8 Kasım 2014 Cumartesi

((slayt izle)) Fwd: ATATÜRK'E ÖZLEMİN, HASRETİN 76. YILINDA....


 ADD İZMİT <addizmit@gmail.com>
 8 Kasım 2014 14:14
 ATATÜRK'E ÖZLEMİN, HASRETİN 76. YILINDA....




 

ATATÜRK'E ÖZLEMİN, HASRETİN 76. YILINDA….

 

Emperyalizmin işgalinden,  Anadolu'nun yakılmış yıkılmışlığından, feodal yapı ve işbirlikçilerin ihanetlerinden sıyrılarak Modern Türkiye Cumhuriyetini kuran devrimlerin, aklın ve onurun mimarı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN ölümünün 76. Yılında bile açıkça görüyoruz ki; onlarca yıl öncesinde yaktığı meşalenin aydınlığı ilk günkü gibi bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

 Ne yazık ki, çağın gerisindeki, dogmatik düşüncenin temsilcileri, iktidarı ve kazandıkları mevzileri korumaya ve ganimetleri paylaşmaya çalışmakta, kimi zaman orduya kumpas kurup Türkiye Cumhuriyetini zayıflatmaya, devletin ve ordunun kalbi sayılan kozmik odalara girip devletin askeri sırlarını ele geçirerek, emperyalist efendilerine satmakta, kimi zaman da açılım adı altında misakı milli sınırlarını hiçe sayarak, üniter Türkiye Cumhuriyetinin parçalanmasına alt yapı hazırlamaktan kaçınmamaktadırlar.

Büyük Türk ulusu, tehlikenin boyutları küçümsenecek kadar küçük olmasa da;

Türkiye Cumhuriyetinin dayandığı kuruluş felsefesi ile Mustafa Kemal'in ilke ve devrimlerini benimseyen ve bu ruhu taşıyan son Atatürkçü toprağa düşmeden; hangi süreç, hangi açılım yaşanırsa yaşansın hangi çağdışı yaklaşım ve oluşum benimsenirse benimsensin akıbeti SEVR den farksız olacaktır.

Büyük Türk ulusu, şunu çok iyi bilmeli ki; Samsunda yakılan ateş ilelebet tüm Anadolu'yu aydınlatmaya devam edecektir. Bize bu toprakları vatan yapan, Türkiye cumhuriyetini kuran, ilke ve devrimleriyle yolumuzu aydınlatan büyük devrimci, büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önünde bir kez daha saygı ve minnetle eğilir, emanet ettiği her şeyin yılmaz bekçileri olacağımızı bir kez daha haykırmak isteriz.


8.11.2014

Saygılarımızla


Ahmet KAVAZ


ADD İZMİT ŞUBE BAŞKANI

 

 

--
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ

                İZMİT ŞUBESİ





--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.