23 Ekim 2012 Salı

((slayt izle)) ÇEVRE VE TÜKETECİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ : 29 EKİMDE ELİMİZDE BAYRAKLARLA ALANLARDAYIZ

BASIN   AÇIKLAMASIDIR

 

ÇEVRE VE TÜKETECİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ

(ÇETKODER) GENEL MERKEZİ

 

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, 29 Ekim günü alanlarda olacaklarının altını çizerek herkesi Cumhuriyetine ve temel ilkelerine sahip çıkmaya çağırdı.

 

“Biz alanlarda olacağız”

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “ulus olmanın, millet olmanın, ülke olmanın bir takım gerekleri vardır. Milli ve manevi değerlerimizden ödün vermemiz düşünülemez. Her zaman söylüyorum bizler ulusal bayramlarımızı coşku ile tüm halkın katılımı ile, kitlelerle kutlamadığımız müddetçe, bir anlam ifade etmez, etmeyecektir. Gelinen noktada yapılan uygulama ve açıklamalarla milli bayramlarımızın hemen, hemen hepsine gölge düşürülmektedir. 29 Ekim Türk milleti için çok çok önemli bir gündür. Milletimiz bu günü coşku ile saygı ile, onurlu bir şekilde, hoşgörü ve birlik beraberlik duyguları içinde kutlamalıdır. Taşkınlığa, anlamsız gürültü ve patırtıya mahal vermeden, elinde ay yıldızlı bayrağı ile yollarda, sokaklarda, alanlarda hep birlikte olmalıyız” dedi.

 

“Osmanlının torunu Cumhuriyetin çocuğuyuz”

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Biz ülkemizin kıymetini, devletimizin kıymetini bilmez isek, bu devleti ve ülkeyi itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapan dış güçlerin ekmeklerine yağ sürmüş oluruz. Dünya milletlerinin ne yaptığı ortada… Çok uluslu güçlerin, İsrail’in ve AB-D nin orta doğuda yaptıkları ortada. Gözümüzü dört açmak durumundayız. Oynanan oyunları görmek zorundayız. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Milletimizin bölünmez bütünlüğü, vatanımızın parçalanmazlığı hususunda projeler geliştirenleri görmez isek gaflete düşeriz. Biz Osmanlı’nın torunuyuz. Ama Cumhuriyetin çocuklarıyız. Ne Osmanlı’yı inkâr edeceğiz, ne Cumhuriyetimizden vazgeçeceğiz. Tüm milli ve manevi değerlerimize saygılı bir şekilde 29 Ekim günü ellerimizde şerefli bayrağımızla alanlarda olacağız” dedi.

 

“Ev ve İşyerlerinize, araçlarınıza bayrak asın”

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Tüm yerel yöneticilerimize ve Belediyelerimize sesleniyorum. Kamu alanlarını Bayraklarla, Büyük önder Atatürk’ün poster ve afişleri ile süslesinler. Tüm tüketici vatandaşlarımıza sesleniyorum. Evlerinize, iş yerlerinize, araçlarınıza Bayrak ve Atatürk posterlerinizi asın. 29 Ekim onurumuzdur, gururumuzdur, namusumuzdur. Ona sahip çıkmak her Türk vatandaşının görevidir. Bu nedenle tüm milletimizi sağduyulu olmaya ve sukünet içinde hoşgörülü bir biçimde bayramımızı kimseyi kırıp dökmeden kutlamaya çağırıyorum” dedi.

 

 

 

 

Önemli NOT:

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş  “Bizler yaptığımız hizmetler karşılığında her hangi bir ücret almıyoruz. Biz gönüllü, ücretsiz hizmet veren bir kuruluşuz. Siz tüketicilere her zaman Yardıma hazırız. Yeter ki bize ulaşın.  Bize,  cetkoder@gmail.com  adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilir dert ve sıkıntınızı, şikâyetinizi aktarıp bilgi alabilirsiniz.  Ayrıca çok sıkışırsanız bizi mesai saatleri içinde  0.535.475.70.06  nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz.. Sizlere Teknik, hukuki, yasal bilgiyi ücretsiz vermeye hazırız.  Tüketiciler karşılaştıkları yanlışlar ve usulsüzlükler karşısında nasıl hareket edecekler, nereye başvuracaklar, gerekirse dilekçeleri, usul hakkında her tür bilgiyi ücretsiz olarak sunarız. Ayrıca Tüketiciler Bize İnternet ortamından da ulaşabilirler. Google arama motorunda bize ait olan http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip yazışma ve bilgi verme grubumuza kaydolabilir ve oradan da bizimle yazışabilirler.

ÇETKODER GENEL MERKEZİ YAZIŞMA İÇİN: cetkoder@gmail.com

ÇETKODER BASIN’A BİLGİ VE DUYURU İÇİN GOOGLE GRUBU:

http://groups.google.com.tr/group/cetkoder

ÇETKODER MESAİ SAATLERİ İÇİNDE

İLİTEŞİM VE ÜCRETSİZ HUKUKİ YARDIM

HİZMETLERİ İÇİN: 0.535.475 70 06

ÇETKODER GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ DİREK: 0.532. 282 29 91

ÇETKODER’İN WEB SAYFASI HACKLENDİĞİ İÇİN YENİDEN YAPIM AŞAMASINDA…   www.cetkoder.org  BİLGİNİZE AYRICA SUNARIZ…

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin