24 Mayıs 2011 Salı

((slayt izle)) Anayasa Değişikliğini Tek Başlarına Yapmalarını Engellemek İçin Mersin İçel Burak Canlı " Oku! Oku! Oku!" Allah Büyüktür.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ TEK BAŞLARINA YAPMALARINI ENGELLEMEK İÇİN

Hey gidi yıllar hey. Akıp geçmekte zaman! Geçmekte yıllar. Ve birileri kavgacı siyasete yok sayan siyasete vurucu ve kırıcı siyasete yapıcı yönü bulunmayan siyasete devam etmekte.

O Alevi bu Kürt bu PKK’lı bu Ergenekoncu diye siyaset yapmaya çalışanlar kesin sesinizi. Yeter. Susun. Yeter.

Ben ne içeri attığınız gazetecilere ne de ellerini düşünce özgürlüğünü savunduğunu iddia edip de prangalara uzatanlara benzerim.

Aldığınız nefes kin içermekte. Aldığınız nefes lanet içermekte. Aldığınız nefes küfür içermekte. Allah Büyüktür. Allah Büyüktür. Allah Büyüktür.

İftira siyasetiyle, pornografik kaset siyasetiyle daha nereye kadar bu iş sürecek. Yuh olsun size. Yuh. Ayrıştırma, bölme, ötekileştirme ve her bir bozgunculuk sizler de. Yeter. Hakk’ın Yolunda bulunmayan ve Hakk’ı inkâr eden bu Kavgacı Siyasete son vermek gerekmekte!

Allah Büyüktür. Allah Büyüktür. Allah Büyüktür.

Ey Kurbanı olduğum Yaradan’ım bilirdim ki bunlar senin adını zikretmekte. Ve gene bilirdim ki bunlar senin Yolunda. Değilmiş. Kandırıldım. Adını zikretmekteydiler. Fakat yanıldım. Tövbe ediyorum. Ve onlardan Tövbe etmelerini diliyorum.

Beni dahi Ergenekonculukla tehdit eden ve beni dahi Çetecilikle tehdit eden bu Hak bilmez bu Küfür dünyasında boğulmuş özgürlük ve bağımsızlık düşmanları kurmuş oldukları tuzaklar da bilmezler midir ki bu dünyanın öbür dünyası da bulunmaktadır.

Heykeli seversin sevmezsin. Yıkın demezsin. Bugün heykeli biz yıkarız yarın da onlar bizim minarelerimizi. Güç kimdeyse hükümdar o değildir. Allah Büyüktür. Allahın Büyüklüğünü bilmeyenler ve inkâr edenler hesap günü geldiğinde ve gene bilsinler ki Allah Affedicidir.

Kürt ayrımcısı Alevi ayrımsısı olanlar insan Hakları evrenseldir. Bilin ve bilsinler ki Evrensel olan insan Hakların da Alevi, Kürt, Türk bulunmaz. İnsan, insan olduğu için Haklarından yararlanır.

Bu ayrıştırmacılar bu kavgacı siyasetin çocukları insan tanımamaktadır ki Kürdü tanısın Alevi’yi tanısın. Batıl olanın değil Gerçek insan Haklarının peşinden gidilmesi ve bu toplumu ayrıştıran kavgacı siyasete son verilmesi bir gerekliliktir.

Bu açıdan Anayasayı değiştirecek gücü bu kavgacı kişiliğe sahip bulunan benim bildiğim doğrudur anlayışıyla hareket eden kibir içerisinde boğulmuş ve kendinden başka hiçbir şeyi beğenmeyen büyüdükçe ve güçlendikçe Hakk’ın Yolunu bir o kadar terk eden zalim, zülüm içerisinde boğulmuş bulunanlara hayır diyelim.

Ya bir ıslık çal ya bir ses ver Türkiye. Olmadı Muhalif bulunan her hangi bir Partiye git Türkiye. Bu gün birliktelik günüdür. Bugün Hak Günüdür. Bugün doğrunun, iyinin, güzelin günüdür. Bugün tek yürek olma günüdür. Bu gün Egemen Güçlerin emri altına girmiş olanlara hayır deme günüdür. Teröre hayır deme günü bugündür. Ya teröre hep birlikte hayır der ya da hayır deriz.  Allah Büyüktür. Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin