17 Haziran 2015 Çarşamba

((slayt izle)) Babamız Demirel ve DYP Genel Başkanı Av. Çetin Özaçıkgöz Mersin İçel Burak Canlı

BABAMIZ DEMİREL VE DYP GENEL BAŞKANI AV. ÇETİN ÖZAÇIKGÖZ

 

Süleyman Demirel Babamız Vefat etti. Allah Rahmet Eylesin. Büyük bir devlet adamıydı. İnandık. Cumhur Başkanlığı'nı öyle güzel yapmıştı ki Rahmetli Ecevit bir daha yapabilmesi için hatırınızdaysa Anayasayı değiştirmeye kalktı.

 

6 kere gitti 7 kere geri geldi. Yazacak o kadar çok şey var ki anlatmakla bitmez. Bugün bana yas var. Bugün düşüneceğim. Babamız Vefat etti. Türkiye'de siyaset hayatıma son vermek üzere olduğum şu günler de sizle birisini tanıştırayım.

 

Av. Çetin Özaçıkgöz Doğru Yol Partisi'nin isminin değiştirilmesi karşısında Doğru Yol Partisi'ni tekrar kurmaya karar verip, Mahmut Dayangaç ve Cihat Yenidoğan ile birlikte yola çıkmış, diğer kurucularını da yanına alarak DYP'yi 28 Mayıs 2007'de tekrar kurarak "Kurucu Genel Başkan" olmuştur. Daha sonra yapılan 1. Ve 2. Olağan Büyük Kongre'lerde "Oybirliği" ile yeniden Genel Başkan seçilmiştir.

 

1943 İstanbul doğumlu olan Genel Başkan 1964'de İstanbul'da yayınlanan Yeni Çığır Dergisi'nin yazı işleri müdürlüğü, 1968'de ise Adalet Partisi Bolu Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir.

 

1970-71 döneminde Bayındırlık Bakanlığı Halkla Münasebetler Müdürlüğü, 1971-74 Adalet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı, 1975-77 Ulaştırma Bakanlığı Basın ve Parlamento İşleri Müşavirliği, TÜM-SAN Genel Müdürlüğü yapmıştır.

 

2000 yılından sonra haftada 2 gün, Türkiye'nin iç ve dış sorunlarının görüşülüp tartışıldığı Süleyman Demirel'in evindeki toplantılara katılmıştır.

 

DYP Genel Başkanı'nın hayatı yazmakla bitirilemez.

 

Bir yandan DP Demokrat Parti ve diğer bir yandan DYP Doğru Yol Partisi…

 

Şu anda yazacaklarım ise genel manada anlaşılmalıdır.

 

Siyasetçiye siyaset öğretilmez. Siyasetçi siyaseti bilmelidir! Siyaseti bilmeyen, siyasetten anlamayan, siyasetin esas malzemesinin insan olduğunu öngöremeyen, hizmeti esas hedef olarak görmeyenlerle etrafımız sarılmış bulunmaktadır.

 

Çıkar, menfaat ve ihale peşinde koşturan ve siyaseti ticaret olarak gören gözler tarafından kuşatılmış siyaseti esas olması gereken hizmet anlayışına taşıyacağına inandığım DYP Genel Başkanı meslektaşım Av. Çetin Özaçıkgöz'e Babamız Demirel'in Vefatı olan bu acılı gün ve yılda selam ve saygılarımı iletirim. Mersin İçel Burak Canlı

 

 

        

 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.