30 Ekim 2012 Salı

((slayt izle)) Mersin Barosu Başkan Seçimleri 04.11.2012 Mersin İçel Burak Canlı Nokta Gazetesinde yazı yayınlandı...

Nokta Gazetesinin Yıl:5 Sayı:139 24 Ekim 2012 Çarşamba Günü yayınlanmış bulunmaktadır....


MERSİN BAROSU BAŞKAN SEÇİMLERİ 04.11.2011


Mersin Barosu Başkanlık seçimleri 04.11.2011 tarihinde Pazar günü yapılacak. Dört aday ve dört liste bulunmakta!

Mevcut Mersin Barosu Başkanı Av. Halil Hulki Özel’in de aday olacağı seçimlerde Meslekte Birlik Gurubunu temsil edecek olan Başkan adayı Av. Ali Küçük ve ondan başka Mersin Avukatları Dayanışma Grubunu temsilen Av. Alpay Antmen adaylık yarışlarında.

Dördüncü listeyle ise Av. Ali Kemal Alhaslıoğlu çalışmalarına devam etmekte. Bağımsız tek başına Mersin Barosu Yönetim Kurulu adayı bulunan genç, dinamik, samimi ve sırf muhalefet ve tek başına olduğundan dolayı da desteklenmesi gereken Av. Mehmet Zeki Demir de adaylık yarışında.

Siyasetin kirliliğinden uzak ideolojik yaklaşımlar yerine hizmete değer verilebileceğinin temenni edildiği Mersin Barosu Seçimlerin de 03.11.2012 tarihi Cumartesi günü adaylar çıkıp Genel Kurul da konuşmalarda bulunacaklar.

Şahsımın birebir tanıdığı adaylar içerisinde taraf olmam mümkün değildir. İstanbul Barosu ve Ankara Barosu seçimlerinde taraf olan ben taraf olduğum kişilerin kazanmasıyla oldukça mutluluk duymamla birlikte burası dünya burası Türkiye burası Mersin burası Mersin Barosu Memleket için Millet için nihayetinde de Avukat için elini taşın altına, elin taşın altında kalabileceğini görerek bilerek koyan tüm adaylara başarılar dilerim.

İnsan hak ve özgürlüklerinin hiçe sayıldığı Adaletin katledildiği, fert başına gelirin artmadığı ve gelir dağılımın adaletsiz olduğu bir zaman dilimin de bulunan dünya haksızlıklara ağlamakta. Adalet, Hukuk, Yargı herkese lazım! Bir gün başbakansındır. Bir gün Cumhurbaşkanı! Diğer bir gün sanık! Diğer bir gün davacı veya davalı!

İnsan hak ve özgürlüklerin, ekonomik haksızlıkların hukuksuzluk ve işkencelerin yanı sıra Vatan için insan! İnsan için Vatan! Diyebilen ilkeli kucaklayıcı ve iktidarın yanlışlarına karşı da Muhalefet görevini hafife almayacak bir Baro Başkanının seçilmesinin yanı sıra da öncelikli olarak Avukatlık Mesleğini, insan hak ve özgürlüklerinin kalitesini artırabilmek adına olması gerektiği gibi dayanışma çerçevesi içerisinde yükseltmek birinci vazife olmalıdır.

Kimisi Komünist olduğumu kimisi dindar olduğumu kimisi tehlikeli olduğumu söyler. Kimisi Milliyetçiliğime kimisi de Ulusalcılığıma vurgu yapar. İlericiyim. İlimciyim. Bilimciyim. Hak Yolunda çalışarak insan hak ve özgürlülerinin Vatan için! Vatansa insan için! İnsansa Vatan için! Savunulması ve yıkıcı, ayrıştırıcı, ötekileştirici, siyaset yerine hepimizin birimiz, birimizin hepimizle beraber mutlu olabileceğini ve Ekonomik dengesizliklerin ortadan kaldırılmasıyla da eşit, paylaşımcı, anlayış çerçevesinde yaşabileceğimizi vurgular kendimden de biraz bahsederekten tüm Vatan tüm insan sevdalılarına sevgi ve saygılarımı gönderirim. Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin