21 Mart 2014 Cuma

((slayt izle)) ÇETKODER, ÇAĞ DIŞI VE HUKUK DIŞI UYGULAMA

21.Mart.2014  -   BASIN BÜLTENİ

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ

 

 

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı İktisatçı Mustafa Göktaş, Twitter'ın kapatılması hakkında açıklamasıdır.

 

ÇAĞ DIŞI VE HUKUK DIŞI UYGULAMA


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş“Hangi devirdeyiz? Hangi çağdayız? Hangi kafa yapıları ile idare ediliyoruz? Bu nasıl bir utanç verici durumdur ve nasıl bir tuhaf uygulamadır? Bu çağdışı, utanç verici, gerici, bölücü, ayrıştırıcı, ötekileştirici, kutuplaştırıcı uygulamayı şiddetle, esefle kınıyoruz. Bu uygulamanın evrensel hukuk kurallarına aykırı olduğunu düşünüyor, insan haklarına ve özgürlüklere vurulan darbe olarak gördüğümüzü ifade etmek istiyorum ” dedi.


TÜRKİYE BARALOR BİRLİĞİNİN YAPTIĞI SUÇ DUYURUSUNA VE BU KONUDA AÇACAĞI DAVALARA MÜDAHİL OLACAĞIZ


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Dün akşamdan beri biz kendi hesaplarımıza da ulaşamıyoruz. Tamamen Tüketiciyi bilgilendirmek, çevreye duyarlı insan yetişmesini sağlamak, insanlarımızın doğaya, yaşama sahip çıkması yönünde, tüketici hak ve hukukunun aktarılması amacıyla açmış olduğumuz hesaplara bile erişemiyoruz. Biz kimseye küfür etmiyoruz. Hakaret etmiyoruz. Kimsenin özel hayatına, mahremiyetine girmiyoruz. Biz sadece halkımızı bilinçlendirme amacıyla yasal haklarını, hukuki haklarını, kanuni yolları halka aktaran bir hesaba sahibiz. Ve bu hesaptan suç işlemiyor, suç işlenmemesi için insanları uyarıyoruz. Ayrıca toplumsal barış ve toplumsal mutabakata katkı sağlıyoruz. Bizim gibi milyonlarca kişi var. Bir iki yâda on kişinin yaptığı bir suçtan dolayı tüm herkesi ve tüm kullanıcıları cezalandırmak olan bu uygulama, evrensel hukuk kurallarına, insan haklarına, haberleşme özgürlüğüne, fikir yayma özgürlüğüne resmen darbedir. Bir an evvel yanlıştan dönülmesi gerekir. Dönerler dönmezler. TBB nin bu gün itibari ile yapmış olduğu suç duyurusuna katıldığımızı beyan ederiz. Ayrıca bu hususta açmış oldukları veya açacakları her davaya tüm tüketicilerimiz adına müdahil olacağımızı bilmelerini isteriz” dedi.


BU KAFA YAPISI İLE AB’YE GİRİLEBİLİNİR Mİ?


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Görüyorsunuz dünya bu yasaklamayı konuşuyor. Dünya bizi izliyor. 17 Aralık sürecinden beri değişik gözler ve söylemlerle izlendiğimiz yetmiyor, birde böyle ucube yasaklamalar nedeniyle gündeme geliyoruz. Meydanlarda sergilenenleri de bu dünyada yaşayanlar görüyor, gizli kapaklı sanılan işleri de dünya görüyor. Bu kafa yapısıyla, bu uygulamalarla AB’ye girebilmemiz mümkün mü? Nereye gidiyoruz böyle? Gittiğimiz yer belli de, geri dönebilir miyiz işte o karanlık bir nokta. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Devletimize, milletimize, vatanımıza zeval vermesin” dedi.



 

Önemli NOT:  Bizler yaptığımız hizmetler karşılığında her hangi bir ücret almıyoruz. Biz gönüllü, ücretsiz hizmet veren bir kuruluşuz. Siz tüketicilere her zaman Yardıma hazırız. Yeter ki bize ulaşın.  Bize,  cetkoder@gmail.com  adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilir dert ve sıkıntınızı, şikâyetinizi aktarıp bilgi alabilirsiniz.  Ayrıca çok sıkışırsanız bizi mesai saatleri içinde  0.535.475.70.06  nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz.. Sizlere Teknik, hukuki, yasal bilgiyi ücretsiz vermeye hazırız.  Tüketiciler karşılaştıkları yanlışlar ve usulsüzlükler karşısında nasıl hareket edecekler, nereye başvuracaklar, gerekirse dilekçeleri, usul hakkında her tür bilgiyi ücretsiz olarak sunarız. Ayrıca Tüketiciler Bize İnternet ortamından da ulaşabilirler. Google arama motorunda bize ait olan http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip yazışma ve bilgi verme grubumuza kaydolabilir ve oradan da bizimle yazışabilirler.ÇETKODER FACEBOOK BASINA BİLGİ VE KAMUYA BİLGİ VERME SAYFASI: https://www.facebook.com/groups/CETKODER/ GENEL BAŞKAN MUSTAFA GÖKTAŞ GSM: 0.532. 282 29 91 / SAYGILAR



--

DEĞERLİ ARKADAŞLAR, SİZE RAHATSIZLIK VERİYORSAK ÖZÜR DİLERİZ. BURASI ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER). BASIN AÇIKLAMALARIMIZI GÖNDERİYORUZ. 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.