27 Temmuz 2012 Cuma

((slayt izle)) Kurtulmuşun Derdi Kendini Kurtarmak Olduktan Sonra...Zübük Mersin İçel Burak Canlı

KURTULMUŞUN DERDİ KENDİNİ KURTARMAK OLDUKTAN SONRA… ZÜBÜK

Eski Türk filmlerini mutlaka izlemişsinizdir. Filmde konu o ya şarap içirilmek istenen kadın ölürüm de içmem der. Eziyet işkence derken ölür gene de içmez.

Nerdeyse bu yukarıda ki anlatıma yakın yüzlerce film izledim.

Bir filmde de adı Kurtulmuş bulunan birisi ezilen halkı o zaman ki iktidara karşı savunmak daha doğrusu Kurtarmak maksadıyla bir mücadele başlatmaktaydı.

Filmin ilerleyen karelerinde ise Kurtulmuşu halkı ezen iktidar yanına çağırır. Bize katıl der. Aynı bir gelinlik kız gibi Halkı Kurtarmak bahanesiyle yola çıkan Kurtulmuş koşar adım marş kendisinin iddia etmiş bulunduğu halkı ezen iktidara birden bire katılıverir.

Halktan bir Bilge meydan yere çıkıverir. Haykırarak halka iktidar varsın gitmesin. İyisiyle kötüsüyle bizim iktidar. Yeter ki Kurtulmuşlar gelmesin deyiverir.

İşte bir efsaneden alıntı yaptığını söyleyiveren filmimiz halkı değil de kendilerini Kurtarmaya çalışan Kurtulmuşlara öyle bir yer vermiştir ki.

Aklıma birden bire şu meşhur Zübük Filmi geliverdi.                

Görüşünüz fikriniz çizginiz her ne olursa olsun. Zübüklerin savunulacak Kurtulmuşların da kalçalarını oturtacak bir yeri olduktan sonra.

Cari açık varmış yokmuş kimin umurunda. İşsizlik varmış yokmuş kimin umurunda. Suriye de Terör Devlet kurmuş kurmamış kimin umurunda.

Varsın cari açıklar olsun. Varsın işsizlikte olsun. Varsın Suriye de Terör Devlette kursun. Varsın Hükümetler dâhil memleketler, memleketler dâhil millette yansın. İçerisinden bir tek kişi kurtulamasın. Allah Depremlerle Allah belalarla başımızı sarsın. Amma Kurtulmuşların dertleri kendilerini kurtarmak olacak olursa nafile bugün.

Memlekette nafile. Devlette nafile. Özgürlükte nafile. Bağımsızlıkta nafile. Yeter ki Kurtulmuşlar kendilerini kurtarsın. Mersin İçel Burak Canlı

Not: Vatan için savaştık sandık. Meğer Zübük Kurtulmuşların kendilerini kurtarabilmeleri adına savaşmışız. Batsın. Vatanı da batsın. Savaşı da batsın. Batsın. Memleket için dayak yedik vurulduk sandık. Meğer Zübük Kurtulmuşların kendilerini kurtarabilmeleri adına dayak yemiş meğer zübük Kurtulmuşların kendilerini kurtarabilmeleri adına vurulmuşuz. Dayak atan da yanmış dayak yiyende. Vuran da yanmış vurulanda. Ey Halkın Kurtarıldık…

 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin