14 Kasım 2014 Cuma

((slayt izle)) İLK VE SON DEĞİL AKP,NİN ÜSTÜMÜZE SALDIĞI ÇAKALLAR ÜLKENİN HER TARAFINDA.

Dışardan almadığımız tek bir ürün vardı oda zeytin Artık oda yok. Bir yetişkin zeytin ağacın 500 kilo zeytin verdiğini varsayarsak 6 000 ağaç 3 000 000 kğ .3bin ton İstanbulun zeytin tüketimi.
Gelelim ekonomisine toptan 2 liradan sattığını düşünürsek 6 000 000 lira eski parayla 6 trilyon. Köylüye bu parayı kim verecek
Halkın tek tek gelir kaynakları elden gidiyor. Dolayısıyla beslenemeyecek ve düşünemeyecek. Burada herkese büyük görevler düşüyor Siz daha çok kitleye ulaşabiliyorsunuz bunları sık sık dillendirelim..
Ben mersinde yaşıyorum. Artık narinceye bahçesi kalmadı diyebiliriz Mısırdan gelen portakallar limonlar satılıyor. O verimli topraklar mantar gibi binalar doldu. O da yetmiyormuş gibi Araplar işgal etti. Onlarda besliyoruz.
Kemal Pınar

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com



kaliteli slayt grubu



Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/d/optout adresiniz ziyaret edin.