26 Temmuz 2010 Pazartesi

((slayt izle)) Berat Kandilinizi kutlarım

Berat gecesi, bilerek yada bilmeyerek işlenen hata ve günahlardan tövbe ederek, günahların kalplerde bıraktığı kirlilikten arınma, sıkılan, bunalan ruhların rahatlaması ve nefes alması Müslümanların önüne açılmış bir fırsat kapısıdır.

Milletimizin kandil olarak adlandırdığı bu geceler, dünyanın koşuşturması içerisinde varlık ve yaratılış gayesini adeta unutup sonu gelmez emeller ve hevesler peşinde koca bir ömrü heba eden bizlere, özümüze dönme ve kendimizi sorgulama, geçici olanla kalıcı olanı fark etme, kalp gözümüzü açma ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar.

Aydınlanma geceleri olan bu gecede kendine dönme ve onu yoldan çıkarmak isteyenleri farketmek ve anlamak için az bulunan fırsatlardır.

Ayrıca , kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatır, bu görevlerimizi ihmal edip etmediğimizi yeniden düşünme, tövbe ederek geçmişi affettirme, dua, azim ve kararlılıkla geleceği inşa etme olanağı sağlar.

Bu günlerde dini güvencemiz olan Mustafa Kemal Atatür'kün bizlere bıraktığı Cumhuriyetin değerinin daha da anlaşıldığı, bağımsızlığımızın meyvası olan özgürlüğümüzün sonucunda yanlışları görüp, bilerek veya bilmeden sapkınların elinden kurtulup Tanrı katında huzura ve adalete ererek ruhunuzun yıkanması dileğimle Berat Kandilinizi kutlarım.

asoskay

--
--------------------------------------------------------------------------------------------------
GOOGLE grup ARKA BAHÇE'nin arsivine gitmeniz icin linki tiklayin.
http://groups.google.com.tr/group/acikalan?hl=tr

FACEBOOK grup ARKA BAHÇE'nin arşivine gitmeniz için linki tıklayın
http://www.facebook.com/group.php?gid=92689065713

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin