18 Nisan 2012 Çarşamba

((slayt izle)) ARKA BAHCE SİNEMASI MALENA

Not; Daha önceki gönderideki adreste sorun olduğundan, yeni adresi vermek için film e-mailini tekrar göndermiş bulunuyorum.
ARKA BAHCE SİNEMASI

MALENA

Uyarı: Filmde yetişkin içerikli sahneler bulunmaktadır

Savaşan bir dünya… Ergenlik çağında bir çocuk… Ve onun hayatını ebediyen değiştirecek bir kadın…CENNET SİNEMASI ile uluslararası üne kavuşan İtalyan yönetmen Tornatore, yine kendi çocukluk yıllarından izler taşıyan bir duygusal filmle karşımızda: İkinci Dünya Savaşı yıllarının Sicilya’sında, savaşın dul bıraktığı genç kadın Maléna’nın kasabaya gelişiyle birlikte ergenlik çağındaki bir erkeğin fantazi dünyası renkleniverir. Fakat Maléna’dan tek etkilenen o değildir ve bu hassas durum kasaba halkını galeyana getirecek boyutlara doğru tırmanır Malena Sicilya kıyısında güneşli ve durgun bir kasaba olan Castelcuto, güzel Malena'nın gelişiyle birlikte hareketlenir. Cepheye gönderilen eşinden uzakta olan Malena'nın her gezintisi kasabada olay olmakta, erkekler onu arzu dolu bakışlarla izlerken, kadınlar öfke ve nefretle kınamaktadır. Kasabanın yeni yetme gençleriyse onu her gittiği yerde takip etmektedirler. 13 yaşındaki hayalperest Renato Amoroso da bunlardan birisidir, Malena'ya karşı hissettikleri giderek saplantı boyutuna ulaşmaktadır.

Tam ekran olarak izlemelisiniz.Film başladığında çıkan reklam için " Close to play " yazısına basarak reklamı kadırıp filmi izlemeye başlayabilirsiniz.

Filmi izlemek için adrese gidebilirsiniz.
http://uploadvideos.tv/player/embed_player.php?vid=1848&amp%3Bwidth=600&amp%3Bheight=370&amp%3Bautoplay=no

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin