31 Mayıs 2017 Çarşamba

((slayt izle)) İftar Programımız

İftar Programımız. İftara yakın arkadaşlarımız toplanmaya başladı. Uzun zamandır bir araya gelemeyen arkadaşlar hasret giderip sohbet ettiler. Ezan okundu ve iftarımızı açtık. Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul etsin. Yemekten sonra şube başkanı Salih Arıkan bir konuşma yaptı. Dünya gittikçe acıların ve kavgaların savaşların ve ölümlerin arttığı bir yer olmaya başladı. Bizim medeniyet coğrafyamızda daha çok acılar yaşanıyor. Bizler tarihimiz kültürümüz ve inancımızın gereği olarak iyilikleri arttırmalıyız. Her gün Fikri ve inancı ne olursa olsun, Lütfen iletişim kanallarımızı açık tutalım. Komşularımızla irtibatımız olsun kim aç kim dertli hiç bir şey yapamasak da dertlerine ortak olalım. Onların yanında olduğumuzu bildirelim. Yaz geliyor. Evimizin önüne mutlaka hayvanlar için bir su kabı koyalım. Komşularımızla selamlaşalım. Güler yüzlü ve tatlı dilli olmaya özen gösterelim. İnsanlar bizim ne söylediğimize değil ne yaptığımıza bakar. Söylediklerimiz ve yaptıklarımız birbiriyle çelişmezse insanlar bize güven duyar.  İftar programımıza katkılarından dolayı Dokuz Eylül Gençlik Derneğine katkılarından dolayı, ve ayrıca,  Katılan tüm üyelerimize ailelerine engellilere ve misafirlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.


--

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.