27 Eylül 2016 Salı

((slayt izle)) Abdülhamid Han ve imha edilen büyük devleti inkar ile Küçülen Türkiye’yi kabullenip Osmanlıya hakaret şaşkınlığı.

Abdülhamid Han ve imha edilen büyük devleti inkar ile Küçülen Türkiye'yi kabullenip Osmanlıya hakaret şaşkınlığı.

Sayın A. K. Bey

Yakın Tarihin Siyaset uzmanı olarak kabul edilen Alman Prensi Bismark der ki.

Dünya güzel bir kadına benzer. Anadolu ve Trakya o kadının kemeridir.

Çanakkale ve İstanbul Boğazları ise o kemerin tokasıdır. (uçkurun düğümüdür)

O kemerin tokasını elinde tutan o güzel kadının da sahibi olur.

Bildiğiniz gibi bizler o kemerin de kadınında sahibi idik. (O kemeri elimizden almak için  ABD, Avrupa ülkeleri ve Rusya bir araya gelmişlerdi. Almanya tek başına sahip olmak istediğinden onlardan ayrılıp Türkler ile birlik de hareket etmek istedi ama başaramadı. Başarsa idi Bizi kendilerine bağımlı hale getirecekti) Bu planları 30 yıl erteleyen ve geri bırakan ise Abdülhamid'in politikaları idi. Abdülhamit devre dışı bırakılıp çok sesli koro başa geçince altı yıldan fazla direnemedi. İçimizdeki düşmanların ağırlığı fark etmek bir yana onların oyunlarına kurban oldular.

Almanya pes edince silah ve Mühimmat ihtiyacımızı karşılayamadık yenilmeden yenilgiyi kabul ettik. Halbuki dünyanın yarısına yakını bizden yana idi, ve batının çete savaşlarına karşı kendi bölgeleri dışında fazla bir kabiliyetleri yoktu. Hindistan'daki hakimiyetleri Budistlerin savaştan kaçınmaları bu yüzden pek çok kavimlerin bir birlerine düşürülüp şimdi Suriye de PYD ye Gönderilen Silahların yarısının DAİŞ'e verildiği gibi tavşana kaç tazıya tut oyunları sayesinde yıllarca ellerinde tutulmuştu.

İslam ülkelerinde merkezi İstanbul'a bağlı olan ülkeler içlerinden o ülkeleri İngilizlere makam mevki ve para ile satanlar desteklenirken Türkiye'nin İstanbul'u terk edip bir müstemleke ülkesi olarak Ankara'ya çekilmesi, o İslam ülkelerinin merkezi hükümetlerine de güveni çökertti. Sonrası malum. Türkiye de hiç bir iktidarın on yıldan daha fazla iktidarda kalmasına ve Türkiye'nin, gizli bir sömürge ülkesi olduğunu kesin olarak öğrenip karşı koyacak direniş ile düğümleri çözme noktalarına ulaşamaması için. Türkiye de devletin kuruluşundan beri halkı yönlendirmekte ve uyutmakta kullanılan sömürge medyasının da büyük desteği ile sık sık çeşitli oyunlar ile hükümetler düşürülürken, Ana yasadaki görünmesi zor gizli maddeleri, milletimizin gevşetmeye başladığı dönemlerde ihtilaller yapıldı. Esaret zincirlerini yeniden ve daha sıkı  bağlayacak yeni anayasalar dayata bilmek için NATO'ya bağımlı askerlerimizi yeni ihtilaller yapmaya zorladılar. 

Zorladılar diyorum çünkü verdikleri ikinci el olmasına rağmen ederinden çok daha pahalı silahlara gerekli mühimmatı savaş çıkarsa veririz diye parası ile de vermiyorlar ve Rus tehdidi ile onlara muhtaç kalmamızı ve Onları Ruslar ile savaştan korumamızı sağlıyorlardı.

Ama Türkiye uzun vadeli devlette uzmanlaşmış milli bürokratlarında uyandığı bir devlete dönüşürken bunu önlemek ve yeniden teslim almak amaçlı FETÖ örgütünü kullandılar ve 15 Temmuz İhtilalini yaptılar. Ama millet içinden pek çok kişi artık ihtilallerin ne anlama geldiğini ve neye mal olacağını anlamış kişiler olarak Ordunun içinden polisin içinden halkın içinden yiğitler çıkıp düşman işgali anlamına gelen kalkışmayı bastırdılar. Komando birliğini ele geçirmeye gelen Özel kuvvetlerden generali vuran ve otuz kurşunla bilerek şehit olmayı göze alan Astsubay Ömer Halis Demiri ve ailesini yakından tanıyan bir tanığımla konuştuk. Ömer Halis Demir de ailesi de geleneksel olarak CHP'li bir aile olduklarını anlattı. Demek ki artık partizanlıkları aştık. Hepimiz söz konusu vatansa gerisi teferruat diyoruz. Bu yüzden çocukluğumuzdan beri bizlere okutulan ve ömür boyu da baldır bacak sömürge reklamları ile gençlerimizi kendilerine bağlayıp Man kurtlaştıran sömürge medyasının dıştan ve içten yönetimlerindeki kriptoların oyunlarından uyanıp aslımız dönemez isek ne sağımız kalır nede solumuz ve hatta nede ortamız kalır. Türkiye'yi beşe bölme ve İstanbul (Konstantinepol) merkezli Marmara bölgesi yeni doğu Roma devleti kurmaları da doğu ve güney doğuyu da kaybetmek dahil hiç bir şeyi önleyemeyiz.

Artık ayrılıklardan değil birleşmekten söz etmeliyiz diye düşünüyorum.

Selamlar

A. D. Şimşek

 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.