25 Haziran 2012 Pazartesi

((slayt izle)) DOLAN BOŞLUK // ŞEBNEM ÖZBEK




sebnem ozbek ssebnemenator@gmail.com
 25 Haziran 2012 14:18

 DOLAN BOŞLUK




Savaş uçakları, savaş gemileri, topları, tankları, binlerce mensubu olan dünyanın en büyük terör örgütü AKP sayesinde çökertildi!

En büyüğünden en küçüğüne, örgüte en eski katılanından en yeni katılanına kadar hepsi tek tek yakalanıp hapse atıldı.

Yüksek düzeyli ve kıdemli elemanlarının yakalanıp yıllarca hâkim karşısına dahi çıkartılmadan hapse tıkılması örgütün moral motivasyonunu yerle bir etti.

90 yılı aşkın bir süredir bu topraklarda özellikle de Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde terör estiren örgütün AKP sayesinde 100. Yılını göremeyeceği kesin.

Zira artık örgüt, kendisine katılmak isteyen gençleri bulmakta dahi zorlanıyor. Mevcut elemanları ise bir an önce örgütten kurtulmak için gün sayıyor.

Hangi terör örgütünden mi bahsediyorum? TSK’dan tabi ki.

Her ne kadar terörist diye içeri atılan subay ve astsubayların bireysel olarak yargılandıkları, mensubu oldukları TSK ile bu durumun bir bağının olmadığı söylense de işin aslı, bu insanlar TSK çalışanı olmasaydı terörist damgası da yemeyecekti. Bu nedenle içeride olan rütbelilerin nezdinde aslında yargılanan Türk Ordusunun kendisidir.

Zaten eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ “terörist” diye içeri alındığı gün Türk Silahlı Kuvvetleri açıkça terör örgütü ilan edilmişti.

Şimdi gelelim çok daha küçük çaplı olan bir başka terör örgütüne; PKK’ya.

Sizce TSK mensuplarının terörist diye hapse atılmasıyla neredeyse yok edilmiş PKK’nın tekrar hortlaması tesadüf mü?

Bakınız Haziran 2007’de Ergenekon operasyonlarına başlandı. Ardından sadece dört ay geçti Dağlıca Baskınında 12 şehit verdik.

15 şehit verdiğimiz Aktütün baskını ile Teğmen Mehmet Ali Çelebi’nin tutuklanması arasında ise üç ay var.

Eeeee haliyle TSK mensupları düzmece delillerle terörist suçlamasıyla hapse atılınca ve ordunun hareket alanı daraltılınca boşluğu, TSK’dan çok daha küçük olmasına rağmen doğru zamanda doğru taşlarla oynama kabiliyetine sahip, aynı zamanda devletin en üst kademesinin kendisini muhatap aldığı PKK gibi küllerinden yeniden doğan bir örgüt doldurdu.

TSK’yı itibarsızlaştırdıkları, savunmaya mahkûm ettikleri, demir parmaklıklar ardına hapsettikleri, kundaktaki bebekten yetmiş yaşındaki nineye varıncaya kadar acımadan öldüren teröristleri vurdukları gerekçesiyle subayları tutukladıkları gün; 10 yıl önce kökü kazınan PKK’nın hortlamasını sağlayanların çıkıp teröre karşı kararlılık mesajları vermesine bakmayın.

Kendi ordusuna terör örgütü gözüyle bakan, “iyi ki bu orduyla savaşa girmemişiz” diyecek kadar TSK ya duyduğu güvensizliği dile getiren, ordu mensuplarını potansiyel terörist olarak gören, silah arkadaşlarını, masum insanları öldüren teröristleri öldürdükleri gerekçesiyle TSK mensuplarını tutuklayan, ülkelerinin sınırını ihlal ettiği gerekçesiyle uçağımızı düşüren Suriye’yle savaşın eşiğine gelmişken son olarak sorumlu olduğu bölgeden gelip 8 şehit vermemize neden olan Barzani’ye bırakın savaş açmayı iyi ilişkilerin tahribata uğramaması için gereken özeni gösteren iktidarın bulunduğu bu ülkede PKK’nın biteceğini düşünebiliyor musunuz?

ŞEBNEM ÖZBEK

25.06.2012


--
YA YOLUNDA YÜRÜRÜZ..
YA BU UĞURDA ÖLÜRÜZ..
 
 
ŞEBNEM ÖZBEK
 




--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin