30 Ocak 2010 Cumartesi

((slayt izle)) HAPİSTEKİ DOĞU PERİNÇEK'TEN KORKUYORLAR!


Yanaşma medya ahlaksız saldırıya devam ediyor [29 Ocak 2010]

 

HAPİSTEKİ DOĞU PERİNÇEK'TEN KORKUYORLAR!
Çünkü Perinçek, Türkiye’yi savunuyor ve çıkış yolunu gösteriyor

 

İşçi Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Bedri Gültekin, Vakit ve Star gazetelerinde yer alan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Gültekin, "Siyasi iktidar tarafından korunan F Tipi Çete, iftira ve yalanlarına devam ediyor" dedi.

Vakit ve Star gazeteleri, Poyrazköy iddianamesindeki uydurmalara dayanarak İşçi Partisi ve Doğu Perinçek'i hedef alan haberler yaptı.
Haberlerde İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in, cezaevinden denizci subaylara talimat verdiği iddialarına yer verildi.

İşçi Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Bedri Gültekin, yazılı bir açıklama yaptı. Gültekin, "yalan haberler ile ilgili olarak avukat arkadaşlarımız gerekli hazırlığı yapmaktadırlar. Suçluların cezalandırılması için gerekli başvuruyu yarın yapacağız." dedi.

Gültekin, Ergenekon tertibinin başladığı günden bu yana İşçi Partisi ile ilgili yalan haberler yayınlandığını belirtti. Bu haberler ile ilgili bir çok dava açtıklarını anlatan Gültekin, "Bugüne kadar açtığımız çok sayıda dava sonuçlandı. Yalan haberleri yapanlar ağır para cezalarına mahkum oldular." diye konuştu.

İşçi Partisi Genel Başkanı Gültekin şunları söyledi.

"İşçi Partisi Genel Başkanı’nın 22 aydır haksız yere tutuklu olması tertipçileri yalanlarından alıkoyamıyor. Onlar hapisteki Doğu Perinçek’ten korkmaktadır. Çünkü Doğu Perinçek, Türkiye’yi savunuyor. Türkiye’nin çıkış yolunun yeniden Kemalist Devrim programının uygulanmasından, tam bağımsızlıktan, halkçı devletçi ekonomiden ve Batı emperyalizminin güdümünden kurtulup Avrasya seçeneğine yönelmekten geçtiğini savunuyor. Bugün gazetelerde yer alan yalan haberler ile ilgili olarak avukat arkadaşlarımız gerekli hazırlığı yapmaktadırlar. Suçluların cezalandırılması için gerekli başvuruyu yarın yapacağız."


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin