31 Mayıs 2010 Pazartesi

((slayt izle)) İşçi Partisi'nden İskenderun'da 6 askerimizin şehit edildiği olayla ilgili açıklama


İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin:



BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “açılım” politikası

dış destekli bölücü terörü dağdan şehre indirdi

 

İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, İskenderun’da 6 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan saldırıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Gültekin’in açıklaması şöyle;


            Dış destekli bölücü terör örgütü, İskenderun’da 6 askerimizi daha şehit etti. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize rahmet, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve bütün milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize de geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.

Son zamanlarda terör örgütünün saldırılarının pervasızlaşması ve kayıplarımızın artmasındaki en büyük etken, Tayip Erdoğan yönetiminin ABD’nin dayatmasıyla gündeme getirdiği “açılım” adı verilen politikalardır. Tayip Erdoğan’lar, bu sözde “açılım” politikasıyla PKK’yı sanki bir kısım vatandaşımızın temsilcisi imiş gibi muhatap almışlar, meşrulaştırmışlar, böylece terör örgütünün güç ve cesaret kazanmasına çanak tutmuşlardır.

            Aynı şekilde Tayip Erdoğan yönetiminin Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef tahtasına oturtan “Ergenekon” adını verdikleri tertip de terör saldırılarını besleyen bir diğer uğursuz faaliyettir. Yıllardır hız kesmeyen Ergenekon tertibi, Ordumuzun savaşma azim ve iradesi üzerinde ve moral gücünde kaçınılmaz olarak tahrip edici bir rol oynamış, ayrıca bu nedenle de terör örgütüne bir kez daha kuvvet aşılamıştır.

Bölücü terörün arkasındaki en önemli güç, ABD’dir. ABD ile stratejik müttefik olanlar terörü önleyemezler. BOP Eşbaşkanlarının yönettiği ülkemizde terörü önlemek şöyle dursun, ona yol verilmiş olur. Terörü alt etmenin yolu, BOB Eşbaşkanları’nın yönetiminden bir an önce kurtulmaktır. Teröre destek veren emperyalistlere karşı açık tavır almaktır.

Aksi takdirde dış destekli teröre karşı bütün milli güç ve olanakları seferber etmek, yüksek ölçülerde moral gücü ayağa kaldırmak mümkün değildir.

 

 



--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin