11 Haziran 2013 Salı

((slayt izle)) TAHRİK // Haluk TARCAN

Kimden:                          Mehmet Gozgucu [mehmet.gozgucu@gmail.com]

Gönderme Tarihi:          Salý 11 Haziran 2013 16:11

Kime:                               Mehmet Gözgücü

Konu:                              Re: Haber

 







Haberiniz olsun, paylasalim

Arda Ergün

ismini vermemizin tehlikeli olduðunu düþündüðümüzden ismini kullanmayacaðýmýz akp il baþkanlýðýnda görevli bir arkadaþýmýzýn vasýtasýyla öðrendiðimiz þunlardýr

-1-  tüm ülke çapýnda akp gençlik kollarýna mensup seçilmiþ kiþilerle gizli toplantý ve haberleþme baþlamýþ verilen bilgiler sadece aðýzdan aðza hiçbir iletiþim cihazý kullanýlmaksýzýn kanýt býrakýlmayacak þekilde aktarýlmaktadýr.

-2-   taksim, ankara ve izmir olaylarýna müdahale etmek için çevik kuvvet polisi kýlýðýna sokulup polis gücünün sayýsý arttýrýlacaktýr. kimin hangi bölgeye gideceðini sadece kendisine söylenmektedir.

-3-   eylemcilere müdahale etmek adýna polisle çatýþmaya girebilecek kiþiler seçilip eylemcilerin arasýna sokulmakta veyahut eylemcilere yakýn bölgede çatýþma çýkarýp polisi eylemcilerin üzerine sürmek amaçlanmaktadýr.

-4-    pkk dhkpc bdp gibi terörist gruplar desteklenerek baþlatýlan açýlým, barýþ süreci, akil insanlar gibi durumlarýn tekrar gündem olmasýný ve gezi parký eylemlerinin terörize olarak daha kolayca daðýtýlmasý amaçlanmaktadýr. öcalanýn yaptýðý açýklama neticesinde akp desteðiyle özellikle taksim meydaný pkk mitingine çevirilmeye uðraþýlacaktýr.

-5-   olaylarý terörize etmek için toplanan pkk ve destekçilerini engellemeye çalýþan kiþilere karþý gelinecek, saldýrýlacak ortamda karmaþa çýkarýlacaktýr. böylece gezi parký ve ülke çapýnda yapýlan eylemler haksýz terörist faliyet görüntüsü verilecektir.

-6-   günlerdir oluþan durgunluk ve belirsizlik neticesinde insanlarýn ilk iþ günü sabahýnda alanlardan çekildiði sýrada bu eylemler net olarak gerçekleþtirilecektir. --Bilgiler net ve kesindir.

Arkadaþýmýzýn kimliðinin belirlenmemesi için biz direkt olarak yayamýyoruz ancak haber kanallarýna bunlarý geçicez.

Siz de bu haberi yayýn ve iþlerin yüzünün deðiþmesine engel olun.






 Haluk TARCAN <haluktarcan@haluktarcan.com>
11 Haziran 2013 20:20
Konu: E-posta gönderiliyor: TAHRİK



 Dikkatlere sunulur
 Halûk Tarcan




Kimden:                          Mehmet Gozgucu [mehmet.gozgucu@gmail.com]

Gönderme Tarihi:          Salı 11 Haziran 2013 16:11

Kime:                               Mehmet Gözgücü

Konu:                              Re: Haber

 







Haberiniz olsun, paylasalim

Arda Ergün

ismini vermemizin tehlikeli olduğunu düşündüğümüzden ismini kullanmayacağımız akp il başkanlığında görevli bir arkadaşımızın vasıtasıyla öğrendiğimiz şunlardır

-1-  tüm ülke çapında akp gençlik kollarına mensup seçilmiş kişilerle gizli toplantı ve haberleşme başlamış verilen bilgiler sadece ağızdan ağza hiçbir iletişim cihazı kullanılmaksızın kanıt bırakılmayacak şekilde aktarılmaktadır.

-2-   taksim, ankara ve izmir olaylarına müdahale etmek için çevik kuvvet polisi kılığına sokulup polis gücünün sayısı arttırılacaktır. kimin hangi bölgeye gideceğini sadece kendisine söylenmektedir.

-3-   eylemcilere müdahale etmek adına polisle çatışmaya girebilecek kişiler seçilip eylemcilerin arasına sokulmakta veyahut eylemcilere yakın bölgede çatışma çıkarıp polisi eylemcilerin üzerine sürmek amaçlanmaktadır.

-4-    pkk dhkpc bdp gibi terörist gruplar desteklenerek başlatılan açılım, barış süreci, akil insanlar gibi durumların tekrar gündem olmasını ve gezi parkı eylemlerinin terörize olarak daha kolayca dağıtılması amaçlanmaktadır. öcalanın yaptığı açıklama neticesinde akp desteğiyle özellikle taksim meydanı pkk mitingine çevirilmeye uğraşılacaktır.

-5-   olayları terörize etmek için toplanan pkk ve destekçilerini engellemeye çalışan kişilere karşı gelinecek, saldırılacak ortamda karmaşa çıkarılacaktır. böylece gezi parkı ve ülke çapında yapılan eylemler haksız terörist faliyet görüntüsü verilecektir.

-6-   günlerdir oluşan durgunluk ve belirsizlik neticesinde insanların ilk iş günü sabahında alanlardan çekildiği sırada bu eylemler net olarak gerçekleştirilecektir. --Bilgiler net ve kesindir.

Arkadaşımızın kimliğinin belirlenmemesi için biz direkt olarak yayamıyoruz ancak haber kanallarına bunları geçicez.

Siz de bu haberi yayın ve işlerin yüzünün değişmesine engel olun.




--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.