27 Ağustos 2013 Salı

((slayt izle)) Fwd: "Daire" Sinema Filmimiz

---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: <alti@lafamilya.com>
Tarih: 27 Ağustos 2013 17:30
Konu: Fwd: "Daire" Sinema Filmimiz

Yönetmenliğini ve senaristliğini Atıl İnaç‘ın,  Yapımcılığını Derya Tarım ve Tolga Avcil' in gerçekleştirdiği “Daire” üç karakterin kullanılmayan bir havaalanı etrafında gelişen trajikomik hikayeleri üzerine kurulu.

 

Daire:

Yaşamakta olduğumuz sert değişim dönemini konu alan absurd hikaye sıradışı güçlükler, engeller, durumlar karşısında döngüsel olarak daha sıra dışı çarelere, daha şaşırtıcı meydan okumalara cürret eden karakterlerin üzerine kurulu. 

Hikaye üniversitedeki öğretim görevini kaybettikten sonra kullanılmayan bir havaalanında güvenlik görevlisi olarak çalışmayı seçen Feramus ile çalıştığı taşra belediye tiyatrosu kapatılınca hayatla inatlaşmak adına bir Cami’de ölü yıkayıcı olmayı kabul eden Betül’ün fırsat bulamadıkları hüzünlü aşkları etrafında gelişiyor.

"Daire" 2011 yılında Güneydoğu Avrupa film network’ü kapsamında üç ayrı ülkede senaryo, produksiyon  ve dağıtım workshop’unda yeraldı. 2011 yılında İstanbul Film Festivali Türkiye-Fransa ortak yapım platformuna seçildi. Yine aynı yıl İtalya  Trieste ortak yapım workshop’ı içerisinde tüm dünyadan seçilmiş olan sekiz projeden biri olarak yer aldı. 2013 yılında Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nin “Geliştirme Aşamasında olan  Filmler” seçkisine davet alan Daire‘nin, yapımcılığını Lacivert  Film  Üstleniyor.

Başrollerinde Fatih Al, Nazan Kesal, Erol Babaoğlu’nun yer aldığı filmde,  Görkem Kanbolat, Beren Demirkaya, Çağlar Çorumlu, Nihat Alptekin, Mehmet Ulay, Nalan Koruçim, Arın Kuşaksızoğlu, Aysan Sümercan, Doğukan Oruç ve  Selen Üçer filmin diğer karakterlerine hayat verdi.


Halen Post Produksiyon çalışmaları devam eden  ve Uluslararası festival gösterimleri planlama aşamasında olan “Daire” için son zamanlarda oldukla ilgi gören indiegogo üzerinden bir kampanya başlattık. Bilindiği gibi bağımsız sinema son yıllarda Avrupa'da da finansal katkı anlamında problem yaşıyor. Türkiye'de ise izleyici sayısı, salon bulamama, dizi sektörü gibi etkenler nedeniyle bağımsız sinemacılar olarak sıkıntı cekiyoruz 

Bu tür kampanyaların hem bağımsız sinemacıların hem de Türkiye'deki film yapımcılarının yaşadığı sıkıntıları göz önüne sermesi açısından haber değeri taşıdığını düşünüyoruz. Alternatif yeni yöntemleri tanıtmak, aynı zamanda hedefimiz olan 10.000 dolara ulaşabilmek için daha fazla sinemasevere ilanımızı duyurmak istiyoruz.

Ekte bu kampanya için hazırlamış olduğumuz bannerlar, Filmin Basın Bülteni ve poster (ing) ve flyer ( ing) var.


Afiş, poster, web sayfası ve  film arka jenerikte teşekkürler ve logo kullanımı yapabiliriz.

Bunun için sayfanızda bu kampanya ilgili bir duyuru/haber paylaşmanız bizler ve filmimiz için çok değerli olacaktır.

 

Konu ile ilgili geri dönüşleriniz ve değerlendirmeleriniz bizleri mutlu edecek. Şimdiden en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Kapmanyamızı sizin çevrenizde paylaşabilir ve sizde katkıda bulunabilirseniz bizlere büyük bir destek vermiş ve çok mutlu etmiş olursunuz.

 

DAİRE;

İnsan bazen bir delilik yapar...

Zamanın Soytarılığına İnat Hayatla Düello Yapanların Hikayesi "Daire "Seyirci ile Buluşabilmek için Desteğinizi Bekliyor.

 

http://www.indiegogo.com/projects/circle-daire/x/4072811


Film Promo Link
https://vimeo.com/69396305

 

İçten Sevgi ve  Saygılarımızla,

 

Derya TARIM

www.dairefilm.com



--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.