25 Ekim 2010 Pazartesi

Re: ((slayt izle)) [NO NWO] DELI OLDUM ? RECO EL TAYYIBIN AVUKATI ve MAFYA DÜZENI -devam-



25 Ekim 2010 23:08 tarihinde Ahmet Ömer KİBAR <av.kibar@gmail.com> yazdı:
 
Siyasi nüfuzlu sahtecilik iddialarının  onlarca delilini kamuoyuna sunan avukata ;  
 
  DELİ RAPORU !!!!

 

DELI OLDUM   ?    RECO EL   TAYYIBIN   AVUKATI   ve  MAFYA DÜZENI -
 


20 Ekim 2010 11:52 tarihinde teomankaiser <K_sauze@hotmail.fr> yazdı:
BAŞBAKAN AVUKATI 'nın organize sahteciliklerini ispatlayıp,
belgeleri kamuoyunda paylaşınca mı ..................     
 
 D E L İ          O L D U M    ?
 
 Erdoğan ’ın avukatı eski imam Numan Güzey..
Siyasi nüfuzlu sahteciliklerin onlarca delilini kamuoyuna sunan avukata
DELİ RAPORUaldırma misillemesine rağmen ;
Türkiye Barolar Birliği
Siyasi nüfuzun etkisinde kalmadan,
Başbakan Avukatını
“ Baro’dan Atılmaktan Kurtaran ”
AK-LAYICI KARARI BOZDU !


Başbakan avukatı Numan GÜZEY ’in, siyasi nüfuzuyla “4 kez sahtecilik,1 kez Resmi Evrak Hırsızlığı” suçlarından AK-LAYAN İstanbul Barosunun Hukuk Katliamı Kararını, Türkiye Barolar Birliği BOZDU. 23.07.2010 tarihli bu karar onay için Adalet Bakanlığında bekliyor. Bakanlık onayından sonra Yüz Kızartıcı Suçlardan Başbakan avukatı yeniden yargılanacak. Tüm iddialarımız onlarca belge, somut delil ve bulgularla ispatlı olup, Yüce Türk Adaletinin geç de olsa tecelli edeceğine inanıyoruz !


Erdoğan ’ın avukatı eski imam Numan Güzey

1)BOZMA GEREKÇESİ ; Deliller getirtilmeden eksik inceleme ile yapılan yargılama

İstanbul Barosunda 1,5 yıldır yapılan yargılamada, getirtilmeyen delillerin bir kısmını biz temin ettik dosyaya sunduk , ayrıca 70 milyonluk kamuoyunda onlarca delili paylaştık. Medyada çarşaf çarşaf sunulan delillere Baro SESSİZ kaldı.Duruşmalarda bu delilleri, olaylarla ilişkilendirip yazılı ve sözlü olarak belirttik ( Sözümüzün devamlı kesilmesine ve azarlanmamıza rağmen). Siyasi nüfuzun etkisindeki bir kısım Disiplin Kurul üyeleri ihsas-ı reylerini belli etmişlerdir. İstanbul Barosunda bizlere yaşatılan yoğun dayatmacı ayrımcılık sebebiyle, müvekkiller duruşmalardan çekilmek zorunda kaldılar. Ertesi gün de ihsas-ı reylerini belli eden, açıkça hukuku çiğneyen bir kısım üyeleri Beyoğlu C.Başsavcılığına şikayet ettik ve yazılı MEDYA ya başvurduk.

Tüm deliller,somut,bilgi ve belgeler ortada iken, karşı tarafın siyasi nüfuzuyla Baronun çok kolay İKNA olduğu kanısındayız.( Nasıl İKNA olduysa… ! ) Hiç bir disiplin cezası verilmedi, güya AK-LANMIŞ oldu !
 
 Türkiye Barolar Birliği, Baronun 1,5 yıldır görmediği (görmek istemediği) delilleri, ilk oturumda tespit etti ve hukuk faciası bu KARARI BOZDU.!!!

İddialarımız delilleriyle ispatlıdır.Yayın organlarında internette onlarca delil ve belge çarşaf çarşaf dolaşıyor.



2) DELİ RAPORU - AVUKATLIK CÜBBESİ

Av.GÜZEY - Başbakanın 2.avukatı Faik IŞIK- DELİ RAPORU:
5 yıl süresince sadece müvekkillerin hakkını arayan benim için DELİ RAPORU almaya çalışıyorlar.Önceki başvurularda “ Rehabiliteye ihtiyaçları var, ruh sağlıkları bozuk” diyerek toplum da küçük düşürmeye çalıştılar (Belgelidir).

Başbakan avukatı Faik IŞIK, İstanbul Barosu Başkanlığına beni şikayet ettiği 11.06.2010 tarihli 10 sayfalık başvurusunda; Avukatlık Yasasının 5/H bendi “ Avukatlığı sürekli olarak gereği gibi yapmaya engel vücut veya AKILCA MALUL olmak” Avukatlığa engel teşkil ettiğinden “ halen avukatlık yapabilecek akıl sağlığına sahip olup olunmadığının tespitini (Adli tıp rapor örneği vererek) cezalandırılmamı ve MESLEKTEN İHRACIMA karar verilmesini” adeta talimat verir gibi talep ediyor(Belgelidir).

5 yıllık yargılama sürecindeki siyasi nüfuzla, acımasızca sistemli, baskı ve ZULÜM yapıldıktan sonra; Başbakanın 2.avukatı da aynı siyasi nüfuzuyla 25 yıllık Cumhuriyet Savcısı, 6 yıllık avukat olarak bana DELİ GÖMLEĞİ giydirip, AVUKATLIK CÜBBESİNİ çıkartmamı istiyorlar !!!
 
 
3 ) DELİ RAPORUNUN ZAMANLAMASI

Her iki Başbakan avukatı birlikte hareket ediyorlar.Deli raporu aldırabilmek için Baroyu aracı (vasıta) olarak kullanmak istiyorlar.
(Belgeleriyle ispatlıdır).Barodaki siyasi vesayet ’in varlığını da bu son gelişmelerden sonra göreceğiz kanısındayız.

5 yıl süresince yapılan organize sahtecilikleri, tüm engellemelere rağmen tek tek ispatlayıp, kamuoyunda paylaşınca mı  DELİ OLDUM ?
 
Türkiye Barolar Birliği’nde avukat Güzey’in kararının bozulmasından sadece 40 GÜN ÖNCE baroya başvurulması, bir tesadüf değildir, SUÇLULARIN TELAŞI olduğu kanısındayız.

Organize sahtecilikleri işleyenleri ortaya çıkaran ve sadece mesleğini yapan avukata, DELİ RAPOR ’u aldırmak isteyenlerin, Başbakan avukatları olması da çok düşündürücüdür!!!!
 

4) MANEVİ İŞKENCE - SİYASİ NÜFUZUN ZULMÜ
4 kez sahtecilik, 1 kez Resmi evrak hırsızlığı ve siyasi nüfuz kullanmak onlarca delilleriyle, belgeleriyle ispatlı olduğu halde, bana deli raporu aldırmak tamamen MANEVİ İŞKENCE ‘dir.

Deli raporu aldırmaktaki amaç; olayların arkasında “ karanlık güçler ” in olması ve başka yerlere ( ! ) uzanmasıdır. Gerçeğin ortaya çıkmaması için her şeyi göze alan bu kişilerin, yarın CANIMIZA KASTETMESİ ihtimali de kuvvetle muhtemeldir.Görevimi engellediler, “ Yavuz Hırsız” misali beni suçlu çıkartmaya çalıştılar.

“Kendinizi sanık sandalyesinde görürsünüz ” diye gözdağı verip tehdit eden, “ Medya Maymunu” diye hakaret eden Av.Faik IŞIK, şimdi de hakkımda DELİ RAPORU aldırmak istiyor.(Belgelidir)

Her şeyi göze alarak; Siyasi nüfuzla yapılan eylemler zincirinin bilgi ve belgelerini sürekli olarak kamuoyu ve medya ile paylaşacağız. Bizler, sadece gerçeğin ve adaletin peşindeyiz!

Tüm iddialarımız onlarca delil, somut belge ve bulgularla ispatlı olup, Yüce Türk Adaletinin geç de olsa tecelli edeceğine inanıyoruz.07.08.2010
 

                          Şerefle bitirilmesi gereken en ağır görev, HAYAT 'tır ! (Anonim)
 
 
Not : Lütfen şayet içeriği bizim gibi onaylıyorsanız, bu metni tüm önemli sitelere ve ülkede düşüncesi ne olursa olsun namuslu her insanın mailine ulaştırın.
 
 
            Saygılarımla. Av.Ahmet Ömer KİBAR        (   Gsm 0 532 336 09 25 )  
 
TBB,  Başbakan avukatını   AK-LAYICI   KARARI BOZDU  !!!.jpg TBB, Başbakan avukatını AK-LAYICI KARARI BOZDU !!!.jpg
148 Ko   Afficher   Télécharger  
21.05.10-MANŞET-Tetikçi failler bir siyasinin yakını mı    ( Haberiniz.com   dan).jpg 21.05.10-MANŞET-Tetikçi failler bir siyasinin yakını mı ( Haberiniz.com dan).jpg
124 Ko   Afficher   Télécharger  
Numan Güzey için iddialar bitmiyor.jpg Numan Güzey için iddialar bitmiyor.jpg
64 Ko   Afficher   Télécharger  
17.09.2009-BAŞBAKAN AVUKATI DİSİPLİNLİK OLDU..jpg 17.09.2009-BAŞBAKAN AVUKATI DİSİPLİNLİK OLDU..jpg
263 Ko   Afficher   Télécharger  


--
Envoyé par teomankaiser dans NO NWO le 10/20/2010 10:52:00 AM

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin