25 Ekim 2010 Pazartesi

((slayt izle)) İLERİDE PİŞMAN OLMAK SİZİNDE HAKKINIZ. - asoskay

TV’deki programların, gazete manşetlerinin, köşe yazılarının, TV’de konuşanların, hayatımızı işgal etmesi; hatta sadece hayatımızla sınırlı kalmayıp hayallerimizi bile işgal altına alması sıkıntılı bir süreç.

 

Bizler bu işgalin altında düşünen ve üreten beyinler yetiştiremezsek, gençlerin ellerine hamburger kolayı verirsek, gerçek başarının iç huzuru ve mutluluk olduğunu unutturan hayatlar yaşatırsak, sevmezsek/öpmezsek, kendine saygı kavramını yaşamlarına yaşamlarına sokamaz isek , prensipler geliştirecekleri onurlu hayatlar yaşatamaz isek, sadece para ve bilgisayarla oyalanıp zaman öldürmelerine müsaade edersek olacağı bu elbet!.

 

Atatürk Devrim felsefesini savunacak biz yaşlılar kalırız ortada.  Bunun asıl suçlusu bizleriz. Korumadık, Koruyamadık ve asıl önemlisi umursamadık. Google gruplarda  bu günü beğenmiyenlerin gruplarına dikkat ediyorum bir yandan vatan , Millet haykırmaları; bir yandan da aynı alışkanlığın devamı olan sözler, sazlar ve ciddiyetten uzak şakalaşmalar, vurdum duymazlıklar.

 

Bizleri örnek alacak olan, ne olmak istediğini bilmeyen ve hayatının merkezine dizi karakterlerini oturtan gençler, bizim geleceğimiz.

 

Dün bir buzdolabına satılan bu toprakları bu gün sayfanızda bir görsel izleti veya fıkra ile sattığınızın farkındamısınız. Fiatı ne kadar düşürdüğünüzü göremiyormusunuz. Yönetenler büyük parçaları satarken bizler de geri kalan artıkları bu vurdum duymazlığımızla satıyoruz.

 

Biliyormusunuz bizim bu günlere gelmemize neden olan günlerin başlangıcı 10 Kasım 1938 günüdür. O gün Mustafa Kemal Atatürk'ün öldüğü gündür. Bu sıkıştırılmış özgürlük alanımızda birlik ve beraberliğimizin var olduğumuzu dosta, düşmana gösterebileceğimiz sayılı günlerden biridir. Vatan , Millet demekle bu birliktelik ses getirmez.

 

Her türlü Ahval ve Şeriatta yapılması gerekecek olan 10 Kasım 2010 günü Anıtkabir'de olmaktır. Bunu sizler yapmazsanız gençlere ve gelecek kuşaklara Atatürk bilincini bu elim ve vahim ortamda nasıl ispat edebileceksiniz. Bu Anı ve Bayram günleri şimdilik elimizde kalan son olanaktır.

Yarın bu imkan bile elinizden alınabilir; sonuçta ne Anıtkabir kalacaktır ne vatan.

 

Hiçbir bahane kabul edilmeyecek bu anma gününde tüm olanaklarınızı kullanarak 10 Kasım 2010 günü saat dokuzu beş geçe Anıtkabir'de olmak zorunluluğu vardır.

Gençlere örnek olma günü bu gündür.

Tüm dünyaya  Anıtkabir'den biz varız deme günü bu gündür.

Bu gün ayakta olduğunuzu ispat etme günüdür.

Türk'lüğünüzü ispat günü yine bu gündür.

Bu gün Atatürk'e bağlılığınızın  günüdür.

En önemlisi bu gün Mustafa Kemal Atatürk'e;  damarlarınızda dolaştığı Asil Kanın hala var olduğunu ispat etme günüdür.

 

İLERİDE PİŞMAN OLMAK SİZİNDE HAKKINIZ.

 

Sevgi ve saygılarımla.

asoskay



--
--------------------------------------------------------------------------------------------------
GOOGLE grup ARKA BAHÇE'nin arsivine gitmeniz icin linki tiklayin.
http://groups.google.com.tr/group/acikalan?hl=tr

FACEBOOK grup ARKA BAHÇE'nin arşivine gitmeniz için linki tıklayın
http://www.facebook.com/group.php?gid=92689065713

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin