19 Kasım 2014 Çarşamba

((slayt izle)) Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Ana Parti Ve Mumtaz Canlı Mersin İçel Burak Canlı

EMİNE ÜLKER TARHAN ANADOLU PARTİSİ ANA PARTİ VE MUMTAZ CANLI

Emine Ülker Tarhan zarif, akıllı ve umut dolu bir lider…

Kurduğu siyasi partinin ismi Anadolu Partisi Ana Parti…

Şimdi gelelim gerçeklere…

Söz konusu Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde şahsen CHP ve MHP yani 14 Parti olarak zikredilen adayı desteklememe ve kendisi için de özellikle çabalamama rağmen tutmayacağını tam olarak bilmekteydim. Fakat bizimkisi gözümüz arkada kalmasın hesabıydı. Olmadı.

O zamanlar Nazlı Ilıcak Emine Ülker Tarhan'ın ekstra olarak aday olması gerektiğinden bahsetmişti. Yani sandığa küskünler sandığa gidecek ve ilk seçimde gerekli çoğunluğu şu an ki Reisi Cumhur sağlayamayacaktı…

Hatırımda kaldığı kadarıyla da 3 Milletvekili imza toplamış ve 21 Vekile ulaşacak gibiydi. Olmadı. Ve ilk turda Erdoğan seçiliverdi.

Bu olay Ankara'dakilerin talihsizliği veya diğer başka unsurlarla açıklamak mümkünse de ben öyle düşünmemekteyim. Bile bile seçim verildi. Dik ve ayakta mücadele yerine belki de ikinci tura bırakmak istemeyerek seçimi verdiler.

Neyse olan oldu. Fakat ben seçimden önce Genel Başkanların koltuklarını koruyamayacaklarını düşünmekteyken gene koltuklarında korumayı bir kez daha başardılar. Muharrem İnce CHP Genel Başkanlığına aday oldu başaramadı. Oylar incelendiğinde aynı delegelerin her ikisine de oy verdiğini görmekteyiz.

Gelinen noktada insanların sandığa gitmesi için herhangi bir neden kalmamıştır. Sonuç 2023'dür.Olmasının sebebi de muhalefettir. Belki onun sebebi de Egemen Kuvvettir.

Lakin bir şans! Bir ölüm şansı! Bir Mücadele! Olması gerekmez mi? Yalanda olsa vuruşarak ölmek. Hayalde olsa bir nebze ciddiye alınmak!

Koskoca 12 yıl oldu. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hezimetle kaybeden muhalefeti destekleyeceğime ya gidip oy vermem ya da gidip temizinden işimi bitirsinler diye düşmanla işbirliği yaparım…

Kızgınım! Kırgınım! Ve inancım ile umudumu yitirdim. Bir nebzede olsa Emine Ülker Tarhan nezaketi, bilginliği, Umuduyla dimdik ayakta! Onu gören dahi Cennete gider. Bu açıdan onu her zaman siyasette görmek dileğiyle!

İşin Mersin Ayağında ise Amcam DP Demokrat Parti 2014 Yerel seçimlerde Büyükşehir Adayı olan Mumtaz Canlı'nın ise şimdiden Anadolu Partisinden Milletvekili Adaylığına ilişkin konuşmaların yapılıyor olması… Amcam partisiz tek başına Mersin Genelinde 5 binden fazla oy toplayabilir. İnanmıyorsanız korkmayın yakında inanacaksınız Mersin İçel Burak Canlı

 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.