20 Haziran 2016 Pazartesi

((slayt izle)) OMAG Özgür Milliyetçi Avukatlar Gurubu Kendir'yici Destekleme Kararı Aldı Mersin İçel Burak Canlı

OMAG Özgür Milliyetçi Avukatlar Gurubu, Mersin Baro Başkanı Adayı Hakan Kendirci ve Mersin Avukatları Dayanışma Gurubuna 2016 Mersin Baro Başkanlığı seçimlerinde tam destek kararı almıştır.

Bu Kararın Gerekçesinde OMAG aşağıdaki metne imza atmıştır;

"Baronun cübbeli (Avukatlık Mesleğini İcra eden) bizzat duruşmalara giren, bu mesleğin içinde olup Avukatların derdinden, tasasından anlayan,  sorunsalları tespit etmek yerine çözümleri etkin, hızlı sunabileceğine ve Her hangi bir gurup, kişi veya siyasi düşünce etkisinde kalmayacağına inandığımız için destekleme kararı alınmıştır.

Kararın alınma esnasında ağabeylerimizin, ablalarımızın ve meslektaşlarımızın oldukça fikrini sorup verilen cevaplar konuşmalar sırasında ön seçim öncesinde masaya yatırılmıştır. Amaç Avukatlık mesleğinin gelişimi ve İnsan hak ve özgürlüklerinin savunuculuğunu yapma gücünün doğru yetkilendirilmesidir.

Burak Canlı kimdir: Avukat Stajyerliğini Av. İdris Ak'ın yanında yaptı. Avukat Aslan Küçük döneminde Türk Ocakları yönetim Kurulu üyeliği ve Av. Tülay Kaya döneminde Türk Hukuk Enstitüsü yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. Halen Mersin Avukatlar Sendikası temsilciliği görevini yürüten Canlı, OMAG'ın kurucularından olup, Avukatlık mesleğinin gelişimi ve İnsan Hakları ve Özgürlüklerini savunmak amacıyla Mersin Barosunun İnsan Hakları Komisyonunda görev almış ve halen gazeteler de köşe yazarlığı ile sivil toplum kuruluşlarında görevler ifa etmektedir.

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.