29 Eylül 2013 Pazar

((slayt izle)) Fwd: E-posta gönderiliyor: YAKA SİLKTİREN ŞİRKET



Haluk TARCAN <haluktarcan@haluktarcan.com>
 29 Eylül 2013 17:30
<haluktarcan@haluktarcan.com>


  Sayın Okurlar ve vatandaşlarım
HSgroup: elinizi verdiğinizde kolunuzu alan Şirket
Saygılar
Halûk Tarcan


 

 

 

 

YAKA SİLKTİREN ŞİRKET…

Söz konusu HSGRUP ya da MEDPOWER adlı kuruluştur.

 Bu kuruluş sağlık hizmeti başta olmak üzere değişik alanlarda hizmet veren bir kuruluştur. Fakat, Çeşitli hizmetler verirken müşterilerin, dalgınlığından ve

zamansızlığından faydalanıp haber vermeden araya bir dosya sıkıştırıp kredi kartı hesabından para çekmekte,

·      filen hırsızlık yapmaktadır.

 Bu gurup benden bu tür  davranışını 4(dört) kere tekrarlamıştır.

İLK KERE :Dört yıl önce haber vermeden 1000(bin)Tl  çekmiş, farkına varmam üzere bu meblâğı ödememiştir ;Ödeme meblâğın toptan ödemesiyle değil 10 takside bölünerek yapılmış ve bu meblâğ taraflarından eritilmiş, yani 1000 gene dolaylı olarak işletilmiştir.

 

 İKİNCİ KERE :(A.İmzalamadığım dosyaya rağmen, B.parayı çektikten sonra haber vererek, C. haber vermeden) üç ayrı meblâğı kendilerince tayin edilen taksitlerle çekilmiştir: 1800 + 2000+ 1150 İtirazım üzere aylık taksitler olan  133+166 +115,50 Tl karşılığı nakit büyük zorluklarla ödemiştir.

Hsgrup’un 2nci teşebbüsü üzerine buna opozisyon konulmasını , engel olunmasını istediğim,bağlı olduğum Cevahir Şişli İşbankasının elinden geleni  yaptığın öğrendim ancak :

İşbankası Genel direktörlüğünü

·      İş bankası Genel Direktörlüğünün büyük şirketler söz konusu olduğunda, yani büyük şirket olan Hsgrup karşısında ufak miktarlara engel olmadığını bu durumda,  Cevahir Şişli Şubesi Kredi Kartımı değiştirmemi tavsiye etmiş ve kartımı hemen değiştirmiştir.

 

Kredi kartımın değiştirilmiş olmasına rağmen,

ÜÇÜNCÜ KERE. Büyük pişkinlik ve cür’etle yenide benden istifade etmeyi amaç edinmiş olan HSgrup ya da MED POWER gene kredi kartıma girerek, yani hırsızlık yaparak  yukarda gösterdiğim  Meblâğları

(1800+2000+115,50) aylık taksitler hâlinde(133+ 166+ 115)  çekmeye başlamıştır . İtirazım üzerine  sadece 133+ 166 Tl hesabıma yeniden yatırılmış ve fakat 115 ,50 ödenmemiştir.

DÖRDÜNCÜ KERE : Ayni İnanılmaz bir  cür’etle, benim uyuyacağımı sanarak gene  ayni taktiği kullanarak kredi kartıma girerek kısacası

·      hırsızlığını tekrar ederek  ayni miktar meblâğı çekmekte tereddüt etmemiştir Yâni :

·      (1880+2000+1150 ; taksitler hâlinde 133+160+ 115).

·      HSgrup arka  arkaya  iki kere Kredi kartı hesabıma girmiştir iki kere hırsızlığını tekrarlamıştır : Deme k ki, HSGrup şartlar ne olura olsun, kredi kartı değiştirilse bile yolunu bulup Kredi kartıma girmeye etmiştir…Bravo!.. buna profesyonel hırsızlık denir ; Bankalar buna karşı doğmuşlardır.

İşbankası  Genel direktörlüğü bu beceriye ne der?...

Genel direktörlük ilk iki giriş için takibat yapmaktadır. Bu takibatın aylar süreceği Malûmdur . Bu durumda İŞ bankasını  benden çalınan meblâğı ödemesini istemek gereğimdeyim….Madem ki kredi kartımı muhafaza etmekten acizdirler . Bu aczin ceremesini çekecek ben değilim bilgilerine sunarım.

 

Sayın Okurlarım Sayın vatandaşların Hsgrup hakkında “aman dikkat elini ver Kolunu alır, ondan sonra aylarca uğraşırsın” denmektedir…Yeğenim, komşularım ve bazı arkadaşlarım HSgrup tarafından her fırsatta dolandırılma yoluna gitmiş olduklarının şahitleridirler, Dikkatlerinizi çekerim.

Gene , sayın vatandaşlarım, son zamanlarda “fiyat düşüren kampanyalar” açılmıştır. Kat’i olarak biliniz ki, bunlar yalan kampanya ile aldatmakta üyeliğinizi elde ettikten sonra kampanyada söz verilen fiyatın dışında  faturalar arka arkaya gelmekte, televizyonu kapatmak , interi kesmekle tehdit etmektedirler ; Sanırım, yakında bu tür bir olayı da bilgilerinize sunacağım.

 Acaba ayni acılığı yaşamış Savcılarımız var mıdır?..

Halûk Tarcan ( bilimsel Araştırmacı – Fransa, Ulusal Bilimsel Araştırma Merkezi, Sorbon üniversitesi 6’ncı seksiyon)

Not .Bu bildiri her hafta tekrarlanacaktır…Ödeme yapılıncaya kadar tam 1(bir)yıl.



--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.