31 Mayıs 2010 Pazartesi

((slayt izle)) İsrail'in Saldırısına Tayyip Erdoğanlar Seyirci Kalmıştır



BASIN AÇIKLAMASI

 

İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey:


 

Haydut İsrail’in Saldırısına

Tayyip Erdoğanlar Seyirci Kalmıştır

 

·     Terörist devlet İsrail, sırtını dayadığı ABD’den ve BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğanların basiretsizliğinden aldığı cesaretle saldırmıştır.


·     Saldırıdan, İsrail kadar, iç politika malzemesi yaratmak amacıyla önlem almayarak, seyirci kalan AKP iktidarı da sorumludur.


·     İsrail’in uluslararası sulardaki saldırısıyla, İskenderun’da Türk Ordusu’nun Deniz Üssüne saldırının arkasında aynı güçler vardır. Her ikisi de CİA-MOSSAD operasyonudur.

 

İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey, Ankara’da bir basın açıklaması yaparak, İsrail’in, Filistin halkına insani yardım malzemeleri götüren gemilere saldırarak 19 kişiyi katletmesini protesto etti. Özbey açıklamasında şunları belirtti;

 

Haydut devlet İsrail, Filistin halkına insani yardım malzemesi götüren gemilere, uluslararası sularda saldırmış ve 19 masum insanı katletmiştir.

Bu saldırıdan 2 saat önce ABD güdümlü bölücü teröristler Türk Ordusu’nun İskenderun’daki stratejik öneme sahip deniz üssüne saldırmış ve 7 askerimizi şehit etmiştir.

Her iki saldırının arkasındaki güç aynıdır: ABD ve onun Ortadoğu’daki koçbaşı İsrail’dir. Saldırıların uygulayıcısı CIA ve MOSSAD’dır.

AKP iktidarı, geliyorum diyen İsrail saldırısına karşı hiçbir siyasi ve diplomatik girişimde bulunmamış, güvenlik önlemi almamış ve seyirci kalmıştır.

ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesinde görev aldığını 34 kez itiraf eden Tayyip Erdoğan, İsrail’le olan ilişkilerde iç politika malzemesi üretmek amacıyla kendince sorunlar yaratıp yeni “one minute” gösterilerine hazırlanmakta iken, 19 masumun katline zemin hazırlamıştır.

İsrail’in terör saldırısından, Tayyip Erdoğanlar da sorumludur.

Tıpkı İskenderun’da 7 askerimizin şehit edilmelerinden sorumlu oldukları gibi. “Ergenekon”, “Balyoz”, “Kafes” tertipleriyle Deniz Kuvvetlerimizi hedef tahtasına koyan Tayyip Erdoğanların, “açılımları”, bölücülüğü muhatap alan tutumları, PKK’nın CİA-MOSSAD güdümünde İskenderun Deniz Üssüne saldırı cesaretini vermiştir.

Türkiye, bölücü terör belasından da, uluslar arası ilişkilerde başı eğik olmaktan da kurtulmak için süratle Tayyip Erdoğan İktidarından kurtulmak zorundadır.

 



--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin