25 Haziran 2010 Cuma

((slayt izle)) ÇÖPLÜKTEN YALAN HABER ÜRETİLMEKTEDİR


BASIN AÇIKLAMASI

 

F TİPİ MEDYA ÇÖPLÜKTEN YALAN

ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

 

            25 Haziran 2010 günlü Zaman, Star, Bugün ve Takvim gazetelerinde Hüseyin Yıldırım isimli eski bir PKK’lıya atfen yayımlanan “haberlerde” İşçi Partisi ve Genel Başkanı Doğu Perinçek’e yönelik yalan ve iftiralara yer verilmiştir. Haberlerde Sayın Perinçek hakkında “derin devletin adamı”, “çok tehlikeli biri”, “PKK ve Öcalan’la bağlantılı ve benzeri uydurmalar yer almıştır.

            İşçi Partisi Genel Sekreteri Av. Hasan Basri Özbey anılan gazetelere birer açıklama gönderdi. Özbey’in açıklaması şöyle;

 

“Öcalan’ın kara kutusu konuştu” başlığıyla yayımlanan haberler bütünüyle gerçek dışı ve uydurmadır. Bu ve benzeri “haberler”, Türkiye’ye ve İşçi Partisi’ne yönelik SüperNATO merkezli yürütülen “Ergenekon” tertibinin kirli-paslı psikolojik savaş malzemesidir. Çöplükten üretilmektedir.  Bu uydurmaların “haber” olarak okura sunulmasının gazetecilik etiğiyle uyarlı olmadığı açıktır.

Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek, adı geçen kişiyle hiç görüşmemiştir. Görüşmesi de, muhatap alması da olanaksızdır.

Sayın Doğu Perinçek, İşçi Partisi’nin Genel Başkanı’dır. Yaşamında bağlı olduğu tek örgüt ve disiplin İşçi Partisi’dir. Hiçbir kurum veya örgüt, Sayın Perinçek’i ve İşçi Partisi’ni denetleyemez. İşçi Partisi buna izin vermeyen biricik oluşumdur.

Sayın Perinçek’in Genel Başkanı olduğu İşçi Partisi, Türk Ordusu’ndan ve Türk Polisinden önce PKK saldırılarında ilk şehitleri vermiştir. İşçi Partisi’nin çok sayıda yöneticisi PKK saldırılarında şehit olmuşlardır.

İşçi Partisi, bölücü teröre cepheden karşıdır ve bölücü teröre karşı mücadele ve milleti birleştirme programı olan tek partidir.

Sayın Perinçek’i ve İşçi Partisi’ni 40 yıldır ayakta tutan, devrimcilik, vatana ve millete olan sarsılmaz güven ve bağlılıktır.

Haberde anılan değerli gazeteci Uğur Mumcu ile Sayın Perinçek birleştiren de bu değerlerdir.



--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin