28 Temmuz 2010 Çarşamba

((slayt izle)) VATAN SATIN ALICILARI - asoskay


VATAN SATIN ALICILARI - asoskay
2000 yılı sonrası dünyada başlıyan akıma öncülük ettğini düşünen, vatanın sadece kapital olduğunu, paranın bayrak olduğunu kabul etmiş, çağdaşlığın Liberal olmaktan geçtiğini düşünerek dünyanın bir vatan olduğu ve bu vatanda yaşamanın kurallarının sadece kişisel menfaatların hakim olduğu düzeni savunan vatan satın alıcıları.

2000 yılı öncesi fikirlerin sacdece çağdışı gericilik ve tutuculuk olduğu, kişi onuru, mili duruşu, dini , insanlık ve toplumsal değerlerin geçmişte kaldığını, dönemin gerisinde yaşamaya direndiğini düşünen, onların gözü ile cahil insan yığınlarının mutlaka ya bu mantığa yönlendirilmesi,ya da yok olması için yaşam şartlarının ağırlaştırılması gerekmektedir.

Vatan satın alıcılar pazara çıkmışlar, vatan karşılığında yeni ürünlerini pazarlamaktadırlar. Yeni dünya düzeni bu anlayışta kurulmalı ve huzur elde edilmelidir. Bu görüşte olanlar dünya üzerinde azınlık  olsalar bile onlara uymayan büyük çoğunluğun bilinçli savaşçıları değiştirilmeli yada ezilmeli.

2012 tarih değişimi onların bakışıyla bu anlama gelmektedir. Dünya istimlak edilmeli fiatı ne kadarsa ödenip o ülkelerde yaşayanlardan alınması ve Dünya para birliğine teslim edilmesi kurulacak dünya düzeni için çok önemli bir aşamadır.

Buna karşı çıkanlar yine ikna edilip yine para gücüyle cephe değiştirilmesi sağlamak ve onlarıda bu yaklaşımın askeri yapmak çok önemlidir vatan satın alıcıları için.

Bu dünyanın yaşadığı 3 ncü dünya savaşıdır ve insanlık değerlerini kaybetmemiş onurlu insanlar ile para gücünü kullanan onursuz insanların savaşıdır.

DÜŞMANLAR VATAN SATIN ALICILARDIR VE ONLAR TARAFINDAN SATIN ALINMIŞ OLANLARDIR.


--
--------------------------------------------------------------------------------------------------
GOOGLE grup ARKA BAHÇE'nin arsivine gitmeniz icin linki tiklayin.
http://groups.google.com.tr/group/acikalan?hl=tr

FACEBOOK grup ARKA BAHÇE'nin arşivine gitmeniz için linki tıklayın
http://www.facebook.com/group.php?gid=92689065713

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin