30 Ekim 2010 Cumartesi

((slayt izle)) DELI OLDUM ? RECO EL TAYYIBIN AVUKATI ve MAFYA DÜZENI -

Haber Grupları: ((slayt izle)) [NO NWO]

DELI OLDUM ? RECO EL TAYYIBIN AVUKATI ve MAFYA DÜZENI -devam-

Haber örneği için ;

 
 

                          BASINA VE KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR. 

 Siyasi nüfuzlu  sahteciliklerin  onlarca  delilini   kamuoyuna sunan  avukata

                                 DELİ  RAPORU

                                 aldırma misillemesine  rağmen ;

Türkiye  Barolar  Birliği     

             Siyasi nüfuzun etkisinde kalmadan,  

           Başbakan  Avukatını

“ Baro’dan  Atılmaktan Kurtaran ” 

 AK-LAYICI  KARARI  BOZDU !   

 

Başbakan avukatı Numan GÜZEY ’in, siyasi  nüfuzuyla    “ 4 kez sahtecilik,1 kez Resmi Evrak Hırsızlığı ”   suçlarından AK-LAYAN  İstanbul Barosunun Hukuk Katliamı Kararını,  Türkiye Barolar Birliği BOZDU. 23.07.2010 tarihli bu karar onay için Adalet Bakanlığında bekliyor. Bakanlık onayından sonra   Yüz Kızartıcı  Suçlardan Başbakan  avukatı  yeniden yargılanacak. Tüm iddialarımız onlarca belge, somut delil ve bulgularla ispatlı olup,  Yüce Türk Adaletinin geç de olsa tecelli edeceğine inanıyoruz ! 

 

 1)BOZMA GEREKÇESİ ;  Deliller  getirtilmeden  eksik inceleme  ile yapılan yargılama 

İstanbul  Barosunda 1,5 yıldır yapılan yargılamada, getirtilmeyen delillerin bir kısmını biz temin ettik dosyaya  sunduk , ayrıca 70 milyonluk  kamuoyunda onlarca delili paylaştık. Medyada  çarşaf çarşaf sunulan delillere  Baro SESSİZ  kaldı.Duruşmalarda bu delilleri, olaylarla ilişkilendirip yazılı ve sözlü olarak belirttik ( Sözümüzün devamlı kesilmesine ve azarlanmamıza rağmen). Siyasi nüfuzun etkisindeki bir kısım Disiplin Kurul üyeleri ihsas-ı  reylerini belli etmişlerdir. İstanbul Barosunda  bizlere yaşatılan yoğun  dayatmacı ayrımcılık sebebiyle, müvekkiller duruşmalardan çekilmek zorunda kaldılar. Ertesi gün de ihsas-ı reylerini belli eden, açıkça hukuku çiğneyen  bir kısım üyeleri Beyoğlu C.Başsavcılığına şikayet ettik ve yazılı MEDYA ya başvurduk.

 

  Tüm deliller,somut,bilgi ve belgeler ortada iken, karşı tarafın siyasi nüfuzuyla Baronun çok kolay İKNA olduğu  kanısındayız.( Nasıl İKNA olduysa… ! )

  Hiç bir disiplin cezası verilmedi, güya AK-LANMIŞ oldu ! 

  Türkiye Barolar Birliği, Baronun 1,5 yıldır görmediği (görmek istemediği) delilleri,

  ilk oturumda tespit etti ve hukuk faciası bu KARARI BOZDU.

   İddialarımız delilleriyle ispatlıdır.Yayın organlarında internette  onlarca delil ve belge çarşaf çarşaf dolaşıyor.

 

 2) DELİ RAPORU   -  AVUKATLIK CÜBBESİ

Av.GÜZEY  -  Başbakanın 2.avukatı Faik IŞIK- DELİ RAPORU:

5 yıl süresince sadece müvekkillerin hakkını arayan benim için DELİ RAPORU  almaya çalışıyorlar.Önceki başvurularda “ Rehabiliteye  ihtiyaçları var, ruh sağlıkları bozuk” diyerek toplum da küçük düşürmeye çalıştılar (Belgelidir).

 

  Başbakan avukatı Faik IŞIK, İstanbul Barosu Başkanlığına beni şikayet ettiği 11.06.2010 tarihli 10 sayfalık başvurusunda;   Avukatlık Yasasının  5/H bendi “ Avukatlığı sürekli olarak gereği gibi yapmaya engel vücut veya AKILCA MALUL olmak” Avukatlığa engel teşkil ettiğinden “ halen avukatlık yapabilecek akıl sağlığına sahip olup olunmadığının tespitini (Adli tıp rapor örneği vererek) cezalandırılmamı ve MESLEKTEN İHRACIMA karar verilmesini” adeta talimat verir gibi talep ediyor(Belgelidir).

 

  5 yıllık yargılama sürecindeki siyasi nüfuzla,  acımasızca sistemli, baskı ve ZULÜM  yapıldıktan  sonra;  Başbakanın 2.avukatı da aynı siyasi nüfuzuyla 25 yıllık Cumhuriyet Savcısı, 6 yıllık avukat olarak bana DELİ GÖMLEĞİ giydirip, AVUKATLIK CÜBBESİNİ çıkartmamı istiyorlar !!!

 

 

3 ) DELİ RAPORUNUN ZAMANLAMASI 

Her iki Başbakan avukatı birlikte hareket ediyorlar.Deli raporu aldırabilmek için Baroyu aracı (vasıta) olarak kullanmak istiyorlar (Belgeleriyle ispatlıdır).Barodaki siyasi vesayet ’in varlığını da bu son gelişmelerden sonra göreceğiz kanısındayız.

 

 5 yıl süresince yapılan organize sahtecilikleri, tüm engellemelere rağmen tek tek ispatlayıp, kamuoyunda paylaşınca mı DELİ OLDUM ? Türkiye Barolar Birliği’nde avukat Güzey’in kararının bozulmasından sadece 40 GÜN ÖNCE baroya başvurulması, bir tesadüf değildir, SUÇLULARIN TELAŞI  olduğu kanısındayız.

 Organize sahtecilikleri işleyenleri ortaya çıkaran ve sadece mesleğini yapan avukata,  DELİ RAPOR ’u aldırmak isteyenlerin,  Başbakan avukatları olması da  çok düşündürücüdür!

 

 

4) MANEVİ İŞKENCE - SİYASİ NÜFUZUN ZULMÜ

 

 4 kez sahtecilik, 1 kez Resmi evrak hırsızlığı ve siyasi nüfuz kullanmak onlarca delilleriyle, belgeleriyle ispatlı olduğu halde, bana deli raporu aldırmak tamamen MANEVİ İŞKENCE ‘dir.

 

  Deli raporu aldırmaktaki amaç;  olayların arkasında    “ karanlık güçler ”  in olması ve başka yerlere ( ! )  uzanmasıdır. Gerçeğin ortaya çıkmaması için her şeyi göze alan bu kişilerin, yarın " CANIMIZA  KASTETMESİ  " ihtimali de kuvvetle muhtemeldir.Görevimi engellediler, “ Yavuz Hırsız” misali beni  suçlu çıkartmaya çalıştılar.

 

   “Kendinizi sanık sandalyesinde görürsünüz ” diye gözdağı verip tehdit eden, “ Medya Maymunu”  diye hakaret eden Av.Faik IŞIK, şimdi de hakkımda DELİ RAPORU aldırmak istiyor.(Belgelidir)

 

     Her şeyi göze alarak; Siyasi nüfuzla yapılan eylemler zincirinin bilgi ve belgelerini sürekli olarak kamuoyu ve medya ile paylaşacağız. Bizler, sadece gerçeğin ve adaletin peşindeyiz!

 

        Tüm iddialarımız onlarca  delil, somut belge ve bulgularla  ispatlı olup,  Yüce Türk Adaletinin geç de olsa tecelli edeceğine inanıyoruz.07.08.2010  

 

     Şerefle bitirilmesi gereken en ağır görev, HAYAT 'tır  !   (Anonim)

 

                                           Av.Ahmet Ömer KİBAR        (   Gsm 0 532 336 09 25 )

 

 

 

 

 
 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin