8 Aralık 2013 Pazar

((slayt izle)) Geverde, Demirtaşda, Diyarbakırda, Taksimde Taş Atan Yörük Çocukları...Mersin İçel Burak Canlı

GEVERDE, DEMİRTAŞDA, DİYARBAKIRDA, TAKSİMDE TAŞ ATAN YÖRÜK ÇOCUKLARI

Bir sevgili Kürt Meslektaş Kardeşim Taksim de birlikteydik! Geverde niye birlikte değiliz diye sitem etmiş! Neymiş Kürt Kardeşlerimmiş… Neymiş Kürt Açılımıymış… Neymiş Açılımmış… Hikâye! Masal!

Mesele İnsan Hak Ve Özgürlükleri meselesidir. Mesele İnsanca yaşama hakkıdır. Mesele Yaşama hakkıdır. Mesele Hürriyettir. Mesele Özgürlüktür.

Durun ve Düşünün! Asgari Ücrete Üç kuruşluk emekli maaşına, emeklilik yaşının 70 olmasına hangi birine yanayım…

Mesele Ekonomidir! Her İnsanın Ekonomisinin özgürleşmesi şarttır! Peki yeterlimidir? Hayır, bu daha başlangıç!

Ekonomik refahı yükselmiş halklarında tutsaklık içerisinde yaşadığını bilmeden yaşadığı görülmemiş midir?

Özgürlük bir eşcinselin dolaşım ve kendini özgürce ifade edebilmesidir? Özgürlük bir Laikin Din Simsarlarınca tartaklanmaması durumudur! Özgürlük kendisini Kürt olarak gören birisinin görebileceği ve isteyebileceği tüm özgürlüklere erişebilmesidir!

Sevgili kardeşim Eşcinsel Gever de özgürce dolaşabilir mi? Sevgili kardeşim doğunun pek çok bölgesinde Kürdün Kürde bakışından haberdar mısın? Sevgili kardeşim Kürt temsilcisi olarak görülenlerin gizli güçlerle ilişkisinden sahibi oldukları köylerden haberdar mısın? Maraba kelimesini söylemekten çekinmeyen asil Kürtlerden haberdar mısın?

Kürtlerin üzerinden aşiretler, Kürtlerin üzerinden ağalar, kodamanlar, Cemaatler ellerini çekmelidir! Fakat birileri birilerine Kürtleri devamla altın tepside sunmamış mıdır?

Mersin İçel de Demirtaş Mahallesinde taş atan çocukların içerisinde Yörük çocukları da bulunmamakta mı?

Ekonomik sınıf olarak bir arada toplananların ırkı, dini, inancı sorgulanmaz. Çünkü aynı kaderin aynı kadersizliğin çocuklarıdır onlar…

Ne Kürtleri BDP nede Milleti AKP temsil edemez! Ne Polisle insanlar dize getirilebilir! Ne de Aşiret veya kodamanların profesyonelleşmiş siyasetçileriyle özgürlük oluverir!

Halklarımızın, insanlarımızın ekonomik yaşam koşullarının bir an önce iyileştirilmesi şarttır. Aksi halde Gerek Taksim de Gerekse de Diyarbakır da ve Gerekse de 19 Mayıslarda yürümek isteyenlere Tomalar…

Unutmayın Kürtleri öldüren gene Kürtlerdir! Kürt olmak değil insan olmak gerekmektedir! Talabani’sinde Barzani’sinde görülmüştür ki Kürtler ölecektir! PKK’sında ve daha gerisinde ilerisinde görülmüştür ki Kürtler ölecektir!

Demiş ki Taksimci-Geverci sevgili Meslektaşım Taksim de birdik! Geverde niye tekiz! Katil Amerika ve Yankilerin karşısındayız! Sömürü ve işgale ya İstiklal Ya Ölüm Diyenlerde olacaktır! Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.