11 Ekim 2012 Perşembe

((slayt izle)) 15 yıldır aynı ilçedeki & " HAKİMİN OĞLU " Kimin Avukatı .... ! (Basına ve Kamuoyonun bilgisine sunulur. Av.Ömer KİBAR )

 " HAKİMİN     OĞLU  " 

Başkan Erhan Erol' un  Avukatı çıktı ...! 

 Yaklaşık 15 yıldır aynı ilçede  görev yapan Hakim Mustafa AY 'ın  oğlu da,Yolsuzluk iddialarıyla gündemde olan Gaziosmanpaşa  Belediyesinin avukatlığını  yapıyor.

 
Gaziosmapaşa da bir gazeteci tutuklandı.
http://www.gazisultanhaber.net/Yerelgundem-gazeteci-ziya-kara-tutuklandi.-703.html

18 trilyonluk yolsuzluk dosyasını gündeme getiren “ Ziya Kara bu gün görülen davada. www.istanbulavrupabirligigazetesi.com adlı internet sitesinin kapatılmasına, itiraz etti. Hakime görevinizi kötüye kullanıyorsunuz, sizi yanıltıyorlar, çünkü sözü geçen haberler bizim sitemizde mevcut değil, uyarıda bulundu, hakim Mustafa Ay ise, polisi çağırarak, hakkında işlem yapılmasını istedi. Bunun üzerine nöbetçi savcılığa çıkarılmak üzere göz altına alındı. Polise ifade veren Kara bu gece göz altında kalacak yarın savcılığa çıkarılacak.

TUTUKLAMA OLABİLİR.

Gaziosmapaşa “da olan imarda yolsuzluk, skandalını gündeme getiren gazeteci Ziya Kara, bu gün internet sitesinin kapatan hakim uyarıldığı gerekçesiyle, göz altına alındı.
 
Mahkeme çıkışı, hakimin oğlu Alper Ay , Ziya karanın Üzerine Yürüdü, Hakim ise olaya el koyarak KARA”nın göz altına alınmasını sağladı.
 
YARGI SİYASET EKSENİ.
Yolsuzluk olaylarını gündeme getirdiği için bazı kişileri, maddi kayba uğrattı.
 
Gaziosmapaşa belediyesinde Avukat olan Alper Ay,  Babası Mustafa Ay “a Suç duyurusunda bulundu.
Babasıda gerekeni yaparak oğlunu korudu.

KAYNAK LİNG: http://www.istanbulavrupabirligigazetesi.com/haber/5244-gaziosmapasa-da-bir-gazeteci-tutuklandi.html


 
 
Gop'ta gazeteciye gözaltı
13 Nisan 2012 Cuma 13:14
Gaziosmanpaşa'da gazeteci gözaltına alındı

Gaziosmanpaşa’da İstanbulavrupabirliği Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ziya Kara yazdığı bir haberden dolayı yargılanmaya başlandı.

www.istanbulavrupabirligigazetesi.com internet sitesinde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde geçmiş yıllarda yapıldığı iddia edilen 18 trilyon liralık imar yolsuzluğu üzerine bir haber yayımlayan gazeteci Ziya Kara, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin şikayetçi olması üzerine hakim karşısına çıktı. İnternet sitesinin kapatılması kararını veren hakim Mustafa Ay’a, duruşma salonunda hakaret ettiği iddiasıyla Ziya Kara, gözaltına alındı. Duruşma salonunda hakime, “görevinizi kötüye kullanıyorsunuz, sizi yanıltıyorlar” dediği öne sürülen gazeteci Ziya Kara, geceyi nezarethanede geçirdi. Gazeteci Kara, savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

 

Duruşma salonunda Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin avukatlığını ise hakimin oğlu olduğu belirtilen Alper Ay yaptı

Etiketler : ziya, kara, gazeteci, gop,
Not : Lütfen şayet içeriği bizim gibi onaylıyorsanız, bu metni tüm önemli sitelere ve ülkede düşüncesi ne olursa olsun NAMUSLU her insanın mailine ulaştırın.
Bizler, sadece gerçeğin ve adaletin peşindeyiz.Tüm iddialarımız onlarca delil, somut bilgi, belge, bulgu ve ciddi emarelerle ispatlı olup Yüce Türk Adaletinin geç de olsa tecelli edeceğine inanıyoruz.10.07.2012 Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.Av.Ahmet Ömer KIBAR
Ey Dost.. Kul Hakkı Nedir Bilir misin..? ALLAH (C.C.) Yarına Bırakır Ama , Yanına Bırakmaz Asla........
 
 



--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin