24 Temmuz 2010 Cumartesi

((slayt izle)) ELLERİNİZİ ÇEKİN ACILARIMIZDAN...(Harika Bir tespit)

Ellerinizi Çekin Acılarımızdan, Çirkin Emellerinize Alet Etmeyin!!.

Zahide Uçar

 

Virüs gibiler! Bu ülkeyi ülke yapan bütün değerlerimizin, birliğimizin dosyalarına virüs gibi sızdılar. Dosyalarımızı ya bozdular, ya da toptan çökerttiler. Sanki mahremlerimizin olduğu sandıklarda güve, kilerlerimizde fare, tarlalarımızda süne zararlısı, elmada kurt, hayvanlarımızda şap, kümeslerde tavuk kıran, kasalarımızı boşaltan soyguncu, hafızalarımızda Alzheimer oluşturan birer zararlı gibi çalışıyor bu adamlar. Soros’un laboratuvarında üretilmiş, utanmanın programlanmadığı biyolojik imha silahları sanki. Bunların merhameti yok, acımaları yok! Bunların hiçbir değeri yok ki, acılarımızı bile kullanacak kadar insanlıkları unutturulmuş.
Sülün Osman’a rahmet okutacak kadar üçkağıtçılar. Allah ve Peygamberimizi bile çalmaya kalktı bunlar. Gariban halk bunları hala dindar mı sanıyor acaba?


Maç seyreden zatın kapısında Obama’nın memuru gibi bir saat bekleyen zat; ABD Gladyosu ve yerli işbirlikçilerin el ele verip birbirine yok ettirdiği, olmadı kendi tetikçilerine vurdurttuğu sağcı ve solcu gençlerimizi utanmadan kendi emellerine alet ediyor. Artık bu kadarı tiksinti yaratıyor bende. Ve kusmak geliyor içimden.

Siz o gençleri ağzınıza bile almayın! Onlar bu vatanı ölecek kadar çok sevme sınavından geçtiler. Ülkeyi pazarlayan Sevr’cilerin o onurlu gençleri ağızlarına alma hakkı yoktur!

Bak Tayyip Efendi, o gençler sizin bu gün işbirliği yaptığın güçler tarafından katledilirken, siz o zamanlar solcuları KAFİR, ülkücüleri şeytanın yolunu takip eden şeytanlar olarak görüyordunuz. Bugün nasıl güçlü gördüğünüz devletlere biat ettiyseniz, o yıllarda da okullar-üniversiteler-mahalleler kimin elindeyse o gruba besleme bir zavallı gibi biat ediyordunuz. Ortama göre bazı yerde sağcılar, bazı yerde solcular aleyhinde şahitlik yapıyordunuz.

12 Eylül’den çizik bile almadan çıktınız SİZ!!. Şimdi yüzsüzce 12 Eylül’ü istismar ediyorsunuz.


Bizler o yıllarda parçalandık, dayak yedik. Üzerimize polis ve askerin etten duvar olduğu okullarda bombalar atıldı. Okullarımız kapandı, sağlığımız bozuldu. İdeallerimiz, hedeflerimiz vardı, hepsi heba oldu. Siz beslendiniz! Bizler harcandığımız için sizler 12 Eylül sonrası devlet dairelerinde kadrolaştınız. Bizler öldürülürken sizler Erbakan’ın “bir eğitim kampı açacağınıza bir bakkal açın” sözü gereği yatırımlar yapıyordunuz. O bakkallar şimdi holding oldu.

Bakın bakalım, sürekli mızmızlanan sizler iyi bakın! Bu gün kimde para var? Solcularda yok! Bir televizyon kanalı bile açamıyorlar. Ülkücülerde yok, onlar da bir televizyon kanalı açamıyor. Kimde para var? SİZDE!!. Yani, 12 Eylül’ün ürünü olan SİZDE! Bir de ülkeyi yıllardır soyan sözde işveren, özde küresel sermayenin BAYİİ konumunda olan Galata Tefecisi İş Adam(!)larında. Yani küresel baronların yerli uzantılarında…

12 Eylül öncesi bu ülkenin vatansever gençlerini kırdıran gladyo ile bugünün AKP destekli gladyosu aynı merkezlerce yönetilmiyor mu?

Maraş, Çorum olaylarını MİT içerisine sızarak gerçekleştiren CİA merkezli gladyo, bugün AKP eli ile Ergenekon’u gerçekleştiriyor. 35 CİA ajanını ülkeye sokanlar, Mason’lar adına PTT’de hatıra pulu bastıranlar, Bilderberg toplantılarının müdavimleri, Soros’un temsilcisi Can Paker ile özel görüşmeler yapanlar, Adalet Bakanlığı’nda ABD’den ithal savcı bulunduranlar, CİA’nın kontrolündeki bir cemaat liderine ülkenin en mahrem kurumlarını teslim edenler… Sizler!!!.. O çirkin emellerinizi gerçekleştirmek uğruna BİZLERİN ACILARINI sakın daha fazla kullanmaya kalkmayın! SAKIN!

Dün Rahmetli Pehlivanoğlu’nu, Erdal Eren’i astıran el ile, bugün Rahmetli Ali Tatar’ı intihara zorlayan o tetikteki el aynıdır! Dün o geçleri birbirine kırdıran kurşunlar ile bugün Mehmetçiği şehit eden kurşunların sahibi aynıdır! 12 Eylül öncesi azmettiricileri ile bu ülke için iki dizinden altını terörle mücadelede kaybetmiş gazimizi intihar etmeye zorlayan katil aynı katildir!

TSK’dan Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası olan Özel Harekát Daire Başkanı Rahmetli Behçet Oktay’ı bulunan silahlar konusunda belli bilgilere vakıf olduğu için kimler öldürdü ise Mustafa Pehlivanlı, Erdal Eren’i de işte onlar astı.

Bak Efendi, 12 Eylül öncesi çok gençtik, oyunları göremedik ama bugün olanları dünün tecrübesi ile çok net görüyoruz. Ve siz, bu günün gladyosunu gözden kaçırmak için vatanseverleri gladyo diye damgalarken, Guantanamo’ya çevirdiğiniz Silivri’de esir ederken, siz hangi hakla acılarımızdan kendinize çıkar sağlamaya çalışıyorsunuz?


Sizi kim üretti? Kimin laboratuvarında yetiştiniz? Siz nereden kopya edilen “DOLİ”siniz? Sizde bir damla vicdan yok mu? Bu kadar mı düştünüz? Midemi bulandırıyorsunuz. Sadece kusmak geliyor içimden.

Hükümetiniz kaç cinayete ortak oldu? Rahmetli Kuddisi Okkır, tutuklu iken siroza yakalanan Asuman Özdemir’in eşi (eşine olanlara dayanamadı, vefat etti), Erhan Göksel’in ölümü ve oğlunun Ergenekon davasından tutuklanmasına dayanamayarak vefat eden babası, Uçkun Geray, iki dizini terörle mücadelede kaybetmiş Gazi Albay Abdülkerim Kırcı... Bu cinayetler hükümetiniz zamanında işlendi. Sizler dün Erdal Eren ve Mustafa Pehlivanların ipini çeken merkez ile iş birliği yapmıyor musunuz? Pehlivanlı ve Erdal Eren idamdan sonra aklandı. Tıpkı kasa diye Silivri’de ölüme yollanan ve parasızlıktan cenazesini komşularının kaldırdığı Okkır gibi ölüme yollandıktan sonra aklandı…

Rahmetli Okkır KASA diye sizin medyanızda linç edilmedi mi? Siz o davanın Savcısı olduğunuzu söylemediniz mi? ABD’nin isteği ile Silivri toplama kampı kuranlar, Türk’ü demir dağın ardına hapsedip dünya coğrafyasından silmek isteyenlerle iş tutanlar, sizler hangi hakla o kirli ellerinizi mahremlerimize, acılarıma sürüyorsunuz?

Siz Recep Efendi, sizler genel seçim öncesi “MHP’yi meclise taşırsanız BDP’liler ile kavga ederler” diyerek MHP’nin meclise girmesini engellemeye kalkmadınız mı? PKK’nın siyasi temsilcilerinin meclise girmesini isterken MHP’nin girmesini meşruiyet dışı bir durum gibi göstermediniz mi? Bunlar faşist diyerek Avrupalı ağa babalarınıza şikayet etmediniz mi? “Bunların eli bile sıkılmaz” diyen siz değil miydiniz? Siz nasıl bir insansınız ki, o eli sıkılmaz dediğiniz bir ideolojinin sahibi olan Pehlivanlı’yı ağzınıza alıyorsunuz? Erdal Eren yaşasaydı sadece antiemperyalist bir düşünceye sahip değil, aynı zamanda ABD karşıtı da olacaktı. Sizler ABD karşıtlarını ABD’nin verdiği liste doğrultusunda sabahın köründe toplayıp Silivri’ye tıkmadınız mı? Daha çocuk yaşında emperyalist devletler eliyle ipe giden Erdal Eren’i kişisel hırslarınız için nasıl bir yüzsüzlükle ağzınıza alırsınız?

Bak Efendi, bizim kuşağımız sağıyla, soluyla işkencelerden geçirildi, işlerinden oldu, kurşunlandı ama ordusuna, devletine düşman olmadı. Sizin aklınız da, insanlığınız da bu asaleti anlamaya yetmez. Bizler koyun değiliz; olanı görür ve biliriz ama ülkemizi yabancılara şikayet etmeyiz!!. Teselliyi bazıları gibi yedi düvelin koynunda aramayız.

Gidin, kendi bataklığınızda oynaşın; üzerimize de çamurunuzdan daha fazla sıçratmayın.


Hani İsrail’e şov yaparak 10 Emiri hatırlatmıştınız ve “öldürmeyeceksin” demiştiniz. Ben de size o 10 emirden birini hatırlatayım:

“Kendi işlerinizi yapmak için Allah adını kullanmayacaksınız.”

Yani, Kuran’da buyurduğu gibi “Allah ile aldatmayacaksın.”

 

Bilmem anlatabildim mi?

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin