4 Mart 2013 Pazartesi

((slayt izle)) ADD Genel Başkanlığına // ANKARA



--                                                                                                                              ADD Genel Başkanlığına

04.03.2013                                                                                              ANKARA     

İlgi: 19.02.2013 tarih ve 2013/196 sayılı “Karar Tebliği” yazınız.

İlgi yazınızda; Genel Yönetim Kurulunun 17.02.2013 gün ve 3 sayılı toplantısında Tüzüğün 22/d maddesine aykırı olarak Genel Merkez Delegesi seçilen Kocaeli Şubesi eski başkanlarından Bozkurt USLU ve Mustafa GÜNER hakkında işlem yapmadığımdan Genel Merkezin 14.05.2012 gün ve 1152 sayılı uyarıya karşın hukuksuzlukta direndiğim ve alt alta sıralanmış bir sürü aptalca gerekçelerle Disiplin Yönetmeliğinin 6/B -1-2-3 Madde ve fıkraları uyarınca ve 9-10 Haziran 2012 tarihinde yapılan 12. 0Ia.ğan Genel Kurulda verilen "Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Genel Yönetim. Kuruluna Tüzük, Yönetmelik ve yasalara aykırı hareket etmeleri halinde Şube Yönetim Kurullarını geçici olarak görevden alma" yetkisine dayanarak şube yönetim kurulu üyeliğinden alındığım” tarafıma tebliğ edilmiştir.

 

1-                                  Hakkımda ileri sürülen suçlamalar, Daha önce benzer veya farklı gerekçelerle Şube Yönettim Kurulu üyelikleri veya üyelikten ihracı gibi kararların sıkça alındığı ve Atatürkçü Düşünce Derneğinden, ATATÜRKÇÜLERİN tasfiyesi niteliğindeki zincirleme kararların bir yenisi olması dışında benim için hukuki, bir hükmü yoktur. İlk defa adaylığımı koyduğumda ve orada divan başkanı yetkili iken beni de sorumlu tutarak vermiş olduğunuz bu anti demokratik ve anti yasal kararınızı şiddetle reddediyorum.

2-                                  2- Önceki Şube Başkanımız Sayın Ahmet Kavaz’ada, Şarvan’izm yasalarını uygulayarak benzer bir karar vermiş olmanız sonrada verdiğiniz bu ayıplı karardan dönmeniz tutarsızlığınızın, ilkesizliğinizin ve hukuk tanımazlığınızın bir yenisini oluşturmuştur.

Savunmam dahi alınmadan görevden alınmam, Şarvan ve bir soyadı markasının arkasına gizlenmiş sayın Çölaşan’ın ortaklaşa hayata geçirdikleri ADD’NİN Tasfiyesi niteliğindeki bu uygulama benim için bir onur belgesi niteliğindedir.

Ben ve şubem, ANKARA ve SİLİVRİ gibi pek çok yüzakı eylemlerde hep en ön saflardaydık. Hatta, öyleki en son EĞİTİM İŞ in Ankara’daki mitingine, Anakara’ daki  çoğu ADD şubeleri dahi katılmazken, o soğuk ve yağışlı günde yine en ön saflarda bizler vardık. Silivri ‘de de durum bundan farklı değildi.

 

Sonuç olarak vermiş olduğunuz ayıplı karardan vazgeçmiş olsanız dahi, ne Ahmet KAVAZ ne Mahmut ÖZYÜREK ne Mustafa GÜNER ne Bozkurt USLU ve nede, bana verdiğiniz bu cezalar tarihe düşecek belge niteliğindedir. ADD ilk defa hukuksuz olarak hukuktan anlamayanların kontrolünde tasfiye sürecindedir.                

Saygılarımla

Hasan KOTAN

ADD İzmit şubesi eski başkanı

Atatürk Bulvarı Yonca Ap: No: 22

A/2 Blok Kat 6 Daire 22

İzmit / KOCAELİ

Tlf   0506 262 08 56

 

 

 

 

 

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.