20 Eylül 2012 Perşembe

((slayt izle)) NE YAPMALI // Hasan KOTAN



--

 

 

                NE YAPMALI

 

   Türkiye Cumhuriyeti Devleti artık hükümeti de dâhil kuşatılmış bir durumdadır. Terör süreklilik arzeder duruma gelmiş, günlerce süren çatışmalar iç savaş görüntülerini aratmayacak düzeye tırmanmıştır. Aralıksız aldığımız şehit haberlerine ilaveten, sınırlarımızda olup bitenler ve Dışişlerinin de tutarsız ve güven vermeyen politikaları yüzünden, karamsarlık ve umutsuzluk had safhaya ulaşmıştır.

     Oysa bağımsız, onurlu bir ülkenin yapacağı şeyler, atacağı adımlar bellidir. Emperyalizme ( ABD +AB ) ve onun kontrolü altındaki Kuzey Irakta beslenen ( PKK ) faşist, işbirlikçi, taşeron çetelere karşı yeni bir mücadele konsepti geliştirmek kaçınılmazdır. İçerdeki işbirlikçi katillerle tek tek uğraşmanın sonuç vermediği bundan sonrada vermeyeceği açıktır. 30 yılı aşkın zaman dilimi bunu doğrulamaktadır.

   Stratejik düşmanımız! ABD’ye rağmen, Kuzey Irak’a (KANDİL) yapılacak etkin ve sonuç alıcı, sınırsız ve süresiz bir kara harekâtının yapılması kaçınılmazdır. Buradaki tüm kampların, eğitim ve örgütlenme yuvalarının, lojistik desteklerinin ve ikmal yollarının dağıtılmasını sağlamak birincil görev olmalıdır. Bedeli ne olursa olsun, bu kararlılıkla ve ivedilikle yapılmalıdır. Bağımsızlığımızın ve üniter yapımızın anahtarı buradadır.

   Buna ilaveten, çocukları teröre karışan ailelerin, aldıkları her türlü sosyal hakları,yeşil kartları ve çocuk yardımları vs. tüm ödemeler derhal kesilmeli, suçun yoğunluğuna göre gerekirse vatandaşlıktan çıkartılarak Kuzey Irak’a anavatanlarına! Gönderilmelidirler.

     Yine, Türkiye’de yaşanacak her türlü terör olayına karşılık, Kuzey Irak’ta çok ağır misilleme yoluna gidilmelidir.

       Bunun dışında, Milli eğitim ve Savunma Bakanlığı başta olmak üzere, tüm kamu kurumlarında danışman adı altında yuvalanmış yabancı ajan ve provokatörlerin derhal işlerine son verilmeli ve sınır dışı edilmelidirler.

      Aynı zamanda düzmece bir iddianame ve yapılmamış bir darbenin sorumluları olarak yıllardır cezaevlerinde esir tutulan çok sayıdaki ulusalcı, aydınların, yazarların, gazetecilerin ve askerlerin, koşulsuz serbest bırakılmaları sağlanmalıdır.

      Yine, Türkiye Cumhuriyet Devleti Suriye’de ABD’nin tetikçisi rolü ve görünümünde olmamalıdır. ABD’nin mobil cinayet şebekelerine hiç bir şekilde ülkemizde kamp, eğitim yeri veya ne ad altında olursa olsun lojistik destek sağlanmamalıdır. Bizler biliyoruz ki, Libya’da Kaddafi’yi deviren ve linç ederek katleden Amerika’dan ithal, ölüm ve cinayet mangaları,  şimdi de Suriye’ da kan kusmaktadırlar.

    Bu, duygu, düşünce ve bilgiler ışığında herkese sevgi ve saygılarımla

 

 20.09.2012
 
 ADD İZMİT ŞB. BAŞKANI
 
 Hasan KOTAN

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin