24 Mayıs 2011 Salı

((slayt izle)) CUMOK İSTANBUL SON... İLKYAZ BULUŞMASI SÜRPRİZİ, 25 MAYIS CKM SEÇİM ÇALIŞMASI, ÇELEBİ'NİN SONSÖYLEVİ, 27 MAYIS'DAN 68 E KONFERANSI VD.



 Namık Boya 68 namik68boya@gmail.com
 24 Mayıs 2011 21:51

CUMOK İSTANBUL SON... İLKYAZ BULUŞMASI SÜRPRİZİ, 25 MAYIS CKM SEÇİM ÇALIŞMASI, ÇELEBİ'NİN SONSÖYLEVİ, 27 MAYIS'DAN 68 E KONFERANSI VD.


 
 
 
 
 

Cumok  İstanbul  İlkyaz Buluşması

Cumok İstanbul İlkyaz Buluşması Kadıköy Vapur İskelesi karşısında Aden Otelde 21.05.2011 Cumartesi akşamı Saat 20.00 de başladı.

Onur konuğu ve konuşmacı  Sayın Ankara Barosu Başkanı Prof.Dr. Metin Feyzioğlu erkenden toplantıya geldi.. Kendisini engin hukuk bilgisi, demokrasi kültürü ile güncel gelişmelere  değinmelerini dinlemek üzere davet etmiş idik. Ancak dinlerken dost ve sevecen hitabeti ile karşılaşmaktan dolayı ayrıca mutlu olduk. Gecemize katıldıkları ve katkıları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Diğer katılımcılarımızda ise aksilikler yaşandı. Sayın Ümit Zileli uçaktan çok geç indiği ve Yeşilköy’den  Kadıköy’ e erişimdeki trafik kaynaklı gecikme yüzünden; Sayın Mehmet Faraç katılacağı Saat 23.00deki canlı yayın son anda Ankara’ya alındığı için; Sayın Öner Yağcı geçirdiği yeni operasyon nedeniyle tam  iyileşemediğinden; Dostumuz Erol Mütercimler ise Sevgili Annesinin rahatsızlığı nedeniyle toplantımıza katılamadılar.  Disk Eski Genel Sekreteri  ve ÖDP İstanbul eski Başkanlarından Mehmet Atay, Yazar Turan Feyizoğlu dostlarımız da bizimle, Cumoklarla, Cumhuriyet Gönüllüleri ile birlikte idiler.

Toplantının hemen başında sürpriz konuklarımız toplantımıza katıldı.                                                          Bir konferans nedeniyle kent dışında olduğundan katılamayan Sayın Av. Celal Ülgen ‘in çalışma arkadaşları, Genç Hukukçu dostlarımız Av.Hüseyin Ersöz ve Av. Serkan Günel;  Silivri yargılamalarını bu iki genç Avukatı yanlarında  bir gece önce “komutanlarım içerdeyken ben tahliye istemem” demesine karşın tahliye edilmiş olan Müvekkillerini ve yakınlarını da getirerek geceye onur kattılar. Tahliye edilen, hepimizin tanıdığı ve sevdiği genç teğmen, babası ve yeğenleriyle, avukatlarıyla birlikte aynı masada hoş bir akşamı bizle paylaştılar.

Bu sürprizi bildirmediğimiz için sevgili M.Ali’nin yazılarını ve savunmalarını heyecanla okuyan, duruşmaları yurtseverce izleyen ve onu görmeyi çok isteyeceklerini tahmin ettiğimiz ancak  başka engelleri yüzünden bu geceye katılamayan  pek çok dostumuz mutlaka pek çok üzüleceklerdir. Ancak biz bu değerli konuğun katılımını bildirerek zaten kalabalık olan  bu geceyi kaldıramayacağı daha yoğun bir katılımla yükleyerek sonuçta insanlarımızı ve  onu da zor durumda bırakmak istemedik. Kendisine, onu yetiştiren sevgili ailesine, katılan babasına ve yeğenlerine de ayrıca teşekkür eder,  yaşamında sağlık, başarı ve esenlikler dileriz.

Gecemiz, saat 23.30 dolaylarında konuklarımızın ayrılmaya başlamasıyla yavaş yavaş sonlandı.Bizlere ve değerli katılımcılara da; Ulusal Bağımsızlık, Demokratik Cumhuriyet, Hukuk Devleti; Yurdun ve Ulusun bütünlüğünü yürekten savunan; Atatürk Devrimlerine inançla sarılmışyurtsever insanlarımız ve onları en iyi şekilde  temsil eden kahramanlarla  buluşma, paylaşma mutluluğuyla dolu bir akşamı yaşamış olmanın sevinci ve tatlı yorgunluğu kaldı.

Yaşasın bu güzel ülkenin güzel insanları ve  Atatürk’ün  emanet ettiği değerleri  savunan yürekli gençleri!

Cumok İstanbul Koordinatörü
Namık Kemal Boya

www.cumokistanbul.org             www.cumhuriyetgonulluleri.org


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin