14 Haziran 2012 Perşembe

((slayt izle)) ALTMIŞDÖRT TON ALTIN NEREDE?. // Sacide Kıvırcık



Sacide Kıvırcık <saciderc@gmail.com>
14 Haziran 2012 09:29


 

ALTMIŞDÖRT TON ALTIN NEREDE?.

Bilmem hatırlayanınız var mı?.

17.6.2010 tarihinde CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, “Varlık Barışı Kanunu kapsamında Türkiye’ye geldiği bildirilen 64 ton altının kamu kuruluşlarının kayıtlarında gözükmediğini” söylemişti.

Bu altınların akıbetini merak edeniniz oldu mu? Sizi bilmem ama ben merak ettim doğrusu unutmadım.

Her an hızla değişen gündemle konudan konuya atlayıp duruyoruz, herkes zıvanadan çıktı en can alıcı konular es geçiyoruz öyle ya balık hafızalıyız hemen unuturuz veya unutmamız birilerinin işine gelir.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Varlık Barışı başladığından bu yana 39 şüpheli işlem bildiriminin incelendiğini kaydetmişti, kara para aklamayla ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) görevini yerine getiriyor, MASAK gerektiğinde ilerde inceleme sonuçlarını kamuoyuyla paylaşır demişti. Hürriyet 18.6.2010

İyi de paylaştı mı paylaşmadı mı ben bilmiyorum sizler biliyorsanız bilgilendirin lütfen.

Hamzaçebi’deki bilgilere göre bu 64 ton altını getirmeyi sadece dört kişi, 4 kurum taahhüt etmiş peki bu dört kişi bu altınlarla ne yaptı o kişi kimlerdi.

Silivri’de-Hasdal’ yatan vatanseverlerimizden, insanların yatak odalarına kadar herkesi dinleyenler manşet manşet haber yapanlar neden bunları dinlemezler paylaşmazlar yoksa açıkladılar da ben mi kaçırdım.

Mustafa Mutlu hesaplamış; 64 ton altın, 64 milyon gram eder bu altını eritirseniz, 2 milyon 333 bin 333 adet 30 gramlık burma bilezik yapabilirsiniz diyor.

BDDK istatistiklerindeki kıymetli maden depo hesaplarında da altın girişinin bulunmadığını anlatan Hamzaçebi yanıt aldı mı bilmiyoruz.

Ben ne altından ne kara paradan ne de borsadan anlarım ama yurda girmesi gereken 64 ton altın nereye gitti diye takip eder araştırırım.

Evet, sadece Maliye Bakanlığı kayıtlarında gözüken diğer ilgili hiçbir kamu kuruluşlarında bulunmayan buharlaşan 64 ton altın hala gizemini korumakta.

Hükümetin memurlara verdiği yüzde 3,5+4 zammın yüksekliğini savunan Mehmet Şimşek’e soruyorum geçen iki yıllık süre incelemelerinize yetmedi mi?.

Ayrıca;11.5.202 tarihinde Merkez Bankası “net hata noksan” kaleminde 2 milyar 230 milyon dolarlık kaynağı belirsiz para girişi yaşandı kaynağı belirsiz para girişi bu düzeyi ile 3 milyar 684 milyon dolarlık girişin yaşandığı” belirtilmiştir.

Hazine’nin 18 Kasım 2002 tarihinden bu güne kadar 81 ilde 134 bin 907 taşınmaz satıldığını bu satışlar sonucunda 3 milyar 472milyon 972 bin 489 TL gelir elde edildiğini ifade eden Mehmet Şimşek'e soruyorum.

 Din adına, vicdan adına, insanlık adına soruyorum, bir avuç zenginin oyuncağı olan yoksul ve işsiz insanlarımız adına, susturulan Türk milleti adına soruyorum.

Buharlaşan altınlar gibi gelen gizemli paraların nereden geldiğini ve satışlardan elde edilen gelirlerin nereye harcandığı açıklamayı düşünürler mi?

Dış ticaret açığı ile Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı, yer altı yer üstü kaynaklarımız hepten satıldı, dünyada Meksika’nın ardından gelir dağılımı adaletsizliğinde ikinci ülke konumundayız, halkımızın %50 si yoksulluk sınırının altında yaşarken ülkemizde neler oluyor acaba diye düşüneniz var mı yoksa günü kurtarma telaşında mısınız?

Korkarım günü kurtarmaya çalışırken vatanı kurtarmak zorunda kalacaksınız.

Sacide Kıvırcık

14.6.2012

http://www.yozgatyenigun.com/altmisdort-ton-altin-nerede-makale,217.html




--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki iletişim ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin