24 Haziran 2013 Pazartesi

((slayt izle)) BİR LİDER Mİ ARANIYOR?.. SABİH KANADOĞLU // Haluk TARCAN




Haluk TARCAN <haluktarcan@haluktarcan.com>
24 Haziran 2013 13:37


BİR LİDER Mİ ARANIYOR?..

Tarihte, ancak tehlike karşısında uzun zaman sessiz kalan ama zamnaı gelince  bir kıvılcımla parlayan ve hârikalar yaratan tek Halk Türk Halkıdır., Bugün bağımsız Türkiye için halkımız Anadolu kıt’ası boyutunca haykırmaktadır…İlk en büyük adım atılmıştır .. Yavaş Yavaş, şimdi bu uyanışı kim yönetecek kim lider olacaktır endişesi doğmuştur.

 Ben, Atatürk çocuğu  onun nutkunu direkt olarak radyodan kendi sesinde dinlemiş, devrimleri teker yaşamış Gazi Mustafa Kemal Paşa hazretleri ve devamında Atatürk dönemini, Türkiye cumhuriyetinin kuruluşunu hücrelerimde hissetmiş bCumhuriyetin onuncu yıl çoşkusunu yaşamış bir  mutlu Atatürk çocuğu olarak ilk düşündüğüme aklıma bir tek isim gelmiştir.

 Ve o isimde yanılmadığıma çok eminim. Çünkü Atatürk’ün ölümünden sonara devleti yönetenler ismet İnönü başta olmak üzere sonrasında Bayar , Menderes fala filan, evet ülkeye şu veya bu şekilde iyilikleri dokunmuştur. Ama hiçbiri, “tarihte en yüksek sıfatları haiz Türk Milletini” tam anlamıyla yönetmeye lâyık olamamışlardır.

 Evet kim lider olabilir diye düşününce bir tek isim beynimde çakmıştır :

·         SABİH KANADOĞLU. Büyük ve geniş bilgisi , saygınlığı, ciddiyeti otoriter görünüşü ve muazzam yaşam ve hukuk deneyimine sahip, kısacası bir lider olabilecek tüm vasıflara sahip olması başka kişilerin aranmasına asla izin vermez.

Onu bu hareketin başına geçirmeliyiz .. İlerde de Türkiye, Cumhuriyetini Atatürk’ten sonra tüm dünyanın saygınlığına sahip olarak yönetecek ve Cumhurbaşkanı olacak tek kişidir.

Zaman kaybetmeyelim, dış ülkelerin ve içerdeki BEDHAH’ların - budun bilimci olarak halkın deyimine başvuruyorum- “ciğeri beş para etmeyenlerin”,MEL’ANETİ’NE duçar olamadan onu lider yapmalıyız.

 Halkımıza, Gazi hazretleri döneminden bugüne tüm dönemleri yaşamış ve başa geçen tüm yöneticilerin yönetimlerini görmüş çok kereler ülkemize yazık olduğunun ıstırabını çekmiş bİr vatandaş, bilimsel araştırmacı sistemi içinde düşünerek öneriyorum:

·         SABİN KANADOĞLU.

Saygılarla

Halûk Tarcan   Bilimsel Araştırmacı/Budunbilimci (Centre National de la Recherche Scientifique – Paris)



Ulusal uyanışın lideri Kim olmalıdır?..
 Saygılarla sunulur
Halûk Tarcan






--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.