31 Ekim 2010 Pazar

((slayt izle)) Eyüp Cumhuriyet Başsavcısı VUSLAT DİRİM ve Cumhuriyet Savcısı ALİ İHSAN DEMİREL !!!!!! ( Alıntı Haberdir.)

EYÜP CUMHURİYET SAVCISI   ALİ İHSAN DEMİREL
 
 
VE CUMHURİYET BAŞSAVCISI VUSLAT DİRİM  
 
soruşturmasının gizliliği ihlalden dolayı Ergenekon savcıları Zekeriya Öz, Mehmet Ali Pekgüzel ve Nihat Taşkın hakkında yaptıkları suç duyurusunda, Adalet Bakanlığı’nın soruşturma izni vermediğini bildirdi. Kart, “Adalet Bakanlığı’nın görev ve yetkisini en hafif deyimiyle kötüye kullanma anlamına gelen bu işlemlerine karşı Ankara İdare Mahkemelerine tarafımızdan iptal talebiyle dava açılmıştır dedi.

Kart yaptığı yazılı açıklamada, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi bağlantılı İETT Genel müdürlüğü döneminde mevcut olan
ZİMMET konulu dosyayı işlemden kaldıran

Eyüp Cumhuriyet Savcısı Ali İhsan Demirel ve Cumhuriyet Başsavcısı Vuslat Dirim ile Ergenekon savcıları Zekeriya Öz, Mehmet Ali Pekgüzel ve Nihat Taşkın hakkında ‘soruşturmanın gizliliğini ihlalden’ dolayı suç duyurusunda bulunduğunu hatırlattı. Suç duyurusu başvurularında Adalet Bakanlığı’nın soruşturma izni vermediğini kaydeden Kart şunları söyledi:

Adı geçen savcıların görevlerini doğru ve tarafsız yapmadıkları, hatır ve gönüle bakarak veya kişisel duygulara kapılarak görev yaptıkları ve görevlerini kötüye kullandıklarına dair somut bulgular ve deliller söz konusu olmasına ve Anayasa’nın amir hükümlerinin ihlal edildiğini gösteren bulgulara rağmen, Adalet Bakanlığı da görev ve yetkisini kötüye kullanmak suretiyle bu yasa dışı süreci himaye etmiştir. Oluş şekli ve diğer bulgular, Adalet Bakanlığının bu sürece iştirak ettiğini göstermektedir. Adalet Bakanlığının görev ve yetkisini en hafif deyimiyle kötüye kullanma anlamına gelen bu işlemlerine karşı Ankara İdare Mahkemelerine tarafımızdan iptal talebiyle dava açılmıştır.”

 
 
 
 EL KADI davası- İETT davalarının EYÜP ADLİYESİNDEKİ hali ve yine karşımıza çıkan Eyüp Başavcısı Vuslat DİRİM - Savcı Ali İhsan Demirel

EYÜP CUMHURİYET SAVCISI ALİ İHSAN DEMİREL VE CUMHURİYET BAŞSAVCISI VUSLAT DİRİM 

 

 hakkındaki  diğer HABER örnekleri.

 

 

 

 

2)     Savcı Öz'e soruşturma yok!

21 Nisan 2009 14:59

Adalet Bakanlığı, Ergenekon savcıları için soruşturma izni vermedi.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Ergenekon soruşturmasının gizliliği ihlalden dolayı Ergenekon savcıları Zekeriya Öz, Mehmet Ali Pekgüzel ve Nihat Taşkın hakkında yaptıkları suç duyurusunda, Adalet Bakanlığı'nın soruşturma izni vermediğini bildirdi.

Kart, “Adalet Bakanlığı'nın görev ve yetkisini en hafif deyimiyle kötüye kullanma anlamına gelen bu işlemlerine karşı Ankara İdare Mahkemelerine tarafımızdan iptal talebiyle dava açılmıştır” dedi.

Kart yaptığı yazılı açıklamada,
AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi bağlantılı İETT Genel müdürlüğü döneminde mevcut olan

 

 

ZİMMET KONULU DOSYAYI İŞLEMDEN KALDIRAN

 EYÜP CUMHURİYET SAVCISI ALİ İHSAN DEMİREL VE CUMHURİYET BAŞSAVCISI VUSLAT DİRİM

 ile Ergenekon savcıları Zekeriya Öz, Mehmet Ali Pekgüzel ve Nihat Taşkın hakkında 'soruşturmanın gizliliğini ihlalden' dolayı suç duyurusunda bulunduğunu hatırlattı. Suç duyurusu başvurularında Adalet Bakanlığı'nın soruşturma izni vermediğini kaydeden Kart şunları söyledi:

“Adı geçen savcıların görevlerini doğru ve tarafsız yapmadıkları, hatır ve gönüle bakarak veya kişisel duygulara kapılarak görev yaptıkları ve görevlerini kötüye kullandıklarına dair somut bulgular ve deliller söz konusu olmasına ve Anayasa'nın amir hükümlerinin ihlal edildiğini gösteren bulgulara rağmen, Adalet Bakanlığı da görev ve yetkisini kötüye kullanmak suretiyle bu yasa dışı süreci himaye etmiştir.

Oluş şekli ve diğer bulgular, Adalet Bakanlığının bu sürece iştirak ettiğini göstermektedir. Adalet Bakanlığının görev ve yetkisini en hafif deyimiyle kötüye kullanma anlamına gelen bu işlemlerine karşı Ankara İdare Mahkemelerine tarafımızdan iptal talebiyle dava açılmıştır.” (ANKA)

 

Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri

Önceki Haber

 

 

Sonraki Haber

Bakanlık'tan savcılara soruşturmaya izin yok

ANKA

21 Nisan 2009

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin