1 Aralık 2010 Çarşamba

((slayt izle)) Şantaj Yolu İle Liyakat Testi




Şantaj Yoluyla Liyakat Testi


Bülent ESİNOĞLU

 

 

Amerikan derin devleti, kendine itaatte kusur etmeyen devlet ve hükümet başkanlarına yeni bir liyakat testi yapıyor.

 

Milyonlarca evrak sızdırılıyor, sözde her şeye kadir Amerikan devleti bu sızdırmayı durduramıyor!

 

Bu şantaj yolu ile liyakat testine birkaç örnek ile açıklık getirelim.

 

Azerbaycan Devlet başkanına deniyor ki, o hani yeni buldum dediğin 200 milyar metre küp doğalgaz kaynağı var ya, eğer o gazı NABUCCO’nun içine koymazsan, daha önce sana verdiğim rüşvetleri açıklarım.

 

Gazı vermezse, vay Aliyev’in haline…

 

Arap ülkelerinin devlet ve hükümet başkalarına, eğer benim talimatlarım yolunda ilerlemezseniz, rüşvetlerinizi ve bana daha önce kendi halkınız hakkında yaptığınız şikâyetleri açıklarım.

 

Ey İngilizler, muhtemel İran savaşında benim yanımda yer almazsanız, o yurdunu savunduğunu sandığınız bürokratlarınızı dünya kamuoyu önünde rezil ederim.

 

Bu gri propagandanın, bu siber atağın asıl sebebi; Amerika’nın İran savaşı hazırlığıdır.

Bildiğiniz gibi; gri propaganda, bir iki doğru olgunun yanında, bir sürü saldırı malzemesini kamuoyuna yüklemek ve doğruların yardımı ile kendi istediklerinin doğruymuş gibi algılanmasını sağlamak için yapılır.

 

Amerikan derin devleti, bu propaganda saldırısında İran’a şantaj yapamadığından, İran’a karşı başka bir yol seçiyor.

 

“Ahmedinecad’ı Muhafız Ordusu Komutanı tokatlamış” yalanı ile Ahmedinecat’ı  İran halkı nezdinde aşağılayarak, halkı ile arasını soğutmaya çalışıyor.

 

Amerika’nın siciline bakarak, ben öyle inanıyorum ki, belgelerin bu şekilde medya kampanyaları ile açıklanıyor olması, tamamen ABD’nin muhtemel İran savaşı hazırlıklarıdır.

 

Bu o kadar öyledir ki, sızdırılan evrakların içinde Türkiye’nin İran’a silah sattığı yalanı da vardır. Aslında Amerika bu şantaj ile demek istiyor ki, eğer İran’a silah satarsan, İsviçre bankalarındaki hesaplarını açıklarım. Bunu şöyle tercüme etmek mümkün. Ey Türkiye’deki çıkar sahipleri, İran’a silah satarsanız, başbakanınız dahil, tüm rüşvetçilerinizi açıklarım. (Keşke Türkiye İran’a silah satabilse, daha satmadan Türkiye’nin önünü almak istiyorlar.)

 

Aslında daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi; Amerika’nın İran’a açacağı savaş, İran/ABD savaşı olmayacaktır. ABD/ÇİN savaşı olacaktır.

 

Asıl hedef; İran vasıtası ile Çin’dir.

 

Dedim ya, gri propagandanın içinde bir iki doğru olgu da olur diye…

 

 

Recep Tayyip Erdoğan’ın sekiz İsviçre bankasında hesabı olduğu gerçeğini Aydınlık Dergisi Wikileaks’ten çok önce, kapaktan vermişti. Bilinen bazı gerçeklerin Amerikan şantajları arasında olması, tamamen inanırlık elde etmek içindir.

30.11.2010, bulentesinoglu@gmail.com


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin