7 Mayıs 2013 Salı

((slayt izle)) Proje Yazma Eğitimi / 17-18 Mayis 2013 Istanbul

17-18 Mayis'ta Istanbul'da Avrupa Birligi, Kalkinma Ajanslari ve diger hibe desteklerinden faydalanabilmek icin Proje Gelistirme ve Yazma Egitimi gerceklestirilecektir. Egitimle ilgili detayli bilgi almak icin www.kipu.com.tr adresindeki formu doldurabilirsiniz.

Egitim Icerigi: Avrupa Birligi, Kalkinma Ajanslari ve diger hibe desteklerinden faydalanabilmek icin proje gelistirme ve proje hazirlama

Egitim Tarihi:  17-18 Mayis 2013  (2 Tam Gun, Cuma – Cumartesi)

Egitim Yeri: Istanbul – Taksim, Nippon Otel

Egitim Kontenjani: 24 Kisi

Egitim Ucreti:  540 TL + KDV

2013-2017 AB Fonlari, Kalkinma ajanslari ve onumuzdeki surecte farkli kurumlar tarafindan gerceklestirilen hibe destekleri hakkinda detayli bilgi sahip olmak; projeniz, yatiriminiz ya da yeni girisiminiz icin uygun hibe firsatlari ve imkanlarini gormek, istenilen kriterlerde nitelikli ve basarili proje gelistirmek ve proje yazmayi ogrenmek istiyorsaniz Istanbul’da 17-18 Mayis 2013 tarihlerinde gerceklestirecegimiz 2 tam gunluk yogunlastirilmis uygulamali proje hazirlama egitimini kacirmayiniz.

“Proje Yazma Egitimi”  ile ilgili bilgi almak, kayit sureci ile ilgili uzmanlarimizla gorusmek icin http://www.kipu.com.tr/danismanlik/egitim adresindeki formu doldurmaniz yeterlidir. Formu doldurmaniz durumunda uzmanlarimiz en kisa surede sizlere ulasacaktir.

Egitim Hedef Kitlesi:
KOBI temsilcileri, girisimciler, yatirimcilar, sanayiciler, mevcut yatirimlarini ve islerini hibe destekleriyle buyutmek isteyen isletmeler, kamu kurumu temsilcileri, meslek orgutleri, il ozel idareleri, oda, dernek, vakif temsilcileri, yerel yonetimler, belediye ve valilik bunyesindeki AB merkezleri , okullar, universiteler, ogrenciler,  sendikalar, projesine/bulusuna destek bulmak isteyen bireysel girisimciler, Proje/yatirim fikrine sahip fakat fikrine nasil finansman saglayacagini bilemeyen girisimciler ve bireysel yatirimcilar, Yatirimlarin finansman kaynaklari ve fon kaynaklarina basvuru usul ve sekilleri konusunda uzmanlasmak isteyen kisiler; danismanlar, akademisyenler, proje danismanlari, Projelerde proje yazim ve yonetim asamalarinda gorev alacak uzmanlar, akademisyenler, muhendisler, danismanlar, muhasebeci ve mali musavirler; Kariyerini bu alanda olusturmak isteyen ogrenciler ve arastirmacilar

Egitimin Kapsam ve Yontemi:
Proje Yazma Egitimi, 4 gunluk proje dongusu yonetimi seminerlerinin 2 gune yogunlastirilmis programidir. Program kapsaminda projelere giris, hibe desteklerinden faydalanabilmek icin izlenmesi gereken yol haritasi, proje hazirlama hazirlik ve yazim surecleri, proje dongusu yonetimi ve mantiksal cerceve yaklasimi, proje hazirlanirken dikkat edilmesi gereken puf noktalar, projelerde puanlama ve degerlendirme kriterleri ile birlikte basta Avrupa Birligi olmak uzere, Kalkinma Ajanslari ve diger uluslararasi ve ulusal fon kaynaklarinin aktarildigi ve kaynak gelistirme stratejilerinin aktarildigi bir programdir.

Egitim, 24 kisilik sinirli kontenjanla uygulamali calismalar ve simulasyonlarla gerceklestirilecektir. Egitim kapsaminda proje hazirlamanin teorik bilgisi ile birlikte, somut proje ornekleri uzerinden pratik uygulamalar, deneyimler ve dikkat edilmesi gereken hususlar aktarilacaktir. Proje Hazirlama Semineri sonrasinda proje hazirlik calismalari gerceklestiren katilimcilarin projeleri dogrultusunda teknik destek hizmeti verilecektir.

Egitimde teorik bilgilerle birlikte uygulama ve pratik calisma agirlikli bir yontem tercih edilmistir. Projelerle ilgili orneklerin paylasildigi, somut proje calismalarinin ve uygulanmis proje ornekleri uzerinden projelerdeki temel hatalar ve eksIkliklerin gosterildigi, alaninda uzman farkli egitmenlerin bir arada interaktif bir calisma icerisinde deneyimlerini aktaracaklari bir egitim programi kurgulanmistir. Egitim programi kapsaminda 1 sosyal proje ve 1 yatirim projesinin bastan sona tum basvuru formlari adim adim hazirlanacak ve proje hazirlama sureci uygulamali olarak gerceklestirilecektir.

Egitimle ilgili detayli bilgi almak icin: www.kipu.com.tr

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.