21 Mayıs 2012 Pazartesi

((slayt izle)) Adalet Yedirebildiğinse Bu Dünyada... Mersin İçel Burak Canlı

ADALET YEDİREBİLDİĞİNSE BU DÜNYADA…

Adalet yedirebildiğinse bu dünyada… Adalet bedel karşılığında can alabildiğin bir dünyadan ibaretse… Bana Memleketten bana yığınca bitmez zırvalıklarınızdan bahsetmeyiniz.

Satılık ve kiralık adamlarınızdan korkutulmuş ve sindirilmiş yığınlarınızdan menfaat severlerinizden boş vermiş ahlaksızlaşmış çürümüşlüklerinizden bahsetmeyiniz.

İlime kindar bilime düşman fenne uzak bir topluluğun içinde bulunmaktansa bu toplulukların başını topla tüfekle ezenlerin yanında bulunmak daha iyi olsa gerek ki kindar coğrafyasının başından sopası sırtından kamçısı eksik olmamakta.

Laf ebeliğine gelince iş kabadayılığa gelince iş gözdağlarına gelince iş tutsaklıklara gelince sizlerden kralını görmek mümkün değil.

Dün tankların milletin üzerine çevrili olduğundan dem vuranlar evet sizler Alo! Alo! Orada mısınız? Bugün evet bugün de daha beter bir şekil de aynı tanklar tarafından ve bu sefer Tankları olmayanlar tarafından da tek bir nefes almayacak derece de kuşatılmış bulunmaktayız.

Özgürlükmüş. Bir Müslüman olarak bir Türk olarak İngiltere de Fransa da Amerika da daha özgür olabilmeniz mümkün. Ve bu mümkünlük beni kahretmekte!

Düşünene ana adı baba adı sorgulaması yapanlar dünkü darbe dönemlerinden daha beter sahneler ortaya koymamışlar mıdır?

Devletin Bütünlüğünü bozmak yıkmak yıkmaya çalışmak gibi düşünen, yazan kitleler üzerinde iktidarların baskı aracı haline getirilen uygulamalar aklı durduracak düzeyde günümüzde ileri gitmiş bulunmaktadır.

Atanmışlar mı? Seçilmişler mi? Atanmışı gözaltına alamayan, Atanmışın ifadesini alamayan, Atanmışı sorgulamayan sistem iş seçilmişe gelince ki o seçilmiş Milletvekili dahi olsa ki o seçilmiş Belediye Başkanı dahi olsa yıllarca cezaevinde bıraktırılabilmekte.

Yaşadık ve gördük. Güvenilecek herhangi bir kurumun kalmadığına şahit olduk. Yaşadık ve gördük. Adam gibi adamın kalmadığına şahit olduk. Şahitliğimiz Ahrete kadar devam edecektir. İki elimiz halkı geren kavgacı siyasetin peşini bırakmayan bölgesel olarak katliamlar yapan ırksal olarak ayrımcılıkta ilk numarada olan mezhepsel olarak baş ezenlerin yakasındadır. Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin