26 Aralık 2010 Pazar

((slayt izle)) Civanım Tayyip'in avukatı MAFYA çıktı. Civanım Tayyip'in avukatı MAFYA çıktı. Civanım Tayyip'in avukatı MAFYA çıktı.


Civanım Tayyip'in avukatı MAFYA ç

Civanım Tayyip'in avukatı MAFYA çıktı.

ıktı.

Değerli dostlar,
Sayın Av.Ahmet Ömer KİBAR tarafından daha evvel paylaşılmış olan yazıyı siz dostlara üstte iletmiştik.
Geçen zaman içerisinde görülmektedir ki hiç bir değişiklik olmamıştır.

Değişiklik olmadığını sayın KİBAR'ın bu günki(08 Aralık 2009) iletisinden anlamış bulunuyoruz.

Sayın Kibar'ın paylaştığı bu bilgilere göre,mafya savaşçıcı civanım Tayyip bey,acaba hala suskunluğunu koruyacak mıdır?

Obama belki bunları bilmez ancak biz biliriz.
Ve sonuç için bekliyoruz.
Ahmet Dursun


*********
Sayın KİBAR'ın,08 Aralık 2009 tarihli iletisi

.

 

 

Organize Suç Örgütü / Siyasi Nüfuzlu Başbakan Avukatı / Adaletsizlik

Sayın Başbakanımızın avukatı  Numan GÜZEY' in  siyasi nüfuzunu kullanarak," Polis destekli organize suç örgütü ile iştirak halinde örgütlü suçlar  " işlediği  iddialarımız tüm delilleriyle tek tek   "
İSPATLI "  olmasına rağmen neden ısrarla ÖRT-BAS ediliyor !!!!

" Siyasi Nüfuz Kullanarak Suç Örgütü  Kurmak " iddiasıyla ilgili Gazete Haberi EKTE' dir.

Devletimiz, en azılı MAFYA örgütlerini çökertirken bu çete neden korunup  kollanıyor  ?  Çetenin odak noktasında Av.Numan GÜZEY olduğundan mı bu suçlar İŞLEMSİZ bırakılıyor. Başbakan avukatıyla bağlantılı mafya,  Yüce Türk Adaleti önünde  "  hesap  verene  kadar " bu mücadelemize yılmadan devam edeceğiz. Bu iddialarımızın  hepsi ispatlıdır, her şeyi göze alarak,  tek tek   belgeleriyle TV  MEDYA KANALLARINDA   toplum vicdanıyla paylaşacağız.

Örgütün faaliyetleri 5 yıldır acımasızca devam ediyor. KAMUOYUNDA, bu adaletsizliği  paylaşmak istiyoruz:

1)ÖRGÜT ÜYELERİ ;  Emniyet  Görevlileri,  Kaymakam, Başbakan Avukatı,
C.Savcısı, Hakim ve Adliye Kalem Görevlileri '  dir.

2) ÖRGÜTÜN BİZE KARŞI EYLEMLERİ; Organize bir şekilde haraç çetesine destek verip,                       " Örgüt Faaliyeti Çerçevesinde Görevi Kötüye Kullanmak, Tehdit, Suç Delillerini Yok Etme  " suçlarını zincirleme şekilde işlemektir. Örgütün soruşturması GİZLİLİK KARARI alınarak yürütülmüştür. Mahkeme Kararı EKTE'  dir.


3) Siyasi nüfuzdan güç alan MAFYA, Eyüp Adliyesinde fütursuzca cirit attığından,
şikayetlerimiz üzerine Adalet Başmüfettişi görevlendirildi ve öncelikle bu dosyayı inceledi. İnceleme 4 ay sürdü.Başmüfettiş gittikten hemen sonra DOSYA KAPATILDI, ÇETE  ÖRT- BAS EDİLDİ.!!!
1200 sayfalık dosyadaki onlarca delil yok sayıldı
.

4) Söz konusu   dosyada  Erdoğan'ın avukatı GÜZEY' in,Örgüt üyeleriyle iştirak halinde HAKSIZ MENFAAT sağlamak için siyasi nüfuzunu kullanarak  işlediği;  " Örgütlü Sahtecilikler ve Yüz Kızartıcı Suçlar  " 

 ( 4 kez Sahtecilik  ve 1 kez  Resmi Belge Hırsızlığı )  iddialarımız tüm delilleriyle tek tek  " İSPATLI " dır.


5) Medyaya başvurduk  değişen  bir şey olmadı,  fakat hemen misillemelere  maruz kaldık. Suç ve suçlular delilleriyle ortada, bu çete neden  çökertilmiyor  ?  Her şeye rağmen Yüce Devletimizin Adaletine güveniyoruz.
*       Sayın Başbakanımızın bu SUÇ ÖRGÜTÜ 'nün ve avukatının eylemlerinden
HABERİ OLSA gereğini hemen yapacağını biliyoruz.
*       Mafya' nın acımasız eylemleri cezasız kaldığından CAN GÜVENLİĞİMİZ
büyük tehlikededir. ÖLDÜRÜLMEMİZ Mİ  BEKLENİYOR?

6) " Emniyet Görevlileri, Kaymakam, Başbakan Avukatı, C.Savcısı, Hakim ve Adliye Kalem Görevlilerinden oluşan organize  suç örgütü " nün bağlantıları ortaya çıkarılsın. Başbakan avukatından her türlü desteği alan
MAFYA ÇÖKERTİLSİN.

Sayın Başbakanımız kurumlardaki ÇÜRÜKLERİ ayıklarken, kanunları kendi avukatına da işletmesini talep ediyoruz. Talebimiz çok basittir.
Dosyada onlarca delil mevcuttur, sadece kanunların TARAFSIZ uygulanmasını istiyoruz.
            Bizler sadece Adalet istiyoruz.Saygıyla duyurulur.27.11.2009
                                                    MüştekiVekili    Av.Ahmet  Ömer KİBAR

EKİ : 1 Adet GİZLİLİK KARARI  ve 1 Adet Gazete Haberi.
İRTİBAT   GSM   NO :   0 532   336  09  25
(Adres: İskenderpaşa Mah. Sofular cad. No:51/3 FATİH )

 

 

 

 

Başbakan’ın Avukatını Korudu,Tazminata Mahkum Oldu.

 

Haberiniz.com
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Numan Güzey’in de müdahil bulunduğu davada, Güzey’i ve müvekkillerini korumak amacıyla yargıya müdahale ettiği belirtilen dönemin Bayrampaşa Kaymakamı Durmuş Gencer, tazminat ödemeye mahkum oldu. Haberiniz.com’un gündeme taşıdığı olayda Gencer, ilgili davada 8 ayrı makama yazı göndererek davacı avukatlarının suç duyurularının işleme konmamasını istemişti.
 
“Başbakanın Avukatını kim koruyor” başlıklı haberimizde olayı şu şekilde anlatmıştık:
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da avukatlarından olan Numan Güzey hakkında Adalet Bakanlığı ve İstanbul Barosu’na yapılan iki başvuru var.
 
 Suçlama çok ağır: Siyasi nüfuz kullanarak suç örgütü kurmak.

 

 


Ancak bugüne kadar Güzey’e kimsenin dokunmadığı gibi, mağdurların başına olmadık soruşturmalar ve suçlamalar
 
geldi.
Olayın ayrıntıları şöyle:
 16 Eylül 2009 tarihinde Gazete Habertürk’te “Erdoğan’ın Avukatı disiplinlik oldu” haberinin ayrıntılarında şu bilgiler yer alıyordu: İstanbul’da yaşayan ve vergi rekortmeni olan iki kardeşi tehdit ederek haraç alan iki kişinin avukatlığını aynı zamanda Erdoğan’ın da avukatlığını yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Numan Güzey üstlendi. Dava sürecinde ise birçok ilginçlik yaşandı. İki kardeşin boğazına bıçak dayandığı yer, İstanbul Bayrampaşa Polis Merkezi’ne 50 metre mesafeydi. İddiaya göre, görüntüleri mevcuttu. Ancak bu görüntüler bir türlü mahkemeye ulaşmadı. Güzey’in müvekkillerinden biri, bir süre sonra bir mektup bırakarak intihar etti. Diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bakırköy 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yürüyen davada mağdur taraf 2 defa reddi hakim talebinde bulundu. İkinci talep kabul edildi ve dava Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi’ne alındı.
 
Olayı 2 kişinin değil, 8 kişilik bir çetenin gerçekleştirdiğini, karakolu kasıtlı olarak kamera görüntülerini ve parmak izleri gibi delilleri gizlemekle suçlayan mağdur kardeşler, bu kez Emniyet’ten şikayetçi oldu. Bir Başkomiser tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda “idari mekanizmaların gereksiz yere dilekçelerle oyalandığı, israfa neden olunduğu” ileri sürülerek davacılar hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulması görüşü savunuldu. Bir anda, mağdur durumda olan iki kardeş, suçlu konumuna geldi. Dönemin Bayrampaşa Kaymakamı Durmuş Gencer de, söz konusu rapor üzerine 2 kardeşin şikayet dilekçelerinin işleme konulmaması ve dikkate alınmaması için İstanbul Valiliği, Eyüp Cumhuriyet Savcılığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yazı yazdı. Emniyet Müdürlüğü de kardeşler hakkında ‘suç uydurma ve görevli memurun görevini engelleme’ suçlamasıyla Fatih Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılığın yanıtı ise “kardeşlerin hak aradığı” oldu. Kardeşler bunun üzerine kaymakam ve emniyet yetkilileri hakkında valiliğe şikayette bulundu. Ancak İstanbul Valiliği soruşturma izni vermedi. Davacılar, şu an İnegöl Kaymakamı olan Gencer hakkında “etkili başvuru hakkını ihlal ettiği” gerekçesiyle 10 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.
 
İşte o dava 15 Aralık’ta sonuçlandı. Eyüp Birinci Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada, Gencer’in mağdur olan iki vatandaşa ayrı ayrı 2 bin TL manevi tazminat ödemeye mahkum oldu.
 
Davacı vekili Ahmet Ömer Kibar, Haberiniz.com’a yaptığı açıklamada Kaymakam Gencer’in gönderdiği yazıda “Adı geçenler tarafından, bu tarihten itibaren gönderilecek olan  şikayet dilekçelerinin işleme konulmaması hususunu” diyerek “vatandaşın etkili başvuruda bulunma hakkını ihlal ettiğini” söyledi.
 
Kibar şöyle konuştu:
 
“Bu yazı Eyüp Cumhuriyet Başsavcılığı, Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğüne kadar yazılmıştır. Kaymakam vatandaşın onurunu rencide edecek, küçük düşürecek şekilde AYRIMCILIK yapmıştır. Cumhuriyet Savcılığı’na böyle bir yazıyı hiçbir makam gönderemez, yargıya müdahaledir. Yargı talimat almaz. Kaymakam 1.sınıf bir ilçede, aynı zamanda 5 yıl İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı da yapmıştır. Haraç çetesini koruyup kollamak adına Türkiye Cumhuriyetinin Hukuk Devleti olduğunu bildiği halde ÖZEL KASITLA bu yazıyı yazmıştır. Devlete olan güveni sarsacak şekilde, kişisel kusuruyla, keyfiliği ile bu eylemi gerçekleştirmiştir. Bu hukuk katliamı yazıyı çetenin avukatlığını yapan aynı zamanda  Başbakanın  avukatı olan Numan GÜZEY’ in siyasi nüfuzunun etkisiyle yaptığı kanaatindeyiz. Çeteye destek veren, hukuk katliamı bu yazısı nedeniyle kaymakam,  iki vatandaşa, ayrı ayrı 2 000 TL tazminat ödemeye mahkum olmuştur. Yargıya talimat veren bu Kaymakama ve destek verdiği çeteye,  İstanbul Valiliği Soruşturma izni vermedi. İçişleri Bakanlığının gereğini yapmasını bekliyoruz. Soruşturma ve yargıyı ancak elinde YÜRÜTME GÜCÜ olanlar etkileyebilir.”
 
YETKİSİZLİK KARARI
DURUŞMA TUTANAĞI
KAYMAKAMIN YAZISI
Ekten bakınız...
Av.Ahmet Ömer KİBAR

---

* Başbakan’ın Avukatını Korudu,.pdf

* SUÇ ÖRGÜTÜYLE İLGİLİ GİZLİLİK KARARI.rar

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu


-- (Tamamen alıntıdır.Kaynak:www.teomankaiser.blog.spot )

 

 

Adaletsizliklerin en büyüğü adil olmayıp adil gibi görünmektir !


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin