16 Mayıs 2012 Çarşamba

((slayt izle)) Eski Aşklar Eski Sevdalar Canlanan Hayaller... Mersin İçel Burak Canlı tavsiye ederim okuyun...

ESKİ AŞKLAR ESKİ SEVDALAR CANLANAN HAYALLER…

TV izleyecek pek zaman yok. Zamanın az olduğu bir zaman dilimi. Eskiden TV’miz küçük kalitesiz şimdi en son teknoloji izleyeni yok.

Bir baktım yarı eğlence yarının yarısı da siyasi bir program. Sunucu siyaset yerine Aşktan bahsetsek izleyici çok demekte.

O zaman yazalım. Aşk yazalım. İlkokul aşkı. Çocukluk aşkı. Lise aşkı. Üniversite aşkı. Aşk. Üniversite sonrası aşk! Meslek icraatında aşk!

Aşk. Çok seversin. Çok istersin. Mutluluk. Adrenalin. Umut. Ya kültürü uymaz. Ya siyasi görüşü! Ya mezhebi. Ya ırkı. Ya memleketi. Ya parası.

Şartlar. El vermeyen dar geçitler. Tehlike. Risk. Borç. Cesaret. Ve belki de istek.

Seversin. İstersin. Sevilirsin. İstenirsin. Rengin siyahtır. Rengin sarıdır. Boyun uzundur. Kilon fazladır. Vardır. Mutlaka bir neden mutlaka bir sebep!

Ayrılık kapıda. Ayrılmak mecburi. Ayrılmak zorundalıktan. Ayrılırsın. Biter mi? Ayrılmakla söner mi? Yiter mi?

Hiç bitmemiş gibi başlamak mümkün mü? Mümkünlükte cesaret. Mümkünlükte delilik. Mümkünlükte dün olmayanı bugün yapmak! Gerekli mi? Olmalı mı? Olur mu?

Küçük dünya da uzun serüven dolu bir yaşam! Alınabilinecek tüm riskler alınmış. Girilebilecek tüm hikâyeler de bulunulmuş. Hikâyenin belki aktörü belki Senaristi!

Yapılmalı mı? Yapmalı mı? Gerekli mi?

Bu düşünceler içerisine gömülmüş bir an tek bir saniye tek bir adım…

Umut dolu küçük bir dünya da umudun bulunmadığını anlayan serüvenci uzun bir ömür! Adalet güçlünün güçsüzü ezdiği! Adalet yedirebildiğin ise bu dünyaya! Adalet bedel karşılığında can alabildiğin bir dünyadan ibaretse!

Verilen sözlerin. Edilen yeminlerin. Ne gibi bir önemi bulunmakta!

Sevdiğiniz mi bulunmakta. Bulunsun. Yarının neler getireceğini kim bilebilir. Sözlünüz mü bulunmakta. Bulunsun. Yarının neler getirebileceğini kim bilebilir. Yeminliniz mi bulunmakta. Bulunsun. Yarının neler getirebileceğini kim bilebilir.

Garantisinin, yitirilenlerin para olduğu bir dünyada garantisiz sevdalara emniyetsiz aşklara doğru açılan yelkenler rüzgârsız kalıncaya kadar serüvenine devam edecek. Rüzgâr kesildiğin de rüzgârın anlık mı kesildiğini rüzgârın hepten mi kesildiğini kim bilebilir?

Bir rüzgâr oradan bir rüzgâr buradan! Kimi esinti. Kimi poyraz. Kimi Tsunami. En şiddetli rüzgârınızı düşündüğünüz an hatırlayın beni… Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin