5 Mart 2014 Çarşamba

((slayt izle)) Son Dakika DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mumtaz Canlı Mersin İçel Burak Canlı

SON DAKİKA MERSİN DP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUMTAZ CANLI

Bilir misiniz bilmem. Takipte kalın. Mersin Demokrat Partide neler oluyor?

İl başkanı Paşa Bey istifa etti. Toroslar İlçe Başkanı istifa Galip Bey istifa etti. Üstüne birde Büyükşehir belediye başkan adayı Ali Fidan istifa etti.

İstifa istifalar üstüne gelince gözler kamaştı. Ve devamında istifa baskıları! Daha bu yazılarda anlatılamayacak muamma olaylar.

Neler oluyor Mersin Demokrat Partide?

Son gün ve son dakika seçimin kaderini değiştireceğini iddia ile yola çıkan Akdeniz Adayı Avukat Burak Canlı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Mumtaz Canlı olduğunu ilan etti. Genel Merkezden gelen yetki ile resmiyet tamamlandı.

1950 yılında Beyşehir Çeçen Mahallesinde doğan Mumtaz Canlı’nın babası bir Çeçen. Annesi ise Mersin Hebilli’nin Kalesinden bir Giritli. İlk, orta, lise eğitimini Mersinde tamamlayan Canlı Adana Makine Mühendislik Yüksekokulu (Çukurova Üniversitesinden) Makine Mühendisliğinden 1976-1977 dönem yılında mezun oldu.

Halen Mersin Makine Mühendisler odasının kayıtlı üyesi.

Ve seçim broşürlerine aynen “Kendi öz oğlum gibi yetiştirdiğim Güreşçi- Boksör 50 (Elli) Mehmet’in oğlu Gazeteci- Siyasetçi- olan DP Mersin Akdeniz Belediye Başkan Adayı Avukat Burak Canlı’nın amcasıyım” diye yazmış bulunmaktadır.

Mumtaz Canlı diyor ki “Elektrik ve alternatif elektrik üretimi benim işim. Alternatif elektrik üretip bedava enerji vereceğim.” Nükleere gerek de ihtiyaçta bulunmamaktadır.”

Mersin İçel Sevdalılarının yüzü gülecek. Avrupa’ya girmeden bir Dünya Kenti inşa edeceğim.

Özellikle de Akdeniz ve Mezitli Bölgesinde iddialıyız. Görün bakın. Seçim sonuçları açıklanmaya başlandığında MHP’yle olan tarihi bilinen yeni il başkanımız Tural Kadızade ve yeni ekibi ile gücümüzü göreceksiniz dedi. Mersin İçel Burak Canlı

 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruptan aboneliğinizi kaldırmak ve gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine bir e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/groups/opt_out adresini ziyaret edin.