3 Kasım 2014 Pazartesi

((slayt izle)) Kurulacak Partiye Nakit PAra Desteği Ali Güngör, Emine Tarhan Gerçeği...Mersin İçel Burak Canlı

KURULACAK PARTİYE NAKİT PARA DESTEĞİ ALİ GÜNGÖR, EMİNE TARHAN GERÇEĞİ…

Paran çoksa demiş bir ağabey…

Bunca yıldır verilen bir mücadele… Bunca yıldır Özgürlük Mücadelesi… Bunca yıldır verilen emek…

Dediğim gibi Ankara'dan aradılar. Parti Kurulma aşamasında bir belirsizlik olmuş. Genel Merkez sen ol dedi. Kim ve kaç kişi olduklarını söylediler.

Çoğu Siyasi Parti Lideriyle Yol Yürüdüm. Abdüllatif Şener, Osman Pamukoğlu, Haydaş Baş, Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu gibi daha saymakla bitirilemeyecek isimle ilişkiler kurduk…

Siyasetten anlamamıza rağmen Rahmetli Ali Güngör ağabeyimizin yanının çevresinde de yer aldık…

CHP ve MHP ile ilişkilerimiz oldu. Gerektiğinde gerektiği biçimde siyaset yaptık. İnandığımızın, aykırıda olsa, aklımıza yatan Aslanın peşinden gittik.

Muharrem İnce beye istifa etmesini ve Parti kurması gerektiğini söyledik. İnanmak tamıydık? Fakat Emine Ülker Tarhan'ın Ayakta Savaşarak ölme fikrine inanmaktaydık… Ayakta Savaşarak Ölmek! Direnerek Ölmek!

Paran çoksa demiş bir ağabey…

Allah Büyüktür ağabey… Para IMF'ye mi lazım… Yoksa Dünya Bankasına mı? Yok, para kurulan veya kurulacak yeni canlı dipdiri Atatürk Milliyetçisi bir Merkez Partiye mi?

Herhangi bir noktada adaylığım herhangi bir noktada iddiam bulunmamakla, inancımız için mücadele verecek herhangi bir kişi veya topluluğun para sorunu olmayacaktır.

Mücadele noktasını bu uğurda yapacağıma ve tüm para, güç ve deneyimleri kendime değil de iradeyi gösterebilen kahramanlara harcayacağıma ant içerim…

Paran çoksa demiş bir ağabey…

Ağabey yoksa sen onlardan mısın?

Rahmetli Ali Güngör ağabeyimizi Türk büyüğümüzü Meclisteki konuşmasıyla anar… Ve Emine Ülker Tarhan Hanımefendiye… Demir Leblebiye saygılarımızı sunar… Mücadele ve Ayakta ölümün ancak cesaretli ve delilere kısmet olabileceğini yineler umut olmasa da desteklerimi esirgemeyeceğimi deklare eder saygılarımı sunarım. Mersin İçel Burak Canlı "Ergenekoncu, Balyozcu, Paralelci, Gezi Parkı Direnişçisi, Kobanici ve Atatürk Milliyetçisi olmaya Çalışan Yalnız Kurt Raduyev'in Yaveri"

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.