29 Ağustos 2013 Perşembe

((slayt izle)) Fwd: E-posta gönderiliyor: CAN YAKAN HSGRP



 Haluk TARCAN <haluktarcan@haluktarcan.com>
29 Ağustos 2013 22:51
CAN YAKAN HSGRP



Sayın Okurlar ve yurtdaşlarım,
Sağlık hizmeti veren ve fakat sağlık ve öteki hizmetler dosyalarının arasına
müşterisinin haberi olmadan sıkıştırdığı dosyalarla bu tür hile yoluna
saparak kazanç sağlayana HSGRUP hakkında ayırımlı bilgiler!..
Saygılar
Halûk Tarcan
 

CAN YAKAN, TANINMIŞ  GRUBUN  YENİ DÖNEM HİLELERİ…

Can yakan grup yâni,  HS GRUP, şu sağlık hizmetleri verirken müşterisinin dalgınlığından istifade edip dosyalar arasına, müşterinin haberi olmayan dosyaları sıkıştırıp hile ile kazanç sağlayan Grup..

Birkaç ay önce bu tür hilelerle canımın yandığını sizlere açıklamış ve birkaç yıl önce haberim olmadan banka hesabımdan 1.000 TL çektiklerini, bu ilkbaharda ise, kabul etmediğim, imza vermediğim, ya da haberim olmayan dosyaları, kabul etmiş olduğum dosyaların arasına sıkıştırıp banka hesabımdan  1880 + 2000 TL eden dosyalardan aylık olarak ve tekrarla 150+ 166 TL çekmişlerdi… Uzun tartışmalar sonucunda toplam 600 küsur TL’yi iade etmişlerdi. Tam hatalarını kabul etmiş ve borçlarını ödemiş olmalarına internet yoluyla teşekkür edeceğim sırada, yeniden, HABERİM OLMADAN, bankadaki hesabımdan para çekmeye başladıklarını Ağustos ekstresinde gördüm.

Huylu huyundan vazgeçmemektedir!

Temmuz ayında İş Bankası’nın Şişli Cevahir şubesinden, cep telefonumu aradılar, HS Grup’un 1150,50 TL çekmek istediğini bildirdiler. Hemen bankaya gittim ve kartıma "opozisyon"  konmasını yani, kartımın dondurulmasını istedim. Banka görevlisi kredi kartımın değiştirilmesini önerdi,  kabul ettim.

Fakat İş Bankası’nın Ağustos ekstresinde, "opozisyon" konulmasını istediğim 1150,50 TL. den ilk taksit olarak 115.50TL çekilmiş olduğunu gördüm. Demek  yeni kredi kartı bir işe yaramamıştı?! HS Grup benden kolayca 1150,50 TL’yi yeniden çalmağa başlamıştı.

İş bu kadarla da kalmıyor…
Bir ay önce suçunu kabul edip gerekli ödemesi yapılan 1800+2000 TL, dosyaları yeniden kullanılmış ve her ikisinden de 150+166 TL çekilmişti…

Demek ki HS Grup yutturabildiği kadar, en ufak bir sorumluluk duygusu taşımadan, en ufak vicdani bir hisse sahip olmadan, bir ay önce suçluluğunu kabul etmiş olduğu dosyalarla ayni suçu büyük bir  cüretle yeniden işlemiş ve müşterisinin cebinden para çalmaya devam etmiştir.

Fakat anlamadığım bir şey, yeni  kredi kartım Temmuz’da çıkmasına rağmen nasıl olur da Ağustos’ta - kredi kartı numaramı vermediğim – HS Grup hesabımdan para çekebilir?! İş Bankası’nın bunda hiç bir ihmali yok mudur? Bu kartın Hs Grup’a engel olmak için çıkarıldığı bilindiği halde?!... Bu nasıl bir  boşverciliktir?

Fransa’da uzun yıllar yaşadım, orada herhangi bir bankaya oppozisyon kelimesini telâffuz ettiğiniz anda tüm kapılar kapanır; İş Bankası Şişli Cevahir kapılarını kapamamış, ardına kadar açmıştır! Bu bir banka için umutsuz ve akıl almaz bir durumdur.

 

HS Grup Yöneticilerine,

Benden hile yoluyla çalmış olduğunuz 115,50+ 115,50 + 150 +166 = 546 TL’yi en kısa sürede ödeyeceksiniz ve yeniden ayni hilelerle hırsızlığa teşebbüs etmeyeceksiniz. Suç’un tekrarının ne demek olduğunu çok iyi bilirsiniz.

 

 Sayın okurlarım ve Vatandaşlarım,

 

HS Grup’un içinizdeki birçok kişinin canını yaktığını  bana çeşitli yazılarla ifade ettiniz.

Şimdi geliniz lûtfen

·       HS Grup’a karşı açtığım İmza Kampanyası’na katılınız. Lütfen ihmal etmeyiniz ya da boş vericiliğe sığınmayınız. Bir gün hepinizin canı yakılır!.. Bunun için bana kısa bir ileti atmanız yeterlidir.

·        

Batı’da bu tür bir kuruluş büyük para cezasıyla karşılaşır, kuruluşu da hemen kapatırlar; başka kişilerin canı yanmasın diye…

 

Saygılar

Halûk Tarcan         Bilimsel Araştırmacı (Fransa Bilimsel Ulusal Araştırma Merkezi- Sorbon 6’ncı Seksiyon- Paris)

 

 

--

 






--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.