4 Aralık 2010 Cumartesi

((slayt izle)) Fwd: MERSİN İÇEL'DEKİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE SAVCILIK PROPLEMİ mersin içel burak canlı




MERSİN İÇEL’DEKİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE SAVCILIK PROPLEMİ

 

Dostlar şahittir. Ak Parti İl Başkanının kendisine söylemiştim. Sonuç bulunmamakta. Diyelim ki ben kötüyüm. Diyelim ki ben Ergenekoncuyum. Diyelim ki ben paracıyım. Diyelim ki ben vurdumduymazım. Lütfen sizler olmayınız!

 

Sayın Vali Bey, Sayın Emniyet Müdürüm, Sayın Mersin Cumhuriyet Başsavcım, Sayın Adalet Komisyonu Başkanım lütfen Mersin Halkımızın çığlıklarına duyarsız kalmayın. Lütfen.

 

Çığlığın adı Hak arama hürriyetidir. Çığlığın adına takmadan kulak verelim. Şu anda mevcutta dört adet adliye bulunmakta! Biri orada diğeri burada! Merkez Adliye olarak bu yazıda adlandırdığım Adliyeye gidiveriyor ve diyoruz ki ben şundan şikâyetçiyim. Tamam. Şikâyet dilekçemizi veriyoruz. Tamam. Peki ya sonra!

 

Elden takip yöntemi var. Olsunda. İşin hızlanmasını sağlamakta! Tamam. Peki ya sonrasında! Eskiden Eski Emniyet Müdürlüğüne gidip kaydımızı yaptırmaktaydık. Oradan da gerekmekteyse ilgili karakola gitmekteydik.

 

Ne oldu da bu değişti. Bilmiyorum. Bilmek niyetinde de değilim. Şimdiler de Yeni Emniyet Müdürlüğüne gitmekteyiz. Oradan da bölgeye göre İlgili İlçe Emniyet Müdürlüğüne ondan sonra da İlgili karakola.

 

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Karacailyas’ta. Yeni emniyet Müdürlüğü de malumunuz. Adliyenin yeri ise ayrı bir sorun. Milletin çilelerine yeni çileler eklendi.

 

Bilen bulunmakta mı? Anlayan bulunmakta mı? Yazım biraz ağır. Ben ağır yazarım. Olmadı yazılarımı daha da ağırlaştırırım. Dolmuş parası, otobüs parası derken işi hızlandırmak için yapılan iş iki gün sürmekte. Gariban nedir bilir misiniz?

 

Mersin İçel’deki ahalimize düşmeye göresin Adliyeye dedirtmenin hele bir de daha da işin başındayken de dedirtmenin bir anlamı bulunmamaktadır. Lütfen bu işe bir çare. Lütfen el atın. Evraktı, kayıttı, düzendi demenin bir anlamı bulunmamakta.

 

Daha öncesin de olduğu gibi bu işin yola sokulmasında bir sakınca bulunmamaktadır.

 

Vatandaş tepkilidir. Tepkisini ise ancak ve ancak görevlerini şevkle yapmaya çalışan Polis Memurlarımıza gösterebilmektedir. Neden? Evet, Vatandaş neden tepki göstermek zorunda kalsın. Görev bilincini içlerin de barındıran Polis Memurlarımızın aynı zamanda da neden Vicdanları rahatsız olsun. Evet. Neden?

 

Tüm Sayınlar lütfen bu ilgili yazıyı birinizden birinizin görmesi mümkün olursa diğer Sayınlara iletin. Ve sizler gibi de tüm Sayınların koordineli bir şekil de bu işe çözüm bulmasını sağlayın. Sağlarken de sağlamasını yapalım da şu anda Yeni Emniyet derken bu sefer de Erdemli Jandarmasına gitmek zorunda kalmayalım.

 

Bu vesileyle Mersin İçel’e ait bir sorunu gündeme getirdiğim için ve umarım çözüme kavuşmasına da bir şekil de katıldığım için tarafıma “ bana kurşunlar sana sevdanın yolları demeyip” bir Teşekkür name verilmesini diler tüm alakadarlara sevgi ve saygılarımı sunarım. Mersin İçel Burak CANLI


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin