16 Ocak 2014 Perşembe

((slayt izle)) Fwd: BASIN AÇIKLAMASI // ADD İZMİT ŞUBESİ


ADD İZMİT <addizmit@gmail.com>
16 Ocak 2014 13:49

 BASIN AÇIKLAMASI // ADD İZMİT ŞUBESİ



--
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ

                İZMİT ŞUBESİ

Değerli Basın Mensupları, Değerli Arkadaşlarım,

 

Ülkemiz 10 yılı aşkın bir süredir AKP, CEMAAT ve İMRALI üçgeniyle yönetilmektedir. Bu üçlü İttifakın ortak hedefi üniter ve laik Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmak,  yerine din merkezli karanlığın ve ümmetçiliğin esas alındığı birkaç parçalı Anadolu federe İslam devletini kurmaktır.

Hedefleri doğrultusunda, önce milli ordumuza kumpas kurdular. Sahte belge, gizli tanık ve uydurma iddianamelerle genelkurmay başkanı dâhil, komuta kademesinin yarısından fazlasını, terör örgütü suçlamalarıyla cezaevlerine gönderdiler. Türk silahlı kuvvetlerinin kalbi konumundaki kozmik odalara girerek tüm askeri sırları Prensilvanya'ya taşıdılar. Böylece efendilerine olan sadakat ve bağlılıklarını göstermiş oldular.

Arkadaşlar; Sadece milli ordumuza değil, Modern Türkiye Cumhuriyetinin bilimsel eğitim kurumlarında görev yapan bilim adamlarımıza, basın ahlakını yitirmemiş gazetecilerimize, sendikacılarımıza ve siyasetçilerimize de kumpas kurdular. Kısacası aydınlanmacı, devrimci, ulusalcı üniter yapımızdan yana olan her kim varsa, hepsi bu ihanet çetesinin, bu kirli ittifakın hedefi haline gelmiştir.

İçişleri, adalet ve milli eğitim bakanlıkları milli ve ulusalcı olmaktan çıkmış; cemaatler, tarikatlar, imamlar arasında paylaşılmıştır. Kavganın nedeni ise diğer devlet kurumlarından kimin daha fazla pay alması kavgasıdır.

Oysa 10 YILI AŞKIN BİR SÜREDİR fabrikalarımızı, madenlerimizi, ormanlarımızı birlikte talan etmişlerdir, birlikte yağmalamışlardır. Rüşvet, yolsuzluk, kara para aklama nerdeyse hükümet programı olarak bakanların veya yakınlarının ortak icraatına dönüşmüştür. Birinin elleri diğerinden daha temiz değildir. 

GEZİ OLAYLARINDA 6 gencimizin öldürülmesinde ve onlarca gencimizin sakat kalmasında destan yazan hükümet ve cemaat ittifakı artık çatırdamıştır. Şimdi birbirlerine karşı destan yazmaya başlamışlardır.

Değerli arkadaşlarım, içerde yaşanan bu kirlilik, bu gerici yapılanma, bu paralel devlet oluşumu, bu yalan, dolan, talan, rüşvet, soygun, vurgun son 10 yılda tavan yapmıştır. Yoksullaşan yığınlar bir tarafta çığ gibi büyürken,  diğer tarafta Kemalist düşünceyi ve devleti parçalamaya yeminli, servetlerine servet katan akbabalar,  tarikatlar ve bölücüler palazlanmaya devam etmişlerdir.

Ancak bu oyun bozulacaktır.  

Gerçek destan nasıl ve kimlere karşı yazılırmış tarihe baktıklarında göreceklerdir. Ve yine göreceklerdir ki, efendilerinin yenildiği bir savaşı, işbirlikçilerinin kazanma şansı yoktur.

Geldikleri gibi gideceklerdir.

Saygılarımla

ADD İZMİT ŞUBESİ BAŞKANI

Ahmet KAVAZ

16 ocak 2014

 





--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.