15 Mayıs 2012 Salı

((slayt izle)) Sendikalar Tıpış Tıpış Gidip İmzalayacak Mersin İçel Burak Canlı

SENDİKALAR TIPIŞ TIPIŞ GİDİP İMZALAYACAK…

Mersin İçel ilinden bir süredir amatörce yazılar karalamaya çalışmaktayım. Bazılarına göre Kalemimden zehir akmakta. Akmaya da devam edecek. Gözdağlarına, tutsaklıklara trafik kazalarına balkondan düşmelere dipsiz ucu bucağı görünmeyen sorgulamalara rağmen!

Neler yazdık. Nelerden bahsettik. Libya vurulmasın dedik. Irak, Afganistan ve Suriye! Devamında da İran! Vurdular. Vuracaklar. Küçücük çocukların gözlerin de korku. Gözyaşı.

Neler yazdık. Nelerden bahsettik. Uygulanan Ekonomik Politikaların yanlışlığından ve yapılması gerekenlerden! Cari açık. Üretimin durma noktası. Ve arkası kesilemeyen ithalat!

Neler yazdık. Nelerden bahsettik. Kavgacı Politikaların yanlışlığından! Kurumlara olan güvensizlikten! Kurumların itibarlarının bir daha geri dönülmeyecek bir şekil de alaşağı edilmesinden.

Neler yazdık. Nelerden bahsettik. Hoş görüden. Kucaklamadan. İnsanı kabullenmeden. Kindar dediler. İlime düşman bilime kindar fenne karşı oldular. Çalışma dedik. Alın teri dedik. Deniz Fenerlerinde boğdular. Din tüccarları Allahın Emirlerini Kuran’ı parayla sattılar. Filistin’in Çeçenistan’ın kanından nemalandılar. Yüz yıl ve katledilen iki milyarlık bir coğrafya.

Neler yazdık. Nelerden bahsettik. Akan kan durmalı dedik. Kardeşiz dedik. Ekonomik özgürlükle birlikte bireyin özgürleşmesinden bahsettik. Bırakın terörü bir de üstüne kin, kan, nefret eklendi.

Neler yazdık. Nelerden bahsettik. Haksız gözdağlarından. Haksız gece baskınlarından! Haksız tutsaklıklardan! Haksız olan ne varsa bahsetmeye çalıştık. Göze aldık. Karnımızın açlığına sırtımızın açıklığına karşın göze aldık.

Bugün gelinen nokta da Memura maaş zammı yapılmamaktaymış. Yapılmasın. Yapmasınlar. Referandum da Dava Hakları da ellerinden alınmış. Oh olsun. Canıma değsin. Güle oynaya ne ala Memleket. Tıpış tıpış gidip imzalayacaklar. Tıpış tıpış.

Yunanistan gibi olmayalım denmiş. Beter ve belki de daha beteri olmuş. Ama kimin umurunda! İç Borç. Cari açık. İşsizlik. Daha bilmem neler.

Van da Çadır da üşüyenler. Çadırsız olanlar. Çadırda yanarak ölenler. Tepelerden sivil halkın başına yağan bombalar.

Elektriğe zam istiyoruz. Suya zam istiyoruz. Doğalgaza zam istiyoruz. Benzine zam istiyoruz. Zam bağımlısı Memleketler alışıktır zaten. Yola devam zamma tamam. Mersin İçel Burak Canlı

                                                                                                                                 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin