6 Aralık 2010 Pazartesi

((slayt izle)) Korktukça Tecavüzcünün Gücü Artıyor // Bülent ESİNOĞLU

Bülent Esinoğlu bulentesinoglu@gmail.com
 05 Aralık 2010 22:51

 

Korktukça Tecavüzcünün Gücü Artıyor

Bülent ESİNOĞLU

Büyükelçiler görevleri gereği, görev yaptıkları ülkelerde çalışırken, elde ettikleri bilgileri kendi devletine bildirirler.

 

Burada bir anormallik yok.

 

Ancak bu gizli belgelerin seçilerek dünya kamuoyuna açıklanması, denetim altında tutmak isteği, devletlere, üstelik kendilerinin tepe tepe kullandığı devletlere karşı kullanılması, Amerikan devletinin hiçbir kurala, değere, ahlaki ölçüye uymadığının göstergesidir.

 

Amerika’nın daha çok meşru olmayan kanallara tevessül etmesinin asıl nedeni; Amerikan devletinin mafyavari örgütlenmesinin sonucudur.

 

Amerikan devleti elli büyük zenginin devletidir. Bu zenginlerin sömürü kaynaklarının ila nihaiye sürebilmesi için meşru zeminde kalması imkânsızdır.(Krizler) Tüm insanlığı karşınıza kendi menfaatleriniz için alacaksınız ve bu mekanizma ila nihaiye devam edecek.

 

Bu olanaksızdır.

 

İsteseniz de, istemesiniz de, kuralları kendiniz koysanız da bu adaletsiz durumu sürdüremezsiniz.

 

Mafya filmlerinde görüyoruz. Reise ihanet edenler çıkıyor. Bölgesinin gelirlerini iç etmeye başlıyor. Devreye ispiyoncular giriyor, derken mafya reisi bunu tespit ediyor. O güne kadar birlikte çalışanlar, başkalarına kendi isteklerini dayatanlar birbirlerine düşüyor.

 

Amerika bu mafyavari örgütlenmeyi, dünya ölçeğinde küreselleşme masalları ile meşrulaştırarak kurdu.

 

Bastığı dolarları, sermaye ihracı adı altında, diğer ülkelere büyük bir propaganda eşliğinde göndererek istediği kadar kredi temin etme gücüne kavuştu. Bu işler sadece propaganda ile yürümedi. Propagandanın yetmediği yerde, şantaj uyguladı. Onun da, yetmediği durumlarda savaş makinesini devreye soktu.

 

Amerikan mafyasının üyeleri kendi başlarına çalışamazlar. Reise avantasını vermek durumundadırlar. Sistemin gereği budur.

 

Mafyanın üyeleri reislerine itaat etmezlerse, reis itaat etmeyen üyesini uyarır. Uyarıdan ötede işlere de tevessül edebilir. Bölgeyi elinde alır. V.S.

 

Tabi mafya bu işleri yaparken, etrafına korku salmayı ihmal etmez. Haksızlığı sürdürmenin bir yolu da şiddet kullanmaktır.

 

Şu silahları, racon kestiğin bölgeye koymazsan sekiz bankadaki hesaplarına el koyarım der. Eroin baronlarını açıklar. V.s.

 

Mafya üyesi reisin haracını vermek, kendi elemanlarının haclığını sağlamak için kendi bölgesinde şiddeti artırması gerekir. Aksi takdirde yeterli haraç toplayamaz.

 

Bölgenin esnafı, medyası, işverenleri tecavüzcüden korktuğu için mafya üyesinin isteklerine boyun eğer.

 

Onlar boyun eğdikçe, tecavüzcü mafya üyesi halka saldırılarını artırır.

 

Bu mafya düzeni size tanıdık gelmedi mi?

5.12.2010, bulentesinoglu@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin