26 Mayıs 2012 Cumartesi

((slayt izle)) Bir Yargı görevlisi ( ! ) " 17 YIL AYNI İLÇE " de görev yapar mı ? (Paylaşalım lütfen saygılarımla..Av.Ahmet Ömer KİBAR)

( Ey Dost.. Kul Hakkı Nedir Bilir misin..?  ALLAH (C.C.) Yarına Bırakır Ama,Yanına Bırakmaz Asla.......)
                  Kiralık İş Hanında Adliye !
          Bir Yargı görevlisi ( ! ) 17 yıl aynı ilçede görev yapar mı ?
 
İstanbul'da Avrupanın en büyük Adliyesi varken halen kiralık iş hanında Adliye mi olur ? Taşınmamasının ÖZEL bir nedeni mi var ?
Mahkeme Posta Zimmet Defteri hala bulunamıyor ! Posta zimmet defteri de buharlaştı mı ? Posta zimmet defteri kaybolur mu ?
Cumhuriyet Savcısı " zimmet defterinin bulununcaya kadar aranması talimatını " veriyor !!!
                  
   "G.O.Paşa  Belediyesi - Tapu - Adliye irtibatlı İmar Yolsuzluğu "
                     Himaye mi   Ediliyor ....? 
Gaziosmanpaşa Belediyesi hakkında iddialar bitmiyor. Sahte İmzalı ve sahte kaşeli resmi belgeler,  Kayıp Yer adı altında Yürütülen Arsalar,   Buharlaşan 10 Trilyonluk Mahkeme Kararları,   Zimmet ve İrtikap  suçları mahiyetinde Usulsüz Yapılan Ödemeler,      Kaybolan Posta Zimmet Defteri   ve Tapu - Kadastroda ki yasadışı işlemler ;
 
      1995 yılında Belediye Başkanı  Recep Koral döneminde başlayan ve Başkan Erhan Erol ile artarak devam eden  sistematik İmar Yolsuzluğu odaklı  tüm bu iddialarımıza ilişkin somut delil, bilgi, belge, bulgu ve emareler kamuoyu vicdanıyla paylaşılacaktır !   
 
Soruşturma İzni " neden verilmiyor ?
 Başkan Erhan Erol hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı " Görevi Kötüye Kullanmak,  Zimmet,   İrtikap "  iddialarına ilişkin
 Soruşturma İzni talep etti. İçişleri Bakanlığı aylardır Soruşturma İzni vermiyor, Mülkiye Başmüfettişi de görevlendirmiyor !
  •  Bu  esaslı iddia ve bulgular ışığında; Ayyuka çıkan, medyada yayınlanan ciddi belgelere rağmen Erhan Erol hakkında nedense (! ) soruşturma izni verilmiyor ?
  •  Kimler tarafından,neden KORUNUYOR ?
  •  Unutulmaması ve gözden kaçırılmaması gereken TEMEL GERÇEK budur.
 
" Görevi Kötüye Kullanmak, Zimmet, İrtikap "   iddiaları Ört - Bas edilemez !
Bütün olarak değerlendirildiğinde; Belediye, Tapu ve Kadastro, Adliye'nin bazı birimlerinde  " Ahtapotun Kolları " gibi bir çok yere uzandığına dair onlarca somut belge , bilgi ve bulgular mevcuttur.Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan EROL, özellikle kendisi hakkındaki vahim iddialar başta olmak üzere Belediyedeki " YOLSUZLUK " iddialarına neden açıklama yapmıyor ! 
Adalete Hesap Vermeyecek mi ?
 
" Belediyenin çaycısında, şoförün  de bile sahte kâşeler var ! "
           Vatandaşın mülkiyet hakları, arsaları  sahteciliklerle,  kimlere adeta YEM  ediliyor ?   
  • Belediyenin çaycısında ve şoföründe bile sahte kaşeler bulunmasını ibretle ve dehşetle izliyoruz.
  • Sahte imza ve kaşe kullanılarak 253 adet bina projeleri, aynı şekilde iş merkezlerinde sahte uygulamalar
  • 114 adet şaibeli Jeolojik Raporlarda ki usulsüzlük ve sahtecilikler
  • Çıkar ilişkileri yapılanmasıyla UCUBE bir sistemle ( Belediye- Adliye-Tapu) İmar Yolsuzluklarındaki sahtecilikleri daha önceden,delilleriyle ve belgeleriyle KAMUOYUNDA PAYLAŞTIK.
  • Gaziosmanpaşa Belediyesindeki yasadışı işlemler MEDYA'da haber olduğu gibi, (örnek haber kaynakları sunulmıuştur) Cumhuriyet Savcılığında soruşturmalar yapılmıştır.1995 yılında başlayan hukuk dışı işlemler, müvekkilin de mağduriyetlerinin başlangıç tarihi olması TESADÜF OLAMAZ !!!
  •   Oluş şekli ve seyrine göre; bu yolsuzlukların yine Belediye bünyesinden ya da başka kamu birimlerinden, işbirliği içinde gerçekleştiği yönünde bulgular söz konusudur.
    Mahkeme Kararlarının varlığını dahi tapuya kaydetmeden ve belediyede uygulatmadan,tapudaki usulsüz işlemlerle; müvekkilin arsaları, Sahtecilikler ve İrade Fesadı ile ele geçirilip, Planlı İmar   Yolsuzluğu  17 yıl süresince kademe kademe uygulandı !!!
 
 
3.500 m2 Arsa  Kaybolur mu ? 
Vatandaşın, alınteriyle satın aldığı 36 yıllık tapulu arsalarından 3.500 m2 arsası (yaklaşık 29 adet arsa) adeta buharlaşıyor !
 
10 TRİLYON değerinde 4 adet Mahkeme kararı NEDEN  gönderilmez ?

        Organize Tesadüfler !

  • 3.500 M2 Arsa Kaybolur mu ?
  • Mahkeme Kararları  Buharlaşır mı?
  • Mahkeme Posta Zimmet Defteri Kaybolur mu ?
  • Kanunun emretmesine rağmen Mahkeme kararları tapuya işlenmeyip ( ! ) vatandaş, YOK HÜKMÜNDEKİ BOĞAZLAMA SÖZLEŞME  'ye zorlanır mı ?
  • 3.529 m2   KAYIP YERİ  ( YÜRÜTÜLEN ARSA )   geri almak isterken, (dava konusu bile  olmayan diğer arsalarıyla birlikte  ) ortağı olduğu  toplam 10.000 m2 arsasının elinden alınmak istenmesi vicdana sığar mı ?
  • İmar Yolsuzluğu, Sahtecilik, İrtikap , Zimmet, Görevi Kötüye Kullanma iddialarıyla gündemden düşmeyen Gaziosmanpaşa Belediyesi irtibatlı Yolsuzluklar,şimdi de   Tapu Müdürlüğü'ne  sirayet etti.
     
    • 3.500 m2 arsa yürüdü !
    • Mahkeme kararları tapuya ulaşmadı !
    • Zimmet defteri de yürüdü mü  ?
    TAPUYA ULAŞMAYAN ( ! )  10 TRİLYON   DEĞERİNDE MAHKEME KARARLARI !..
    9 YIL Yargılaması  süren  TAPU İPTALİ ve TESCİLİ davalarının sonucunda verilen   ADET MAHKEME KARARI  BUHARLAŞTI    MI ?
    Dördü de müvekkilin LEHİNE sonuçlandı; Yani mahkemeler kazanıldı. (4 DOSYA. Tam 2000 sayfa.)  Vatandaşın " kendi yerinin, yine kendisine verilmesine"  karar ( ! ) verildi.

    Tapu, Adliye, Belediye arasında mahkeme kararları işlemsiz bırakılıyor ; Vatandaş BOĞAZLAMA SÖZLEŞME yapmaya zorlanıyor ! Gereksiz yere 9 sene büyük masraflar yaptırıldı. Davalılar ve Belediye KAYBETTİ !  Her nasılsa, davaların kazanıldığını belgeleyen  KARARLAR,  HÜKÜM ÖZETLERİ TAPUYA ULAŞMIYOR ! Mahkeme ile Tapu Müdürlüğü arası sadece 5 dakika !

    Bilindiği üzere,Tapu kayıtları Devlet Garantisindedir. Mülkiyet Hakkının esasına ilişkin sahteciliklerde, irade fesadı hallerinde zamanaşımı yoktur. Yüce Türk Adaleti  er-geç tecelli edecektir .Tüm bu iddialarımıza ilişkin somut delil,bilgi, belge,bulgu ve emareler kamuoyu vicdanıyla paylaşılacaktır !

    Bizler, sadece gerçeğin ve Adaletin peşindeyiz ! Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.20.04.2012Av.Ömer KİBAR

    Not : Lütfen şayet içeriği bizim gibi onaylıyorsanız, bu metni tüm önemli sitelere ve ülkede düşüncesi ne olursa olsun NAMUSLU her insanın mailine ulaştırın.

    Ey Dost.. Kul Hakkı Nedir Bilir misin..?

    ALLAH (C.C.) Yarına Bırakır Ama , Yanına Bırakmaz Asla........

     
     
    ( Kaynak ;16/03/2004 tarihli "Sahte mimarlar aranıyor " haberi için http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=109693 )
    (Kaynak; 21 Ocak 2006 tarihli "Belediye sahte imza kullandı" haberi için http://www.birgun.net/worker_index.php?news_code=1137812581&year=2006&month=01&day=21)

     


    --
    Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
    Google Grupları "pınarslayt" grubu.
    İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
    *Herkese açık web sitesi*
    http://groups.google.com/group/pnarslayt
    *E-posta*
    pnarslayt@googlegroups.com
     
     
     
    kaliteli slayt grubu
     
     
     
    Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
    adresinde bu grubu ziyaret edin