31 Ocak 2012 Salı

RE: (MADENCİYİZTR) Oda Siyaset Yapsın

Öncelikle Herkese selamlar
meslek örgütleri ve odalar kesinlikle siyasetin içinde olmalı ancak,  söz sahibi kişilerin odalar adına yaptıkları ve yayınladıkları her şey bütün meslektaşlarımızın menfaati çerçevesinde olmalı
malesef bazı kişiler bütün meslektaşlarımız adına kendi idolajilerini sanki bütün meslektaşlarımız aynı düşünceyi paylaşıyormuş gibi yayınlamakta ve taraf olmaktadır.
meslek örgütleri temsil ettikleri topluluğun çıkarları dışında hiçbir düşünce ve idolajinin tarafında olmamalıdırlar.
 


From: muratkahraman62@hotmail.com
To: madenciyiztr@googlegroups.com
Subject: (MADENCİYİZTR) Oda Siyaset Yapsın
Date: Tue, 31 Jan 2012 22:01:53 +0200

Mehmet Bey:
 Öncelikle belirtmem gerekirse bir önceki mail'imde sizi kastederek yapmış olduğum herhangi bir yorum yok.Ama sizin de "odanın siyasetten uzak durması" konusundaki düşüncelerinize kesinlikle katılmıyorum..Bence öncelikle siyasilerin odamızdan uzak durmaları için gayret göstermeliyiz..Ayrıca Maraşta yaşanan olaylara benzer olayların vuku bulmaması için meslek odalarının da, sivil toplum kuruluşlarınında, sendikaların da  dik bir şekilde ve özgürce seslerini yükseltmeleri gerekiyor..Yani demem odur ki odanın sesiz kalmasını beklemek doğru bir yaklaşım değildir.










Sayın Murat arkadaşım:
   ''odamız siyaset Yapmasın'' derken benım kastım haklarımızı savunmasın, sesini çıkarmasın değildir. Siyaseti madencilikle ilgili her konuda illaki yapması gereklidir,. 
sen dusuncenı paylasırken dırek kısıye laf atıyorsun ''bos konusmak'' dıye .. eğer yanlıs bır dusunceyse bu sozum sende bunu bana acıklamalısın, paylaşmalısın. bu arada işyerinden izin alamadığım için aynı şehirdeki oda şubesine bıle gıdemedım. fakat madencılık gundemını herzaman  takıp ederım.Ankaraya her gıttıgımde odaya ugrarım. bunları soylememın sebebı ezbere bos konusmadıgımı hıssettırebılmek ıcındır.. 
Ayrıca kendım de has ve has K.Maraşlıyım yasanan olayları ben yasamasamda buyuklerım yasamıstır bu benı daha cok uzmektedır..
 saygılar... 

--
www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.