25 Nisan 2012 Çarşamba

((slayt izle)) Vietnam Kadar Olmayı Başaramayan Kindar Kesim... Mersin İçel Burak Canlı

VİETNAM KADAR OLMAYI BAŞARAMAYAN KİNDAR KESİM…

Kukla Yönetimler. Halk Yardakçıları. Toplum tarafından Egemen kuvvetlerin talimatı altında bulunmak zorunda bırakılan siyasiler.

Bir tek adamla düzlük hayal! Bir tek adam! Ne yapabilir ki… Ölebilir. Onuruyla şerefiyle mi? Hayal! Tüm yalvarışlar nafile bugün.

Anlamak mümkün değil. İnançlı tek bir adam kalmamış. Hepsi naylon olmuş. Lafa gelince gösterişte hepsi Dindar kesilir. Laf ola beri gele. Hepsi hikâye.

Siz bakmayınız başlıkta yazılı olanlara. Suriye’nin vurulmasına evet diyenleri tarih de yargılamayacak. Vurulan vurulduğuyla kalıverecek. Altta kalanın canı çıksın anlayışı.

Libya, Irak, Afganistan… Dram aynı dram! Ezilen ezildiğiyle kalmakta! Sıra sana sıra bana sıra ona da gelecek. Sırasıyla. Yazılan reçeteyle alakalı. Adamın kafasını koparırlar.

Bugün Suriye de bir takım kişilerin muhalefet olduğu söylenmekte. Bir takım kişiler birileri tarafından silahlandırılmış. Aynı senaryo. Değişen hiçbir şey yok.

Vurulacaksın. Esir alınacaksın. Toprakların işgal altında kalacak. Madenlerin milli servetin yağmalanacak. Adına bunun da Demokrasi denecek. Nihayetinde de öldürüleceksin. Sömürülmen de yanına kar kalacak.

Tüm bir coğrafyayı düşününüz… Kindar coğrafyası. Nüfus söz de iki milyara ulaşmakta. Tüm kindar coğrafyanın bir tek Vietnam kadar olamayışına ne demek gerekmekte?

Çeçenistan, Doğu Türkistan gibi yalnız bırakılan yok sayılan Azerbaycan. Daha ne olsun.

Öncelikle İngilizce öğreneceksin. Sonrasında onlar gibi yiyecek onlar gibi giyineceksin. Kindar olacaksın. Ama lafta.

Fakat onlar gibi çalışmayacaksın. Fakat onlar gibi ilim, bilim, fen demeyeceksin. Fakat onlar gibi alın teri dökmeyeceksin. Fakat onlar gibi milli değerlerine sahip çıkmayacaksın.  

Kindar olacaksın. Ama tembel. Kindar olacaksın ama hikâye. Kindar olacaksın ama rolde. Kindar olacaksın ama sözde.

Ortalığa çıkıp dün böyle olmuştu. İntikam diyeceksin. Hiçbir şey üretmeyeceksin. Ortalığa çıkıp dün böyle olmuştu. Hesaplaşacağız diyeceksin. Yanında Suriye yanında Afganistan yanında Libya yanında İran vurulacak ve sen bunun adına Demokrasi diyeceksin.

Sıra sana da gelecek. Sıra bana da gelecek. Madem böyle bundan böyle Her Şey Aynı Cennet Altında oluncaya kadar ölüme evet! Yıkılmaya yıkmaya evet. Mersin İçel Burak Canlı

NOT: Her Şey Aynı Cennet Altında… Yetkili ve ilgililere duyurulur…

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin